Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Öncelikle google map görüntüsünü vereyim adres de şu şekilde: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İktisat Fakültesi Ek Bina-1 Beyazıt Kampüsü 34452 , Beyazıt – İSTANBUL e5ten ya da kadıköy'den gidişi şu otobüs şu metro vb gibi şeylerle tarif ederseniz sevinirim. muck Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Kadıköyden vapurla sirkeci veya eminönüne geç, ordan tramvaya bineceksin tabi sor birine beyazıta gitmem lazım hangi tarafdaki tramvaya bineyim diye. Sonra beyazıt durağında in veya bir sonraki durakda insende olur. Karşında hemen merkez kütüphaneyi göreceksin. Merkez kütüphaneyi gördükden sonra zaten kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 en basiti kabatastan tranwaya binmek evet eger avrupa yakasindaysan cevizlibagdanda geciyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Kadıköyden geleceksen eminönünden veya sirkecidende binebilirsin tramvaya, kabataşdan kalkar tramvay, tophane, karaköy, eminönü, sirkeci, gülhane, sultanahmet..... beyazıt vs. gider öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben de tramway dedim ama inanmadılar sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 avcilar kampusu deil di bayezit kampusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 BonePART said: avcilar kampusu deil di bayezit kampusu Tamam ona göre tarif ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Law said: BonePART said: avcilar kampusu deil di bayezit kampusu Tamam ona göre tarif ettim ? deil di mi demeye calistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ok ben "mi" yi yazmadığın için apayrı bir fikre kapıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 metrobüsle edirnekapı, orada inip vezneciler otobüsüne bin son durak meydan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ayrıca otobüsle gelmeyi tercih edeceksen, beyazıt otobüsü beklemek yerine, taksim tarafına giden herhangi bir otobüse binip, Unkapanı durağında indikten sonra okula anal giriş yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben hergün gidiyorum yrn gel benle ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kadıköyden EMİNÖNÜ vapuruna ya da motora bin. sonra tramvaya bin. iktisat ek bina ana kampüsün içinde değil. ana girişin solundan dümdüz gidiceksin solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Sakın öyle Taksim, Edirnekapı işlerine girme. Vapur ve sonrası Tramvay en hızlısı. Artı çayını söyleyip derginide okuyabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bella said: kadıköyden EMİNÖNÜ vapuruna ya da motora bin. sonra tramvaya bin. iktisat ek bina ana kampüsün içinde değil. ana girişin solundan dümdüz gidiceksin solda Hah evet, birde bu var. Şimdi Beyazıtta indiğinde o meşhur kapıyı göreceksin (hani bütün o üniversiteye hazırlık reklamlarında fln gösterilen). Git önüne ama içeri girme, yüzün kapıya dönükken sola dön, biraz ilerle ve ilk sağdan içeri gir. Burdanda dümdüz devam et. Giderken sol tarafa inen bir sokak göreceksin ama sen hiç istifini bozma düz yürümeye devam et. Bu arada çaktırmadan sol tarafına kaçamak bakışlar at. 100m. sonra fln solunda görürsün girişini. Bu düz ilerle dediğim yol senin haritada işitme engelliler okulunun hemen sağındaki kuzey güney yönündeki yoldur ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Apis said: Sakın öyle Taksim, Edirnekapı işlerine girme. Vapur ve sonrası Tramvay en hızlısı. Artı çayını söyleyip derginide okuyabiliyorsun. + tramway'da laleli-üniversite durakları birleştirildi, bağyan zaten diyor sıradaki durak laleli-üniversite orada ineceksin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar