Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

Evet millet,

Günümün büyük kısmını geçen seneki öss sorularına gözatarak geçirdim. Çözdüm de, ama kasmadım kendimi, sadece, bikaç gündür soru çözmediğim için, sınavda yabancılaşma hissi (uydurduğun hissi ben senin) gelmesin diye böyle yaptım.

4 yıl boyunca ÖSS için hafif hafif emek verseydim, şu an yarın gireceğim 3 saat 15 dakikalık o sınavdan çok daha güzel şeyleri çok daha rahat bi şekilde bekleyebilirdim. Ama Yumurta kapıya dayandığı vakit emek vermeye başladığım için, ne kadar çalıştıysam o kadar kazanacağım, biliyorum.

Büyük eksiklerim yok, kendime güvenim tam, sınav korkum, heyecanım, el ayak dolaşması durumları yaşayan biri değilim. Ha gerginlik var, yok değil, ama o kadar da olsun dostlar, ateş yansın alttan biraz ki, kinetik enerjimiz artsın :P

Sınav bitene kadar bu topice yazacağım son post bu muhtemelen. Yarın mutlu, umutlu şekilde mesaj yazabilmeyi çok istiyorum.

Benimle birlikte ter dökecek arkadaşlar, başta yılların dostu Lancelion, ve diğer össci patiler. Hepiniz, hepimiz güzel güzel çözüp güzel güzel bitirelim inşallah. Herbirimiz hedeflerimizi elde edebililecek kadar iyi geçirebiliriz sınavı umarım.

11 saat 17 dakika kala sınava, hepinize, hepimize başarılar diliyorum!

Çistak çistak müzik dinleyip rahatlayın bence

(:D:)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...