SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly tam öldürülecek adammışsın şimdi buna karar kıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pogodi said: %50 burslu falan okuyabilirsin yok özel okulları hiçbir şekilde yazmıycam. yahu devlette 2. öğretim olmaz mı bu puanla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 seç beğen Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi K.K.T.C.'den Hukuk Fakülteleri Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 olmaz tabi fakir. bitlis adilcevazda hukuk okursun belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hatta dur link vereyim bakarsın puanlarına falan. istanbul üni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kırıkkale hukuk iö 326 en düşük devlet bu bu kadar istiyo musun hukuk okumayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çağ atılım ve maltepeye burslu girebiliyosun ama geçen senenin puanlarına göre bi de yakın doğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hukuk zor bir bölüm. günü gününe ciddi çalışma gerektirir.iyi düşün bence. ben yazmıştım,tutmamıştı.iyi ki de tutmamış sdfsd. benim hukuk derslerim de bile cinnet geçiriyorum. kimbilir hukuk bölümünde ne biçim sıkıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 260 en fazla ea-2 bu kadar gıcık ed-sos soruları beklemiyodum onun yuzunden mat 2 ye konsantre olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 @Bella saol hocam @pogodi şöyle ki başka meslekler yapıma tamamen ters + hukuk için her şey hazır. yani mezun olunca gireceğim avukatlık sınavında beni mülakata alacak insanlar bile hazır. işte tek sorun aptallık yapıp uyku düzeni oturtmamak, akabinde 2 saatlik uykuyla sınava girmek oldu. hoş kıçımı kırıp 2 test fazla çözseymişim yine işim garanti olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 SodomVsGomore said: yani mezun olunca gireceğim avukatlık sınavında beni mülakata alacak insanlar bile hazır. nası bi hukukçu olcan lan sen. allah muhafaza abarıı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Adam herşeyi hazırlamış +10 takdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bella said: hem mühendislik iyidir.karizmatik meslek.dua edersin snr sdfsd wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: SodomVsGomore said: yani mezun olunca gireceğim avukatlık sınavında beni mülakata alacak insanlar bile hazır. nası bi hukukçu olcan lan sen. allah muhafaza abarıı. doğru diyo ama fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sınav bana çok kolay geldi Oldukça iyi yaptım...mutluyum arkadaşlara göre fln kıyasla Bekliyoruz bakalım...yüzdelik dilim ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bence madalyasi cok olanlarin sinavi boktan, olmayanlarinki iyi gecmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Şimdi mat-1 kısmına baktım. Dedim bi kendimi deneyim bakalım ne hale gelmişiz geçen 4 yılda. süre: 12dk 47sn. sonuç: 30/30. sayısalcı olup da mat-1 denen kısmı fulleyemeyen varsa hiç üniversiteye falan gitmeye kalkmasın. onlardan ileride adam olmaz çünkü. postanın çengel bulmacaları bile daha zor ulan. sene içinde mat-1 çalışan sayısalcı olduysa da bi tarafımla gülerim. mat-2 diye kısım koymuşunuz eyvallah, ama orada 15 soru kastırcaz diye 30 soru bedavadan verilir mi lan? sevgili ösym, bu soru ne? kendisini öss tarihinin gelmiş geçmiş en gerizekalı sorusu ilan ediyorum. 4 tane eşitsizlik vermiş, en küçüğü hangisi. ulan sağ tarafta olmayan en küçük işte. bu ne lan, ahah. boru sesi nedir diye sorsan daha zor yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Fly said: Bella said: hem mühendislik iyidir.karizmatik meslek.dua edersin snr sdfsd wat nesini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bi iki soru daha var böyle. mat1de tek boşum olasılık sorusu bu çarklı, onun da sebebi gerizekalı mat1cim, doğru dürüst öğrenemedim olasılığı fıldırıfışşık geçti adam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sözelde 1 boş gerisi full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bella said: -piramitler olmasın- nesini anlamadın? nasıl karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 mühendisliğin eski karizması kalmadı gibi, eski nesil hala hayran bayada yeni nesil pek hoşlaşmiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mühendisliğin ne karizması var allasen. Kızlar makinaya elektriğe falan bakmıyor artık, ancak entel mühendisliklerde biraz iş var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 AY ONLAR DUŞ DA ALMIYORDUR şeklinde bir yaftaya bile maruz kaldım lan, nesi karizma bunun. mat1 e ben de baktım da, çalışan vardıysa yazık olmuş vaktine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bence öyle sdfsd. karizmatik. seviyor ve destekliyorum ashuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar