Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Evet, iyisiyle kötüsüyle 2008/2009 sezonunu da geride bırakıyoruz. Malum daha lig bitmedi, ama transfer dedikoduları, takımların eksikleri, sözleşmesi bitecek/gönderilecek oyuncular, ayrılacak ya da yollanacak futbolcu ve teknik direktörler, transfer ihtiyaçları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Haliyle şimdiden başlatmakta fayda var topici, buyrunuz, 2009-2010 döneminin çekişmeli, kaliteli, zevkli geçmesi dileğiyle, transferleri, transfer ihtiyaçlarını, alınabilecek oyuncuları vs vs konuşmaya başlayalım.

Ufak bir dip not: Lütfen fanatikten fotomaçtan gördüğünüz Ronaldinho Fener'de, GS Kaka'yı aldı, Beşiktaş Ballack'a söz kesti falan gibi haberleri direkt yazmayın buraya, boşa kirlilik olmasın, hani belli bir ciddiyete, olasılığa ulaşmadan yalan bombaları döşemeyelim topice.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceto said:
Haber ülkesinde çıktı. 5 aydır Fenerbahçe'den paramı alamıyorum demiş Roberto Carlos. İlginç. Özellikle yabancı futbolcuların alacakları tıkır tıkır ödenir bilirim ben Fenerbahçe'de. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak diye firara niyetlendi galiba. Flamengo da kapıda bekliyor. 1 yıllık sözleşme uzatmıştı. Bonservisini alıp gitmek için O Globo gazetesini kullanmış... (Bugün de kulübün resmi sitesinden O Globo gazetesini yalanlamış)
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt içi transfer dedikoduları var. Kesinlik yok daha ortada da yazayım yine de, sağdan soldan derleme. Miş-muş olacak biraz gerçi.

Galatasaray Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı (defansif ortasaha) bitirmiş, zaten sözleşmesi bu sezon bittiğinden beleşe gelmiş. Bir de sol beke (hani geçen şu şu bölgelere transfer yapıyoruz diye açıklama gelmişti) Hacettepe'den Orhan Şam'ı alıyormuş.

Fenerbahçe Bursaspor'un genç forveti Sercan Yıldırım için bastırıyo, Ertuğrul Sağlam da kesinlikle satmayalım diyomuş, şaibeli durum. Ayrıca Antep'ten Bekir İrtegün'ü transfer ediyomuş. Geçen sezon GS'in transfer etmek üzere olup da son anda vazgeçtiği Özer Hurmacı'yı da almak için kolları sıvamış. Ama esas bombayı Mehmet Topuz'la patlatmak gibi bi hedefleri var. Zaten bu çok dedikodu değil, sürekli bastırıyolar, Mehmet Topuz da gidicem midicem diyodu en son.

Yine Sivasspor'un defans oyuncusu Bilica için GS-FB bayağı yarıştı ama Fener'e veriyolar diyodu bi yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

FB için alındı diyeceğimiz isimler; Bilica,M.Topuz,Özer Hurmacı,Bekir buna rağmen halen öne çıkan diğer isimler ise Sercan,İbrahim Dağaşan manisadan Güven Varol, Sezer Öztürk. Gidecekler zaten belli gibi Josico,Maldonado,Burak,Can,İlhan,Gürhan ben esas başkanın açıklamarındaki savaşan oyuncular ve yıldız oyuncuları bekliyorum(mevcut isimlere yıldız değil ve savaşmıyor demiyorum:) ) bakalım transfer dönemi canlı geçecek canlı geçmesi önemli değil gerçi yerinde transferler yapılması gerek
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet topuz için gs ile bir yarış olacak diye duydum ama kesin değil.

edit: bilicayla ilgilenmiyoruz diye biliyorum.stoper türk olacak.yabancı kontenjanı forvet ve sağ açık/sağbekten yana kullanılacak. lincoln giderse 3.hak da orta sahaya harcanır. ama belli olmaz mehmet topuz veya hamit altıntop sesleri de yok değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...