FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 beyler coğrafya1 ve tarih1 nasıl çalışılır plz. dünkü denemede 4 tarihten, 4 de coğrafyadan yanlış yapmışım. üzüldüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 coğrafyada problemin muhtemelen dünyanın dönmesinden şeklinden kaynaklanan şeylerledir heralde. izohips haritasından yanlış yaptığını sanmıyorum :) oturup onların sonuçlarına çalışcan. tarih çalışmana gerek yok sınavda sos1 in ilk 13 sorusunu çözerken odaklanıcaksın öncülleri enine boyuna düşünceksin. sallamadan çözersen yanlış çıkması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 mefin dandik denemesinden 236 yapmışım.bugün de olduk yetiştiremedim :S aptal türkçe sorularından bıktım ya yok şiir yok edebiyat.zıkkımın kökü lan bi poka yaradığı da yok şiirin edebiyatın.var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 edebiyat gerek toplumu aydınlatır, gerek çökertir! bu derece güçlü, yapmayın etmeyin 2 kıytırık test sorusu yüzünden suçu edebiyata yıkmayın! türkiyedeki sistem bunun suçlusu, edebiyat değil =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Killer said: mefin dandik denemesinden 236 yapmışım.bugün de olduk yetiştiremedim :S bu senefi mef denemelerinin matematik bölümleri üst düzey sorular. çok vakit isteyen sorular. diğer bölümle için aynı şey denmez ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi ne diyosun?bizim okula gelenler kolay yani.testleri imba ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kolay sınava ben de sövüyodum da bu sene %90 kolay gelecek sınav alışın kolay sınavlara da dikkatsizlik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mef en zorunu yapan bundan kolayını bin kere yapar kafasında bir dershaneydi en son, o yüzden düşük falan yaparsanız üzülmeyin, ben bikaç tane denemeye girmiştim mefe giderken sonra bıraktım, en son girdiğim denemeden 30 puan mı ne fazla çıkarmıştım, öyle bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sormadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Cons said: sormadık zaten dikkat edersen topic soru-cevap değil paylaşım topiği herkes fikrini söyleyip düşüncelerini paylaşabilir bu saçma tavırları bıraksak diyorum :D kime diyorum ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben vahit, oğlumu bulana veya getirene yüzbinlira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 BARAJ PUANI KAÇ?? 165 diyin NOLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 aehauehau gece gece güldürdün beni.. 19 gün kaldı beyler bugünde bitti kaldı 18 !!!!111!!!birbir!bir1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 20 liler bitti 10lulara geldik tek basamakta ne olacaz allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ya son 2 gündür durmadan problem yaratıyor bu çevrel çemberin alan formülü neydi hatırlayan var mı?Şimdi akşam akşam bakmaya çk üşendim alanı çevresi yarıçapı nasıl bulunuyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 a.b.c/4R.Bir de yarıçevrelisi var U.r ama bu r çevrel çember değil iç teğet çemberin yarıçapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 itü denizcilik fakültesinde giriyorum.tuzlada lan ne alakası var üsküdar kadıköy yazdık adsgpöas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 AMO said: Ya son 2 gündür durmadan problem yaratıyor bu çevrel çemberin alan formülü neydi hatırlayan var mı?Şimdi akşam akşam bakmaya çk üşendim alanı çevresi yarıçapı nasıl bulunuyordu ? çevrel çemberin yarıçapına bağlı olan alan abc/4R dir açı ve kenarları biliyorsan sinüs teoreminden çevrel çemberin yarıçapını bulabilirsin a/sina=b/sinb=c/sinc=2R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 allah yanlış hatırlıyormuşum kazanamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 böyle saçma formüller ezberlemeyin. dikdörtgenin alan formülünün iki kenar çarpımı olduğunu bilin, bi de çemberin alanı ve çevresini bilin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eyvallah abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aferin, hadi şimdi dersinizni başına. bugün deneme çözdünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 off bugün 940 soru çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ben toplamda 72000 soru çözmüştüm, eylülden sınava kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar