Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bişi anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bende anlıyamadım al-sat modeli nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Biraz daha detaylı bilgi versen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 2048 e mi geçsem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 8mbit iyi gibi tabloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.memurlar.net/haber/139297/ Bundan bahsediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 al-sat modeli sanırım telekomun diğer servislere verdiği fiyat. götümdende sallıyor olabilirim tabi. 8192 güzelmiş bu arada ama neden upload sabit arkadaşım koyarım böyle işin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ne kadar artıyorsa kullanıcı sayıları da o derece artıyor sorunlarda o kadar artıyor.. daha stabil bi net beklerim ben yeni indirimlerle beraber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 e iyi de, ben kotalı 4 GB'a zaten 29 tele veriyordum. Hani indirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bende sınırsıza 49 veriyorum hani indirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Nakamura said: e iyi de, ben kotalı 4 GB'a zaten 29 tele veriyordum. Hani indirim ? 17,88 olmuş tabloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yeter kotalılara indirim yapıldıgı fsdgfd. 4mbit sınırsız 49 lira olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Masquerade said: yeter kotalılara indirim yapıldıgı fsdgfd. 4mbit sınırsız 49 lira olsa bari. 4mbit 53,71 diyo. eğer bu fiyatlar üstünden işlem görürse çok işimize yarıcak. 8mbit'e kadar cıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Böjeek said: Toptan fiyatlaır açıklayan Türk Telekom, son kullanıcı fiyatlarını servis sağlayıcılara bıraktı. Fiyatların yaklaşık olarak şöyle olması bekleniyor: 4 GB kotalı paketin fiyatı 29, 6 GB kotalı paketin fiyatı ise 39 TL. Sınırsız paketler ise 49 TL'den satılması bekleniyor. böjeek, buradakinden bahsediyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Son kullanıcı değil ama bu, bakalım TTNet son kullanıcıya ne fiyat verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yok o değil. kusura bakmayın yanlış oldu o sildim onu. üsteki tablo bugün acıklanan. onu ele alarak konuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 o zaman güzel haber verdin böjeek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 iki türlü haber yapmışlar. eski fiyatları yazı ile yenilerini ise tabloyla vermişler. ondan öyle karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bi dakka bize evimize gelen hizmet hangisi al sat modeli mi yoksa o sağdaki ip bik bik bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bekleyelim görelim diyorum. T_T bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ahanda turk.net ilk fiyat acıklamasını yapmış. Öte yandan son kullanıcı tarifelerini açıklayan ilk firma Türk.Net oldu. Firma kotal ve kotasız tarifelerle esnek paketin duyurusunu yaptı. 4 GB kotalı, 6 GB kotalı ve kotasız olmak üzere üç farklı seçenekten oluşan kampanya kapsamında TurkNet, tüm kullanıcılarını 8 Mb/sn’ye kadar bağlanabilecekleri en yüksek hızda internete bağlıyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 e bu aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 8mb çok yalan duruyo Türkiye şartlarında, yok santrale uzaklık ,yok bağlı olan kullanıcı bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar