Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ama artık OHA ya...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

boş ver takılsın
eninde sonunda yörünge dışına gidicek
orda postlarıyla mutlu olur o zmn[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

hayır diye biliyorum
son attığı mesajlara baktığında orda göremiyosun
nefr ada sormuştum hatta sayılmıyodu[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 31 Mayıs 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oha felan oldum yaniee dermişim ortamı gerermişim ehi ehi..

şaka bi yana beni de rahatsız ediyor böyle şeyler..
aslında bu tip şeyleri yapanlara bonzi buddy avatarı verceksin, title'a da "gator" yazcaksın, bak bakalım bi daha yapıyorlar mı..[signature][hline]pc and comics geek of Ankara
Sosyal ağlarda paylaş

Gator+Bonzi Buddy en büyük ceza olur bence, bir internet kullanıcısının daha fazla nefret edebileceği bir olay var mıdır?
Kuzenim Bonzi Buddy'i yüklemişti gaza gelip, durduk yere espri yapıp komik ama di mi şeklinde triplere giriodu Bonzi denen gavat, görür görmez sildim zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hep sölüorum , 10-18 yaş arası evden çıkmayan ,asosyalliğin üste seviyesi gençlik bastıramadığı egolarını sanal ortamdaki oyunlarda skill güç ve rütbe kazanmaya çalışarak bastırmaya kendini onlar sayesinde önemli kişilik konuma getirmeye çalışıyor. Adam hayatı Ultima sanıoyo ya.. Ve sen böle bir ortmda kimin kaç post attığı gösteren bir sayaç koyuosun .. E valla o zavallı piskopatlara hak vermemek elde değil . Sanal alemin her kesminde olduğu gibi bu bölümünde de post kasarak " aa bakın bnm madalyam ve hemde nickim tam altında ! " diye gezicek .. Ve en kötüsü bunun ile gerçek hayatta başaramadıklarını burda başardığına inanıp mutlu olucak ..

O yüzden bence böle post kasanlarla dalga geçmek yersiz , sen koyarsan göstergeyi o adam kasıcak bunu zaten bilioruz ama yapılması gereken olayın değişmesi..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...