Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 türkçeden 20 net yapmayanı dövüyolar (: sabır gençlik 10 gün falan kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 elesso said: nice yiğitler viyanadan hazırlığı geçemden döndüler orçun hariç. çünkü o hazırlığı geçecek olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaşım olmasın herkes baraj altı kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 viyana viyana dediğinizde hazırlık mı okuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Privhunter said: türkçeden 20 net yapmayanı dövüyolar (: sabır gençlik 10 gün falan kaldı ne alaka yapamıyorum mu dedim? Sdfs. 1 y 1 b ypatım bgn türkçeden.mef denemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sparkcaster said: viyana viyana dediğinizde hazırlık mı okuyosunuz ben erasmusum. bugün varım, yarın yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 [boygösterisi]70i gömdüm bugün! yiha! =D [/boygösterisi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sayısalcı olup mat1den hala yanlışı çıkan varsa foruma gelmesin bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 benim çıkıyo, ama gömdüm 270i sdfsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lan 500 tane konu eksiğim var daha sdfdsa.gg'yim heralde kazanamassam üzülmem de şöle 3 5 puanla giderse kafayı yerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kazanamazsam üzülmem mantalitesiyle sınava girenlere bizim buralarda bişey diyorlardı da unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 heh hayır abi zaten çalışmayan bi adamım.gökten vahi gelicekte kazanmıcam sınavı.o yüzden nie üzüleyim çalışmadm zaten. 3 5 puanla kaçarsa işte ah keşke biraz daha çalşsaydm derim o kadar.yoksa arada 20 puan fark var napim yani sadşfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya abi bu ösys büroalrından giriş kağıdı alınabiliyomuş, benimki gelmedi hala, nerde bu bürolardan var istanbul avrupa yakası beyoğluna yakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aynı sorunun antalya versiyonunu da ben sorayım ozaman. bana da gelmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lovecraft0Z said: ya abi bu ösys büroalrından giriş kağıdı alınabiliyomuş, benimki gelmedi hala, nerde bu bürolardan var istanbul avrupa yakası beyoğluna yakın? ben izmirde dokuz eylül hukuktan alabilmiştim ordan alabilirsiniz demişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dartanian said: lovecraft0Z said: ya abi bu ösys büroalrından giriş kağıdı alınabiliyomuş, benimki gelmedi hala, nerde bu bürolardan var istanbul avrupa yakası beyoğluna yakın? ben izmirde dokuz eylül hukuktan alabilmiştim ordan alabilirsiniz demişti.. deliricem ya düzgün iş yapmazki bu herifler, sitede bir kişinin bir prof. un adresini vermişler üsküdar da, onaltı milyonluk şehirde bir kişiyi seçmeleri ne büyük bir zeka vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bir başkadır benim memleketim napcan abi böyle işte. parayla git ha elini kolunu sallayarak gitme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yarın sabahtan bi daha bi postaneye gitcem altını üstüne bi getireyim olmadı taaaaaaaa üsküdara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fbmdeki benim son sınav 269 umarım öss de böyle gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 helalz.başka sınav mı yok yoksa son girdiğin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Fbm deki son sınavdı ya,son 10 gün haftasonu dışında her gün sınav vardı.Dershane de bitti artık.Sabah deneme çözerim ancak bundan gayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bizim de 4 deneme kaldı. bugün 2008 össyi çözdüm mat2 21 net sosyal 25 net gerisi 27-28-29. mat2de yaklaşık bi saat uğraştım heralde, bitirdiğimde 12ydi saat fen2 ve sos1i 45 dakikada yaptım =/ mat2de bu saatten sonra hızlanılmaz artık demi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bak buraya yazıyorum, kendinize güveniyorsanız, heyecan yapmazsanız, denemelerde aldığınız puandan en az 15 puan fazla alacaksınız. Sınavdan sonra teşekkürlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bi fem denemesinden 269, bi de zaman öss den 268 yaptım, artık hızlanıp 270 yapsam yeter. fethullah(c.c.exe.ccs.arj) ın kutsaması ile plspls 270 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bugün mef denemesinden 250 yaptım.istediğim puan neredeyse.tüm bölümlerden 20 net ve üstü.bi mat2 18.75'di.fakat hayatımın en kolay denemesiydi sfdf.öss'nin böyle kolay gelmesinin imkanı yok sevindim mi hayır üzüldüm aksine.o kadar kolaydı ondan bile 250 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar