EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 erucalavera said: vizyonunu şeediyim tuncay taçtan gol atan takıma gittin gide gide sdf lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Stoke City > Fb oldugundan secmis Tuncay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Maldonado Flamengoya transfer olmuş.Kleberson'un yerine. Antu da biri taşak geçerek yazmış. Flamengo sakatlanan Kleberson'un yerine Maldonado ile sözleşme imzaladı. Brezilya Milli takımında Kleberson'un yedeği Elano. Maldonado>Elano HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Üstteki örnekte de görüldüğü gibi Antu cahil dolu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ZUAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben antuyu hiç okumuyodum. ne lan bu diye girdim elano trasnfer edildiği gece. ha iyiymiş dedim. eheh dedim. çıktım sonra sdkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Beşiktaş Tabata'nın peşine düşmüş tekrar. Lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yazıldı mı görmedim. volkan yaman --> eskişehirspor 3 yıllığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 lig tv altyazı gecti beşiktaş tabatayı transfer etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 8 milyon euro olayı ciddi mi ya ? öyleyse ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 CthuLhu said: yazıldı mı görmedim. volkan yaman --> eskişehirspor 3 yıllığına burdan para almış mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 8 milyon euro etmez iyi basmıs antep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 aquila said: CthuLhu said: yazıldı mı görmedim. volkan yaman --> eskişehirspor 3 yıllığına burdan para almış mıyız?onu bilmiyorum. maç sırasında spiker söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sercan yıldırım transferini bitirmiş gs ? haberi olan var mı ? doğruysa şimdi barça düşünsün şimdi onlar düşünsün derim! ahuusad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://twitter.com/HaldunUstunel şu fake mi gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sercana nondayı vermişmiyiz ya. vermesek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fede said: http://twitter.com/HaldunUstunel şu fake mi gerçek mi? bence kesinlikle fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yazan oldumu Arjen Robben B.Munihe gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bugün ua forumunda bi adam gs-levadia maçı fotoğraflarında refresh ederken sercan'ın bursa armasından itibaren kesilmiş fotoğrafını görmüş. lol. http://img132.imageshack.us/img132/9573/fsddfs.jpg sol alttaki foto sercan'ın fotosu http://www.tatlikiz.net/wp-content/uploads/2009/06/sercan-yildirim.jpg foto da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 forumdan ban yememek için böyle youtube'a video bile koydu ashejsahejskl o dakikalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sercan gelecek zaten de. nonda gitti mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 gerçi gitse çok saçma olur adamı taline götürdüler. soyunma odasında hadi bursaya demeleri lazım baya saçma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Sercan Yıldırım ve Caner Erkin Galatasaray'da. /masq @ fizban abi aç banımı ühü. :'( attım pm'den gerçi yanlış anlaşılma oldu ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Tam antep maçından önce tabatayı almamız iyi oldu, 3 puanı garanti görüyoruz -Yıldırım Demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar