Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Vazgectim hakikaten. Serbest olsun. Hatta sokaklarda uyusturucu da serbest olsun Hollanda gibi. Nasil olsa otu adam gibi ictikten sonra birsey olmaz sizin mantiginiza gore.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Avrupada piknik yerlerinde icki icmek yasak mi sorusundan once avrupali piknik yapiyor mu sorusunu soralim. Turklere ozgur birsey o. Onun haricinde ingiltere'de heryerde iciyorsun ickini, ama guzellik surda ki millet sapitmiyor, sapitsada kendi capinda sapitiyor baskasina bulastirmiyor. Yani suana kadar gordugum olaylar bunlar. Tabi leyton'da icenleri bilemicem orda hersey olur sdfds.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Prawler said: Vazgectim hakikaten. Serbest olsun. Hatta sokaklarda uyusturucu da serbest olsun Hollanda gibi. Nasil olsa otu adam gibi ictikten sonra birsey olmaz sizin mantiginiza gore. E evet? Bunada karsi deilim ki ben. Isteyen icsin arkadas.
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Tamam o zaman sorun yok. Sokaklar kokainman ve uyusturucu yuvasina donsun. Yurunmeyecek hale gelsin, rahatlayalim hepimiz.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 olm sen kadikoy anadolulu degil misin? moda sahilde icmedin mi hic? $oparlamadin mi?
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 iyide yurunmucek hale gelirse alirsin yurutmeyeni sistem o sekilde isler
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben cankırıda okuyodum. karma yurtta kalıyordum. bi gece bi arkadaşım geldi. baktım ağlıyor. dedim hayırdır ne oldu? (ne oldi saa?) yolda iki sarhoş laf atmış. bunun erkek arkadaşıda ki benım ıyı arkadasımdır, ayıp oluo birader falan demiş. bunlar orda konusurken kızı yurda yollamıs arkadaşım. cok korkuo bişi olcak die. bende koşa koşa aşaa indim yolda benı gorduler bunlar. arkadşını kurtarmayamı gelıon lan!! diye basladılar üzerime yürümeye o sırada arkadaş önüme geçti, sonra onu ittiler bana bi yumruk salladı biri, eğildim, arklamı dondum bir iki adım attım baktım cok fazla vakit gecti bi yumruk daha gelir(cd sayıyom adasd) hemen bi daha eğildim hop kafamın uzerinden bi yumruk daha. sonra dönüp adama tekmeyi bi bastım yerde. ama şöle bi sorun var. adam sarhoş ben tekvandocuyum. adam bilio dayak yicek. cebinden bişi çıkardı. gece gece nası parlıo varya böle büyük boy bi ekmek buçaı. enee dedim. tamam takwondo ap-çeki falan güzel şeyler ama ben türk usulu yapim. bi topuklarsın ordan. sonra biraz arayı acınca baktım arkadşa dönüo.durdum caardım bunu gel gel die. bu gelıo ben gıdıom(cc yapıom asdasd). o sırada bi arkadaşım dier adamla kapışıodu dier adamın en son bıcak cıkarıp salladığını arkadaşımı altına aldıını gordum. neyse sonra yan binalardan insanlar indi. bunlar kaçtı. arkadaşın başına koştum. bi baktım. bildiğin ucu oval böle tek parmakla bükülen o elma bıcaklarından biri var yerde. arkadaşımda bana bakıo. hayır bana saldıran adam orda olsa onu bucaklamıstı sımdı. ikimizde farkındayız. tırstık. ama alkol kötü. çünki çok faza madırfakır var ortalıkta
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi super mantik insannar icince saldiriyo abicim o zaman stressi kaldirin ortadan fakirligi kaldirin yada dur lan insan irkini kaldirin adamlar 45 kisiyi kari kiz cluk cocuk keleslerle taradilar hic biride alkollu deildi
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Iste alkol kotu degil o adamlar kotu. Sorunu yanlis yerde cozmeye calisiyorlar. Ickiyi yasaklayinca o adamin durumu degismeyecek.
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Prawler said: Burada tartistigimiz sey turban degil, icki yasagi. Ben sadece Ontario'dan ornek vermiyorum ayrica. Butun eyaletlerde bu boyle. Arkadasimla konustum, Avustralya'da da sokakta icki icmek yasakmis. Cankiri'da bar, pavyon bulamadin. Tekel bayii de mi yok koskoca sehirde. Al evinde ic. Kafaniz almiyor bir turlu. Icki satilmasina karsi olan yok, sokakta icilmesine karsiyiz. Ikisi apayri seyler. Yine başladık kafanız almıyor ben haklıyım edebiyatına. Bak ben sana bir link attım, orada cemaatin nasıl gaza getirildiğini göreceksin bu içki olayına karşı. Şunu bil istiyorum, burada kararlar Kanada'da yapıldığı gibi "huzur ve barış" için alınmıyor. Herkesin kendi hayat tarzını kabul ettirmeye çalıştığı anti-demokratik bir ülke burası ve İç Anadolu'da bunun en şiddetli yaşandığı bölgelerden biri. Çankırı da bu bölgenin en gerici illerinden biri. Alıyor mu kafa biraz? Yetmezse ben Afyon'da bir sene kaldım, size bir İç Anadolu kenti manzarası anlatayım madem. - Ramazan'da içki satılmaz, Özdilek gibi büyük bir firma bile marketinden içki reyonunu kaldırır. Eğer görevliyle konuşursanız arkaya kaldırdıkları içkilerden getirirler. - Çoğu otelin yemek yerlerinde içki verilmez, bazı otellerde hiç içki verilmez, bazılarında ise içki içilecek bar, disko denilen derme çatma yerler vardır. - Ben Afyon'da hiç mini etekli kız görmedim. Hiç sokakta dudaktan dudağa öpüşen çift görmedim. Sarılıp gezen çift de gördüğümü hatırlamıyorum. Küpe falan takarken 10 kere düşünürsünüz, bazı mahallelerden geçerken çıkarırsınız; yoksa laf atarlar, saldırırlar. Ne kadar berbat bir his olduğunu yaşayanlar bilir. - Ama aynı Afyon'da swinger partileri düzenlenir, termal otellere gelen cemaatçiler İran'da Hazar Denizi kıyılarında 13 yaşındaki kızlarla yaptıkları alemleri anlatırlar, zenginseniz cemaatlerine davet ederler sizi ve sonra 2 karılarını alıp odalarına çekilirler. Ama hepsi kapılar ardında olur işte. Ben bu otellerden birinde 1 sene kaldım, bu durumların da canlı tanığıyım.
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 BonePART said: abi super mantik insannar icince saldiriyo abicim o zaman stressi kaldirin ortadan fakirligi kaldirin yada dur lan insan irkini kaldirin adamlar 45 kisiyi kari kiz cluk cocuk keleslerle taradilar hic biride alkollu deildi abi kusura bakmada lafı dötünden anlamaktır bu. içkiyi kaldırın demiyoruz ki, sokaklarda böyle olayların ÖNLENMESİ için halka açık yerde içki içilmesin diyoruz. güvenlik yani, sokaklarda kız, erkek, çoluk çocuk, yaşlısı vs herkes tehlikede. adam yukarıda örneği vermiş çankırıda nolduğuna dair, daha neyi anlamıyorsunuz ki. içki günahtır, içmeyinlan köpekler demiyorum ki. ben de içiyorum hemen hemen içkimi her gün, içki içmeyen bir insan değilim. ama çok içince neler yaptığımı ertesi gün hatırlamıyorum mesela. ki bu ben bir örneğiyim bu işin, iyi niyetliyimdir saldırmam millete laf da atmam. bi de tam aksi bir insan düşün, ayık kafayla NE BAĞIYONLAN diyerek bıçak çıkaranları da gördük, alkol alınca o adam ne hale gelir ? hiç başınıza gelmediyse böyle şeyler konuşmayın abi, herkes kendine güveniyor LAN ADAM SARHOŞ GELSİN ÇAKARIM İKİ ÜÇ TANE YIĞILIR KALIR dersin de, yanında kız arkadaşın varsa çakmakla bitmiyor iş işte. adam bıçağı çıkarıp sallasa allah korusun annene, kız arkadaşına vs birine saplasa o zaman ne dersin. adamları temizlemekle bitmiyor işte, ozaman teroristleri, katilleri de temizleyelim olmuyor ne yazık ki, suçluyu yakalamaktansa, suçu önlemek bence daha akıl karı bir çözüm. şu an yakındığınız şey, kurunun yanında yaş da yanmasıdır. ona lafım yok, birçok olayda olduğu gibi bunda da var aynı şey. ben de içmek isterim yazın yayıla yayıla herkes içsin şarabını birasını muhabbetler kurulsun ama olmuyor işte, türlü türlü insan var. ayrıca @bone abi allaha havale ediyorum seni. içince apaçi olmuyor insan, APAÇİLER zaten var içen apaçilere benim lafım. okuyupta yaz nolur, hayır bilmesem post peşinde koşmadığını birşeyler diyeceğimde, o da değil. amaçsız amaçsız dolanıyorsun ortalıkta. allahım gerdin gene ya @sg-1 bu topikte de türbana ve dine değindin görevin bitti sanırım. diğer topiklere pls
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 olay biraz da şehir halkına bağlı,akp yönetimi öncesi gittim cankırıya.(cankırılı varsa alınmasın ama soylicem bunu)öyle şehir olmaz.öyle pislik yobazlık olmaz.elimizde yay kasalarıyla abatmıyorum 300 metre yürüyorduk stada ve kılığımızdan kıyafetimizden belli sporcuyuz(tek örnek giyiyoruz en basitinden).işitmediğimiz laf kalmadı,neden mi? formalarımız şortluydu.kız erkek 5 gun git gel laf yedik.kimse takımdan ayrı sehre inemedi yarısma boyunca. bu zihniyetler içki yasagını içmesin serefsizler diye onaylamıslardır
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kamuya açık alanda zaten alkol yüketmek yasak ehe hatta para cezası bile var ama uygulamaya baktığımızda taliban polisi gibi kimse köşe bucak alkol içen var mı diye bakmıyor fakat polisin gözünbe sok asoka da içmemek alzım ayıp lan :P ha tabii bir mercinin kalkıp "alkol yasak kardeşim!" diye tekrardan bir yazı çıkartması hem komik hem de üzücü olmuş moda sahili arada ekip otosu basardı biz kaçardık mesela ama adamlar hakıydı.. alkolü alıp alıp hemen yukarıdaki bomonti cafede oturanalrdan sigara fln istiyorduk (böyle kim ketre duvar tırmanıyoruz) ayıp yani adam keyif yaparken bir anda pın diye yanında sarhoş liselsi beliriyor "abi bi sigaran var mı?" diye tienrci ağzıyla soruyor fln.. rezalet ya ben nasıl bir hayat yaşamışım :(
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 İçki içmeyi biliyosan heryerde içebilirsin. Ama sizce bizim millet içki içmeyi biliyo mu?
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 greeny o aman bana seyi aciklar misin abi halka kapali alanda icip disari cikip milleti taczi edenle halka acik alanda icip taciz edenin farki ne ne salak sacma sele ruyduruyosunuz gotunuzden ya yok efenim icip millete saldiriyolarmis felna kim saldiriyo abi bu kadar zamandir taksime gider geliim cumartesi aksami ortalama profil 50 ustu geze istiklalde ya 1 ya 2 dir kavga edenleri gordugum onada polis gelip ayirdi
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahah cidden komik lan. olay zaten o içki içilse de içilmese de birileri birilerini taciz ediyo her zaman. önemli olan bunun önüne geçmek. ya her yere adam gibi polis koyacaksın ya da çocuğunu eğitmesini bilmeyene çocuk yaptırtmayacaksın veya sen eğiteceksin.
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 doğan görünümlü şahinin patlak kolonlarından müslüm şarkısı böğürtü şeklinde yükselirken elindeki bardağı bırakıp 2 adım ötedeki çöp tenekesinin dibine işeyen bir insan kesimi var. heryer taksim değil malesef bonapart. her içen de senin benim gibi değil. böyle bir grubun bulunduğu yerden genelde kadınlar geçmemeyi tercih ediyorlar. haklılar da. ha aklı fikri başkasının içkisinde olan bi zihniyet mevcut ama öküzlükte sınır tanımayanların bazı yerleri akşam belli bi saatten sonra "kadın ve çocuk giremez" hale getirdikleri de bi gerçek.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bekliyorum acaba ne zaman "o apaçiyle benim oyum bir mi" kıvamına geleceksiniz? gerçi bazı arkadaşlar o sınırı aşmış gibi görünüyor ya neyse.
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hergonan said: yere tukurmeyi de yasaklasinlar osurmayi da +1 iyi olur valla aldlsd
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sufi said: doğan görünümlü şahinin patlak kolonlarından müslüm şarkısı böğürtü şeklinde yükselirken elindeki bardağı bırakıp 2 adım ötedeki çöp tenekesinin dibine işeyen bir insan kesimi var. heryer taksim değil malesef bonapart. her içen de senin benim gibi değil. böyle bir grubun bulunduğu yerden genelde kadınlar geçmemeyi tercih ediyorlar. haklılar da. ha aklı fikri başkasının içkisinde olan bi zihniyet mevcut ama öküzlükte sınır tanımayanların bazı yerleri akşam belli bi saatten sonra "kadın ve çocuk giremez" hale getirdikleri de bi gerçek. iyide o yerlere alkol olmadanda bayan ve cocuk giremiyor zaten anlatmaya calisitgim o
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hadi tamam sokakta içki yasak, e sokakta içip sapıtıcak adam bu sefer evinde içip dışarı çıkıcak. 2 ay sonra bu böyle olmadı en iyisi içki tamamen yasak olsun mu diyceksiniz?
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 @Cogitoz: Afyon'a , Kutahya'ya onlarca defa gidip geldim, uzun sureli kaldigimda oldu. Anlattiklarinin hepsini, insanlarin zihniyetini biliyorum cunku bizzat ben de yasadim. Konumuzun cemaatle bir alakasi yok yalniz? Istersen onun icin ayri topic acalim. Bu herifler soyle boyle, subyanci diye. Ama gene cemaatcilerin subyanciligiyla sokakta ickinin yasaklanmasi arasinda bir baglanti yok.
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 siz sadece olaya parkta bahçede bira içen öğrenci tipi olarak bakıyorsunuz. bu işi yapıp olay çıkaran ipsiz sapsızlar, mahallenin emanet taşıyan bıçkın delikanlıları, dışarda içip içip evde karısını çocuğunu döven bilmemne çocukları gibi bir çok kategori var bu işte. istiklal'de rahat yürünebilir belki ama şehrin ücra bi yerinde ücra bir köşeden geçip evine gitmeye çalışan insanlar tedirgin oluyorlar. birileri rahat rahat içsin diye bu insanlar tedirgin olmak zorunda değil.
Öne çıkan mesajlar