Drall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi ne dengesiz bi dersane şu batı ya, son sınav 70 yaptıydım şimdi 47 yaptım yine düştüm, kısmet... neyse son anda bidünya formül eksiğim olduğunu farkettim onlara bi çalışmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 çalışamıyorm abi konu eksiği var daha.gg olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Lancelion said: bi fem denemesinden 269, bi de zaman öss den 268 yaptım, artık hızlanıp 270 yapsam yeter. fethullah(c.c.exe.ccs.arj) ın kutsaması ile plspls 270 olsun. ahah, drall aynı durumdayız neredeyse =p bu mesajın ardından 249'a düştüm, dengesizliğin ak. fenlerden çok pis yattara oluyorum, formül eksikleri göze çarpıyor ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tüm kinetik, dinamik, mekanik, hareket vs. sorularını birbölüikiemvekare ve emgehaş ile yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 onlar zaten kolay, soru kaçırmıyorum. ama gel gör ki atom fiziği, ışık teorileri vs derken bütün formüller giriyo birbirine =/ bi de mat2 çok zorluyo beni ya, ölcem sanırım bigün mat2 çözerken =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mat 2 yapılıyor da, bende de en az 40-50 dk alıyor. trden falan kazanıyorum 15 dkda bitirip ama bakalım öss de de öyle olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben de bütün ea2 testleride 30'a oynuyorum ama mat2'de 20 gördüm mü çok seviniyorum. öss'de de 20 falan yapmam gerekecek. Hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ben sadece bi deneme sınavı çözüyorum günde sonra aylak aylak geziniyorum tv izliyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 +1 de benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 daha konu çalşmam lazm lol sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Herkes biyolojiyi bitirdi mi ya? Benim hala çalışmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 öss bio su için çok bişey bilmene gerek yok biraz mantık kullandı mı geliyo hemen hemen hepsi. Olay organik dışındaki kimya2 ve fizik2nin tamamı fen2de... Yok abi cidden çok zorluyo yani. Öss 07 ve 08 çözdüm geçen 1. bölüm onun gibi kolay olursa istediğim puanı havada karada yaparım diye düşünüyorum. Eksiklerinize çalışmayı falan da bırakmayın devam edin bence özellikle fen konularının şimdi üstüne giderseniz bi haftada unutmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yok işte bio-1 yoruma dayalı ama bio-2 alıyo façasını insanın aşşaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi o hormonların hepsi ölsün ya, yok endokrin sistem öldürücek beni, bi de boşaltım bitiriyo beni. gerisi bi nebze yapılır yine, okadar ölümcül değil bence =/ ama endokrin ve boşaltım umarım çıkmaz dediğim 2 konu AYRICA ÖSSYE GİRECEİĞM YERDE KLİMA YOKMUŞ NE "DIŞKI" YİCEM BEN ÖLDÜM LAN. çıplak falan gitcem heralde yada terlik şort atlet falan, yok abi ölcem yoksa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Drall said: abi o hormonların hepsi ölsün ya, yok endokrin sistem öldürücek beni, bi de boşaltım bitiriyo beni. gerisi bi nebze yapılır yine, okadar ölümcül değil bence =/ ama endokrin ve boşaltım umarım çıkmaz dediğim 2 konu AYRICA ÖSSYE GİRECEİĞM YERDE KLİMA YOKMUŞ NE "DIŞKI" YİCEM BEN ÖLDÜM LAN. çıplak falan gitcem heralde yada terlik şort atlet falan, yok abi ölcem yoksa =/ benim girdigim sene sınıfa bir kız parmak arası terli ustunde bikini ustu gibi bir şey altında da fareo ile gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 "nutella yerim" said: Drall said: abi o hormonların hepsi ölsün ya, yok endokrin sistem öldürücek beni, bi de boşaltım bitiriyo beni. gerisi bi nebze yapılır yine, okadar ölümcül değil bence =/ ama endokrin ve boşaltım umarım çıkmaz dediğim 2 konu AYRICA ÖSSYE GİRECEİĞM YERDE KLİMA YOKMUŞ NE "DIŞKI" YİCEM BEN ÖLDÜM LAN. çıplak falan gitcem heralde yada terlik şort atlet falan, yok abi ölcem yoksa =/ benim girdigim sene sınıfa bir kız parmak arası terli ustunde bikini ustu gibi bir şey altında da fareo ile gelmisti sınavın kötü mü geçmişti peki dikkatsizlikten ? (:D özel okulda giriyorum, 8 gün kaldı, lanet ediyorum. fizik 2 den nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 off ağır ağır heyecanlanıyorum sınav zamanı yaklaştıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fizik 2 iki hafta önce halledilikti bende, şimdi yine yapamadım girişim atom teorileri falan. keplerde bile yapamadığım oldu ya formül bilmiyorum resmen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 gireceğiniz yerde masa falan var mı bakın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 1de deneme sınavına başlıyorum şans dileyin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Şu anda "ULANŞUNUDAYAPAMIYORUMANANSKTMAFADAIFI" demenin vakti değil bence, "ne olacaksa olsun" zamanı geldi, raat olun, hayırlısı deyin direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yeni konu öğrenmektense bildiklerinizi pekiştirin. Bu saatten sonra yapamadığınızı zaten zor yani yapamazsınız, bari bildiklerinizi kaçırmayın sınavdan sonra hass çekmeyin.. Bugün 2007 Öss vardı dersanede kavga+tezahurat+6 tane daracık sokaktan geçen hayvan gibi kamyonlar = 253 say2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yeni konu öğrenemezsiniz diye bişey yok abi.size kalmış o yani zeka kapasitenize lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 son hafta niye konu öğrenilmiyo ben onu anlamadım her konuyu 1 ayda mı öğreniyodunuz ki? 1 hafta gayet de yeterli süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bizim fizik hocası össden önceki gün 3 konu bakmış kimyada 3 soru gelmiş doğru yapmış hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar