Queen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Tamam östrojeni gördüm ovulasyondan önce artıyo ama böyle tam önce son anda değil bide sonra artıyo ama eskisi kadar değil. Neyse grafik var aslında estadiolmüş östrojen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 c kare=a kare +bkare c odak a asalin yarısı eksen b yedek eksenin yarısı.Östrojen en fazla folikül evresinde salgılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 parabolde 1 hiperbolde 1den büyük elipste küçük olması lazım östrojen yumurta oluşurken artıyo bildiğim kadarıyla, ya da bi saniye bakıyorum Folikül evresinde "olgunlaşam folikül az progesteron çok östrojen salgılar" diyor Korpus luteum evresinde de tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yarın 12.45 te sınavdan alnımın akıyla çıkıp 14.30da yüzmek istiyorum! Gelsin artık 9.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sadece 1.bölüm çözecek arkadaşlar var mı aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 2.bölümün matematiği kötü giderse 1.bölüme yoğunlaşıcam çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 nereyi düşünüyorsun tercih olarak 1 çözersen sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 haydin kaleminize, belinize kuvvet. umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Masquerade said: haydin kaleminize, belinize kuvvet. umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kolay gelsin arkadaşlar. sınavın sadece bir başlangıç olduğunu unutmayın büyütmeyin :) hadi zihninize kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ulan parabol hiperbol dediniz, korkuyordum bi açtım dergiyi, yapıyorum çatır çatır, Allah razı olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ya ben hiperbol konik olayında çok zayıfım üşengeçlikten hep erteledim çalışmayı,kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 noldu olum girdinizmi oss ye, oha ben izmir namik kemal lisesinde girmistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bilmiorm sandığınız şeyleri biliosunuz korkmayın :d yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 slickers said: nereyi düşünüyorsun tercih olarak 1 çözersen sadece denizcilik işletmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bence izmiri tercih etmeyin kötü ya izmir hayat zor asdafsaddasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abi millet türbelere gidiyo zemzem suları zihni açar diye yenen balıklar.Kesme şeker... Bence en faydalısı sınav öncesi verilen tadelle :D bu sene verilcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sakallı girebiliyoruz dimi sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Demin bende sordum tanınmayacak halde değilsen sorun yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Girebiliyosun diye biliyorum..çünkü bende öyle giricem :D bu arada nerde millet lan uyudular mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bariz bir şekilde daha iyi gidebilecek bir yeri olmayan insanlar , ESKİŞEHİR i yazın.Memnun kalırsınız.Hayat çok pahalı değil,istediğiniz herşey elinizin altında olur rahat olursunuz.Osmangazi nin mühendislikleri de iyidir hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Evet millet, Günümün büyük kısmını geçen seneki öss sorularına gözatarak geçirdim. Çözdüm de, ama kasmadım kendimi, sadece, bikaç gündür soru çözmediğim için, sınavda yabancılaşma hissi (uydurduğun hissi ben senin) gelmesin diye böyle yaptım. 4 yıl boyunca ÖSS için hafif hafif emek verseydim, şu an yarın gireceğim 3 saat 15 dakikalık o sınavdan çok daha güzel şeyleri çok daha rahat bi şekilde bekleyebilirdim. Ama Yumurta kapıya dayandığı vakit emek vermeye başladığım için, ne kadar çalıştıysam o kadar kazanacağım, biliyorum. Büyük eksiklerim yok, kendime güvenim tam, sınav korkum, heyecanım, el ayak dolaşması durumları yaşayan biri değilim. Ha gerginlik var, yok değil, ama o kadar da olsun dostlar, ateş yansın alttan biraz ki, kinetik enerjimiz artsın :P Sınav bitene kadar bu topice yazacağım son post bu muhtemelen. Yarın mutlu, umutlu şekilde mesaj yazabilmeyi çok istiyorum. Benimle birlikte ter dökecek arkadaşlar, başta yılların dostu Lancelion, ve diğer össci patiler. Hepiniz, hepimiz güzel güzel çözüp güzel güzel bitirelim inşallah. Herbirimiz hedeflerimizi elde edebililecek kadar iyi geçirebiliriz sınavı umarım. 11 saat 17 dakika kala sınava, hepinize, hepimize başarılar diliyorum! Çistak çistak müzik dinleyip rahatlayın bence (:D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 son bi hafta sözde hayvan gibi asılcaktım derslere, yine yalan oldu sdf. star wars, godfather falan izledim bu hafta boyunca. birazdan 2 bölüm family guy izleyip yatıcam. ama yine de kazancam lan!!!!11!!1 sgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 son gece çalışıcam dedim başlıyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 herkese başarılar hadi.son mesajım bugünlük sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar