Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
coğrafyada problemin muhtemelen dünyanın dönmesinden şeklinden kaynaklanan şeylerledir heralde. izohips haritasından yanlış yaptığını sanmıyorum :) oturup onların sonuçlarına çalışcan.

tarih çalışmana gerek yok sınavda sos1 in ilk 13 sorusunu çözerken odaklanıcaksın öncülleri enine boyuna düşünceksin. sallamadan çözersen yanlış çıkması normal
Mesaj tarihi:
mefin dandik denemesinden 236 yapmışım.bugün de olduk yetiştiremedim :S

aptal türkçe sorularından bıktım ya yok şiir yok edebiyat.zıkkımın kökü lan bi poka yaradığı da yok şiirin edebiyatın.var mı?
Mesaj tarihi:
edebiyat gerek toplumu aydınlatır, gerek çökertir! bu derece güçlü, yapmayın etmeyin 2 kıytırık test sorusu yüzünden suçu edebiyata yıkmayın! türkiyedeki sistem bunun suçlusu, edebiyat değil =D
Mesaj tarihi:
Killer said:
mefin dandik denemesinden 236 yapmışım.bugün de olduk yetiştiremedim :S

bu senefi mef denemelerinin matematik bölümleri üst düzey sorular. çok vakit isteyen sorular. diğer bölümle için aynı şey denmez ama :/
Mesaj tarihi:
Mef en zorunu yapan bundan kolayını bin kere yapar kafasında bir dershaneydi en son, o yüzden düşük falan yaparsanız üzülmeyin, ben bikaç tane denemeye girmiştim mefe giderken sonra bıraktım, en son girdiğim denemeden 30 puan mı ne fazla çıkarmıştım, öyle bişeydi.
Mesaj tarihi:
Cons said:
sormadık

zaten dikkat edersen topic soru-cevap değil
paylaşım topiği
herkes fikrini söyleyip düşüncelerini paylaşabilir
bu saçma tavırları bıraksak diyorum :D kime diyorum ? :D
Mesaj tarihi:
Ya son 2 gündür durmadan problem yaratıyor bu çevrel çemberin alan formülü neydi hatırlayan var mı?Şimdi akşam akşam bakmaya çk üşendim alanı çevresi yarıçapı nasıl bulunuyordu ?
Mesaj tarihi:
AMO said:
Ya son 2 gündür durmadan problem yaratıyor bu çevrel çemberin alan formülü neydi hatırlayan var mı?Şimdi akşam akşam bakmaya çk üşendim alanı çevresi yarıçapı nasıl bulunuyordu ?

çevrel çemberin yarıçapına bağlı olan alan
abc/4R dir

açı ve kenarları biliyorsan sinüs teoreminden çevrel çemberin yarıçapını bulabilirsin

a/sina=b/sinb=c/sinc=2R
  • Yeni Oluştur...