Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Ronaldinho havaalanında diye yazmış biri, 25m euro bonservis + yıllık vergisiz 5-6m euroya belki gelir gerçekten, ama Semih-Alex-Deivid-Ronaldinho oynatılırsa arkalarını toplamak için Mareschano ve Essien de alınmalı>:D<
Carlos ile Ronaldinho aynı tarafta oynarsa zaten orası kevgire döner. Ama Carlos'u Katar'a falan okutup, yerine koyu defans beki alınırsa oraya tadından yenmez. Sağ tarafta da İnter'e gol attı diye 2.5m euro sözleşme yapan Deivid'i, ucuz pahalı demeden birine sokmak lazım:)
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11749023.asp?gid=211
Bjk Mehmet Topuz için 6 milyon euro vermiş. Sanki bir tek onunla düzelecek takım, sağ bek-sağ açık-sol bek-orta saha-forvet arkası vb. tonla adam alması gerekli.

geçen sene de aynı miktar verilmişti resmen de açıklanmıştı da Kayseri kabul etmemişti.Şimdi Kayseri'de gözden çıkarmışken,satarız demişse eğer gerçekten daha düşük bir miktar ile şans denenebilirdi ama yok,mantıksız fiyatlarla devam.FM oynuyoruz sanki ...
Sosyal ağlarda paylaş

-Hakkaten, geçen gün ben de fotomaç mıydı fanatik miydi birinde Kanoute Fener'e diye haber okuduydum. Ne olduğu belli değil.
Bi de kim lig düşse hemen oyuncuları ülkemize geliyor. Obafemi Martins'i de Galatasaray'a göndermiş fotomaç, üstelik tugay kerimoğlu ikna edecekmiş :D

-Bilica + Lugano çok şeker olur fener'e be.

-Zafer Yelen'i fm'de sürekli alıyodum. Adam hep rezil oynuyodu ama özellikleri fena değildi. Anlamadım gitti, her seferinde yeni bi umutla alıyodum adamı, olmuyodu işte :D

-Kanoute + Baros olursa galatasaraylı olabilirim.

-Havaalanında görülen Ronaldinho değil de Elvan Abeylegesse olmasın ?
Sosyal ağlarda paylaş

lugano o gs maçından sonra gidemez giç biyere ama ondan önce imzalamşsa yolu açık olsun umarm kalır edu josico maldonoda gidiciymş edunun yerine bilica çok daha iyi olur bide sol bek ve 2 orta saha lazım çok kral özer topuz falan da alnmcakmş sanrm büyük ihtimal
bu arada güizanın kaç golü var ligde?
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

o kafayı bilerek attı diye bir senaryo da okumuştum.

gideceği takıma transfer yatmasın diye. sakatlık vs olur korkusundan. bilemiyorum tabi doğruluk payı nedir.

:D bende bi senaryoda bilerek attığını okudum ama lugano gitmek istemiyomş menajeri zorla götürtçekmş falanda işte kmse almasn diye :D:D asksadk efsane haberler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...