BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 az önce ligtv de duydum. Sercan'ı satmaması lazım zaten. satarsa bjk'ye satsın dsadsa yani sercan artık bursa ile adı özleşmeli ve bursanın yükselişini sağlamalı. bizim ligimizde böyle olmalı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sercan bursaspor'un kaptanlığını yapıp, avrupada tanıttıktan sonra direkt olarak avrupaya gitmek istiyor.en son olarak ta kariyerini bursaspor'da bırakmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Ronaldinho havaalanında diye yazmış biri, 25m euro bonservis + yıllık vergisiz 5-6m euroya belki gelir gerçekten, ama Semih-Alex-Deivid-Ronaldinho oynatılırsa arkalarını toplamak için Mareschano ve Essien de alınmalı>:D< Carlos ile Ronaldinho aynı tarafta oynarsa zaten orası kevgire döner. Ama Carlos'u Katar'a falan okutup, yerine koyu defans beki alınırsa oraya tadından yenmez. Sağ tarafta da İnter'e gol attı diye 2.5m euro sözleşme yapan Deivid'i, ucuz pahalı demeden birine sokmak lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Kanoute'yle fabianoyu 3 yıldır fenere yazıyolar bu yıl gs'ye mi yazıcaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ben Eto'o hangi takıma gidicek onu merak ediyorum bu sene. artık şl yi alan takımda heralde fb ye gs ye gelmez artık yani. di mi? Fotomaç ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Ronaldinho havaalaninda mi gorulmus lol, fotomac para verip getirtmistir assdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Bi ara fotomaç kesin bitti anlaşma diye yazmıştı Kanoute için. Mehmet topal+bir miktar para diyorlardı karşılığında. 2 gün sonra da Kanoute Fenerbahçe' ye diye yazdılar. Kanoute müslüman diye oluyor hep bunlar :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Akşam gazetesi de Kanoute = Topal yazmış, yani 1 milyon euroyu konuşup kaldırmışlar, takas gerçekleşmek üzereymiş. Yahu bari Fabiano'yu alsınlar, hiç olmassa genç ve satışı kolay ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 lincoln 20 tane valiz toplayıp gene ülkesine gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11749023.asp?gid=211 Bjk Mehmet Topuz için 6 milyon euro vermiş. Sanki bir tek onunla düzelecek takım, sağ bek-sağ açık-sol bek-orta saha-forvet arkası vb. tonla adam alması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 havadan 10 milyon euro gelcek heh alalım topuz mopuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 "Tatar Ramazan" said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11749023.asp?gid=211 Bjk Mehmet Topuz için 6 milyon euro vermiş. Sanki bir tek onunla düzelecek takım, sağ bek-sağ açık-sol bek-orta saha-forvet arkası vb. tonla adam alması gerekli. geçen sene de aynı miktar verilmişti resmen de açıklanmıştı da Kayseri kabul etmemişti.Şimdi Kayseri'de gözden çıkarmışken,satarız demişse eğer gerçekten daha düşük bir miktar ile şans denenebilirdi ama yok,mantıksız fiyatlarla devam.FM oynuyoruz sanki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ntv de 15 milyondan felan bahsediyorlardı.oha 10 tane topuz alırsın be o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 zafer yelen -> trabzonspor (bonservis bedeli yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 -Hakkaten, geçen gün ben de fotomaç mıydı fanatik miydi birinde Kanoute Fener'e diye haber okuduydum. Ne olduğu belli değil. Bi de kim lig düşse hemen oyuncuları ülkemize geliyor. Obafemi Martins'i de Galatasaray'a göndermiş fotomaç, üstelik tugay kerimoğlu ikna edecekmiş :D -Bilica + Lugano çok şeker olur fener'e be. -Zafer Yelen'i fm'de sürekli alıyodum. Adam hep rezil oynuyodu ama özellikleri fena değildi. Anlamadım gitti, her seferinde yeni bi umutla alıyodum adamı, olmuyodu işte :D -Kanoute + Baros olursa galatasaraylı olabilirim. -Havaalanında görülen Ronaldinho değil de Elvan Abeylegesse olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Gizli özellikleri düşüktür Zafer Yelen'in, important matches, consistency falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 HTsporun haberleri sağlam mı yoksa fanatik fotomaç gibi kolpa mı pek takip etmiyorum bugün baktım aurellio gelmek istiyor filan yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bilica ---> Fener bülent uygun doğrulamş kendi ağzıyla falan yazıyo htsporda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oo güzel transfer. gayet düz bir defans oyuncusu. lugano gidiyor demekse bu baya kaıp fb için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 lugano o gs maçından sonra gidemez giç biyere ama ondan önce imzalamşsa yolu açık olsun umarm kalır edu josico maldonoda gidiciymş edunun yerine bilica çok daha iyi olur bide sol bek ve 2 orta saha lazım çok kral özer topuz falan da alnmcakmş sanrm büyük ihtimal bu arada güizanın kaç golü var ligde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 niye gidemesin ki o gs maçından sonra. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 adam giderse juveye romaya lazio ya falan gidicekti sanmıyorum alıcaklarını o kadar agresif bi oyuncuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 o kafayı bilerek attı diye bir senaryo da okumuştum. gideceği takıma transfer yatmasın diye. sakatlık vs olur korkusundan. bilemiyorum tabi doğruluk payı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 lugano-bilica ikilisi fena olmaz hani, bilica defanstan topu iyi sokabilen bir oyuncu. seneye şampiyonlar liginde de değiliz zaten, en azından 1 sene idare eder. ondan sonra kaliteli bir defans alınır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Masquerade said: o kafayı bilerek attı diye bir senaryo da okumuştum. gideceği takıma transfer yatmasın diye. sakatlık vs olur korkusundan. bilemiyorum tabi doğruluk payı nedir. :D bende bi senaryoda bilerek attığını okudum ama lugano gitmek istemiyomş menajeri zorla götürtçekmş falanda işte kmse almasn diye :D:D asksadk efsane haberler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar