dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 salmış amca.. rahat bırakın işte.. o deil de ayakları hep vapurun o bindiğimiz yanından suya salmak istemişimdir.. lan bizde de telefon aç, gereksiz yere bağırır cahiller "abs'nin yayı atar! arabanın radyatörü patlar! muavin bayrağı göndere çekmeyi unutur!!" diye.. halbusi yok öle bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 nolcek be adam ayaklarını ferahlatıo (: (:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 vaniLLe said: bi kere her ayakkabisini cikaranin ayagi kokacak diye bir durum yok bu bir. ikincisi yorgunluktan, ayaklari uzatip dinlendirmenin de bir sakincasi yok. rahatsiz olan baska yere gider bu da üc. acik havada cikarmis ayakkabilarini. hadi icerde cikarmis olsa, oha derdim de hemen dramatize etmeyin bence. siz sokakta öpüsüyolar die herifin enseye saplak atip ''la git baska yerde yiyisin'' diyo musunuz? hayir. o zaman birakin, etrafindakilere bir zarari yoksa, herkes istedigi gibi takilsin. Holy said: Abi bunu savunanlar nası var ya? Ben de otobüste vapurda mütemadiyen burnunu karıştırayım ayak parmaklarımı karıştırayım hatta kıçımı kaşıym o zaman çevreyi rahatsız etmeden. Adab-ı Muhaşeret diye bir olay var bundan haberiniz yok galiba. Rahatına bakarken bunu da düşünmesi gerekiyor o arkadaşın. Ha ayrıca yüzü belli olmadığı zaman fotoğraf veya video konusunda bir yaptırım yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 acayip eğlendim daha fazla rahatlamaya çalışan insanlarla dalga geçeceğimiz foto istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 dasaaa said: salmış amca.. rahat bırakın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Dynun said: oha bu bölümde herkes insan hakları savunucuymuş. OLAN KİMDEN ÖTÜRÜ diye kızı döverlerken neden gülüodunuz???? HAHAHAHAHAH ulan o da ne komikti be çaaat ÇAAAT sümük akai ÇAAAT ehuehahah. Bu adam da komikmiş ama o süperdi lan Dur yine izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar