Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

Lancelion said:

bi fem denemesinden 269, bi de zaman öss den 268 yaptım, artık hızlanıp 270 yapsam yeter.

fethullah(c.c.exe.ccs.arj) ın kutsaması ile plspls 270 olsun.

ahah, drall aynı durumdayız neredeyse =p

bu mesajın ardından 249'a düştüm, dengesizliğin ak.

fenlerden çok pis yattara oluyorum, formül eksikleri göze çarpıyor ister istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

öss bio su için çok bişey bilmene gerek yok biraz mantık kullandı mı geliyo hemen hemen hepsi. Olay organik dışındaki kimya2 ve fizik2nin tamamı fen2de... Yok abi cidden çok zorluyo yani. Öss 07 ve 08 çözdüm geçen 1. bölüm onun gibi kolay olursa istediğim puanı havada karada yaparım diye düşünüyorum. Eksiklerinize çalışmayı falan da bırakmayın devam edin bence özellikle fen konularının şimdi üstüne giderseniz bi haftada unutmazsınız
Sosyal ağlarda paylaş

abi o hormonların hepsi ölsün ya, yok endokrin sistem öldürücek beni, bi de boşaltım bitiriyo beni. gerisi bi nebze yapılır yine, okadar ölümcül değil bence =/ ama endokrin ve boşaltım umarım çıkmaz dediğim 2 konu

AYRICA ÖSSYE GİRECEİĞM YERDE KLİMA YOKMUŞ NE "DIŞKI" YİCEM BEN ÖLDÜM LAN. çıplak falan gitcem heralde yada terlik şort atlet falan, yok abi ölcem yoksa =/
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

abi o hormonların hepsi ölsün ya, yok endokrin sistem öldürücek beni, bi de boşaltım bitiriyo beni. gerisi bi nebze yapılır yine, okadar ölümcül değil bence =/ ama endokrin ve boşaltım umarım çıkmaz dediğim 2 konu

AYRICA ÖSSYE GİRECEİĞM YERDE KLİMA YOKMUŞ NE "DIŞKI" YİCEM BEN ÖLDÜM LAN. çıplak falan gitcem heralde yada terlik şort atlet falan, yok abi ölcem yoksa =/

benim girdigim sene sınıfa bir kız parmak arası terli ustunde bikini ustu gibi bir şey altında da fareo ile gelmisti
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Drall said:

benim girdigim sene sınıfa bir kız parmak arası terli ustunde bikini ustu gibi bir şey altında da fareo ile gelmisti

sınavın kötü mü geçmişti peki dikkatsizlikten ? (:D

özel okulda giriyorum, 8 gün kaldı, lanet ediyorum. fizik 2 den nefret ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...