Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ingilizce hocası istediğiniz gibi takılın,yoklama umrumda değil diyip bizi mutlu etmişken,şimdi yanıma gelip benle konuşmayanı bırakırım demiş.Arkadaş aradı şimdi 11:30'da seni bekliyor dedi, eğlenceli bir fon müziği eşliğinde kafalarınızı bilgisayarın saatine yönlendirin plx... kaldım evet,neyse zaten bunu bekliyordum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 e git işte ne kadar sürüo yol bilmiorum da hocam çok geç öğrendim de illa 11.30 da mı gidecen 12 de 1 de git anlatırsın derdini madem rahat bi hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu ingilizce ne boktan bi derstir ya. bunun yüzünden tek soruyla kalıp 2 sen hazırlık okudum. devamdan bıraktılar bursum kesildi bu sene de yine bi puanla kaldım ortalama göçtü. hayatımı elledi ingilizce. allah belanı versin ingilizce oh ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 MEHEHEHHEEH kalk git olm nolcak. hocam otobüsün aksı kırıldı doluluktan dersin (yaşanmış bir olaydan alıntıdır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi en erken 40 dakika sürüyor okula gitmem asdfsdfsd onu belirtmeyi unuttum evet ... @mortis: kadın rahat değil,ruh hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi gitsene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 saçmalama ya git hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gidim bari lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 koşmaya başla derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Run DarKRideR Run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bak hala mesaj yazıyor. Gitsene olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Böyle durumlarda nasıl derler? Hah... Topukları g.te vura vura koşacaksın... Koş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 STOOOOOOOOOOOOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 git sonra vicdan azabı çekersin dersin ki ulan ya gitseydim belki uğraşmıcaktım tekrar ingilizce ile olmasa bile kaybedeceğin şey sadece yolda vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dK1QofHBYEQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bizim tarihçi aynısını dedi, bugün dersten sonra konuşıyım. Yarın da Psikoloji hocasıyla konuşmak lazım bırakıyor mu acaba diyerekten, sonra haftaya salı Anayasa Hukuku'na girip bi görünmek lazım evet. Bir de imza atmayan arkadaşlar var, "atmam abi ben yau" diyorlar, hoca sınıfı saymıyor bir şey yapmıyor. Atsan ölür müsün! Lise mi lan burası! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 GİT LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 adam gitti donus yolundadir simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 noldu lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aradı demin, kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yapma be yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bi de azarlamış hoca bunu, seneye benden ders alma falan diye. manyak bu hocalar benjamin netenyahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 geçmiş olsun agalit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ginaly blöf yapoyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar