karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33349&page=391 ya tamam anladım... garbage... okey eyvallah da yani oha diyesim geliyor sayın seyirciler...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ÇÜŞŞŞŞŞ ADAM BUkadar Post kasar :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 kral kasıyo ama:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ne var adam kendisi hakkında yorum yapmış.. *!Polyannacılık oynar..*[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 boş ver takılsın eninde sonunda yörünge dışına gidicek orda postlarıyla mutlu olur o zmn[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 garbage a atilan postlar mesaj sayisina ekleniyor mu ?[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hayır diye biliyorum son attığı mesajlara baktığında orda göremiyosun nefr ada sormuştum hatta sayılmıyodu[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 31 Mayıs 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 alalaaa benimki eklendi :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 haber verinde bari konu disinda felan kassin ozaman yaziktir. :)[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Muahaha :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 cıvıgını cıkartmıs[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 şu nickinin altındaki ? işretine tıkladığında görünmüyo ama ne bilim işte :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ben şimdi baktım 461 di 462 oldu :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 =) İyi Kasmış.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Tam dayaklık[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 waoow[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bu madalya kaldırılması lazım,yada kasılmayacak bir sisteme geçirilsin[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 O thread altina 1-2'den fazla mesaj atanlarin da ondan pek bir farki oldugu soylenemez...[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sırf o mu, o başlığı biraz inceleyin isterseniz, çoğu kez eleştirdim adminlere özel mesaj attım vs. ama o konunun açık kalması daha uygun görülüyor. napalım.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bi lamer title'ı yakışır arkadaşa[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. [Bu mesaj miyamoto_musashi tarafından 31 Mayıs 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 oha felan oldum yaniee dermişim ortamı gerermişim ehi ehi.. şaka bi yana beni de rahatsız ediyor böyle şeyler.. aslında bu tip şeyleri yapanlara bonzi buddy avatarı verceksin, title'a da "gator" yazcaksın, bak bakalım bi daha yapıyorlar mı..[signature][hline]pc and comics geek of Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Kızılcık sopası[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Çinli title'ını koyun lineage oynuyorsa, yeterli bir hakaret olacaktır.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Gator+Bonzi Buddy en büyük ceza olur bence, bir internet kullanıcısının daha fazla nefret edebileceği bir olay var mıdır? Kuzenim Bonzi Buddy'i yüklemişti gaza gelip, durduk yere espri yapıp komik ama di mi şeklinde triplere giriodu Bonzi denen gavat, görür görmez sildim zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ben hep sölüorum , 10-18 yaş arası evden çıkmayan ,asosyalliğin üste seviyesi gençlik bastıramadığı egolarını sanal ortamdaki oyunlarda skill güç ve rütbe kazanmaya çalışarak bastırmaya kendini onlar sayesinde önemli kişilik konuma getirmeye çalışıyor. Adam hayatı Ultima sanıoyo ya.. Ve sen böle bir ortmda kimin kaç post attığı gösteren bir sayaç koyuosun .. E valla o zavallı piskopatlara hak vermemek elde değil . Sanal alemin her kesminde olduğu gibi bu bölümünde de post kasarak " aa bakın bnm madalyam ve hemde nickim tam altında ! " diye gezicek .. Ve en kötüsü bunun ile gerçek hayatta başaramadıklarını burda başardığına inanıp mutlu olucak .. O yüzden bence böle post kasanlarla dalga geçmek yersiz , sen koyarsan göstergeyi o adam kasıcak bunu zaten bilioruz ama yapılması gereken olayın değişmesi..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar