pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 KATILIYORUM mahur besteyi falan okutuyolarmış son sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Al işte, tırt tırt bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 t-25 s-17 m1-29 f1-26,75 m2-27 f2-24,25 ösymye göre 275 yapıyorum, bi 278 yapsaydım içim rahat etcekti yemin ediyorum, neyse umarım girebilirim akdeniz tıp'a falan, ege tıp istiyodum yalan olur o mümkünsüz. okul puanı 78 gelse bile giremem heralde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bence sen buraya yazmasan da olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Spidee said: Of Ankara'ya hayatta gitmem, ben Boğaziçi'ni gördüm beğendim gireceğim. Bak buraya yazıyorum. Tıp garanti, hadi bir problem çıktı giremedim hukuk ya da mimarlık. Hiçbiri olmazsa Sosyoloji'ye atarım kapağı. sen bu kafayla başarısız olursun. bi idealin olsun be. sen benım dediğimi yap. o zmn boğaziçi kaldırım mühe gir,sonra boğaziçi yol yapıda yüksek lisans yap.çok revaçta. hem mühendislik iyidir.karizmatik meslek.dua edersin snr sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben kontrol edemiyorum ya heyecandan.Mat 1 2 boş M2 1 boş Fen 2 3 boş.Sosyal epey kötü gelir herhalde tam bilmiyorum kaç boşum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi kontrol etmiycem ben belki yarın gazeten göz gezdiririm ama türkçe fena yargıladı beni hani 1 boşum varda paragrafta iki şık arasında çok kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bella said: Spidee said: Of Ankara'ya hayatta gitmem, ben Boğaziçi'ni gördüm beğendim gireceğim. Bak buraya yazıyorum. Tıp garanti, hadi bir problem çıktı giremedim hukuk ya da mimarlık. Hiçbiri olmazsa Sosyoloji'ye atarım kapağı. sen bu kafayla başarısız olursun. bi idealin olsun be. sen benım dediğimi yap. o zmn boğaziçi kaldırım mühe gir,sonra boğaziçi yol yapıda yüksek lisans yap.çok revaçta. hem mühendislik iyidir.karizmatik meslek.dua edersin snr sdfsd Mühendislik dedin sosyoloji daha cazip gelmeye başladı, her yer kız, mutlu mesut okunur. Ben tekrar bir düşüneyim şu sosyolojiyi, Mahur Beste'ye de katlanacağız artık, olmadı özetini buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 okfine bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Şimdi Farukcuğumla konuştum telefonda, sosyolojiyi bir övdü bir övdü anlatamam. Yarın gidip başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sorular çok basitmiş lan. bu sene girmek varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Spidee said: Şimdi Farukcuğumla konuştum telefonda, sosyolojiyi bir övdü bir övdü anlatamam. Yarın gidip başlıyorum. lan olum puanlarınız gelsin bi netlerinize göre haraket etmeyin dilim denilen birşey war hala kafanıza sokamadınız bi gelsin bakalım diliminiz, puanınız sonra karar verin pilis takmayın şimdi bunları gidin gezin tozun alkol alın mala vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 relax olun kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Riddler said: Spidee said: Şimdi Farukcuğumla konuştum telefonda, sosyolojiyi bir övdü bir övdü anlatamam. Yarın gidip başlıyorum. lan olum puanlarınız gelsin bi netlerinize göre haraket etmeyin dilim denilen birşey war hala kafanıza sokamadınız bi gelsin bakalım diliminiz, puanınız sonra karar verin pilis takmayın şimdi bunları gidin gezin tozun alkol alın mala vurun. Yok abi ben bu netlerle kesin girerim, yazın da direkt yaz okulundan başlarım, benim gibi adama hazırlık okutacak değiller heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 nasıl bi trollük bu ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Başlayamaz mıyım Gökhan sen söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bence başlarsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Queen said: Abi burda şu kadar puan aldım geyiği yapmayın lütfen şu anda seçemiyorum kim giriyordu kim girmiyordu. ginaly'i falan biliyorum ama karar veremiyorum. ne biliyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ASFsadf :D Trollüğe gel ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Lan ben bunalım takılıyodum yine iyi geldi 254,... bişi hesapladım ama emin olamadıklarımı yanlış olarak hesapladım. 3 aşşağı 5 yukarı böyle bişi gelicek heralde. Artık 2. öğretim de olsa girerim bi hukuk fakültesine. Giremessem de canım saolsun. He bu arada okul puanını 70 varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 254+70 324. nereye gircen la 324'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şehirdışı da olsa girerim bi 2. öğretime çokta sorun değil maksat hukuk olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 erzurumda okursun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 %50 burslu falan okuyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar