Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ingilizce hocası istediğiniz gibi takılın,yoklama umrumda değil diyip bizi mutlu etmişken,şimdi yanıma gelip benle konuşmayanı bırakırım demiş.Arkadaş aradı şimdi 11:30'da seni bekliyor dedi, eğlenceli bir fon müziği eşliğinde kafalarınızı bilgisayarın saatine yönlendirin plx... kaldım evet,neyse zaten bunu bekliyordum asdf
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 e git işte ne kadar sürüo yol bilmiorum da hocam çok geç öğrendim de illa 11.30 da mı gidecen 12 de 1 de git anlatırsın derdini madem rahat bi hoca.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu ingilizce ne boktan bi derstir ya. bunun yüzünden tek soruyla kalıp 2 sen hazırlık okudum. devamdan bıraktılar bursum kesildi bu sene de yine bi puanla kaldım ortalama göçtü. hayatımı elledi ingilizce. allah belanı versin ingilizce oh ingilizce
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 MEHEHEHHEEH kalk git olm nolcak. hocam otobüsün aksı kırıldı doluluktan dersin (yaşanmış bir olaydan alıntıdır.)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi en erken 40 dakika sürüyor okula gitmem asdfsdfsd onu belirtmeyi unuttum evet ... @mortis: kadın rahat değil,ruh hastası
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bak hala mesaj yazıyor. Gitsene olum.
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Böyle durumlarda nasıl derler? Hah... Topukları g.te vura vura koşacaksın... Koş...
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 git sonra vicdan azabı çekersin dersin ki ulan ya gitseydim belki uğraşmıcaktım tekrar ingilizce ile olmasa bile kaybedeceğin şey sadece yolda vakit.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dK1QofHBYEQ
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bizim tarihçi aynısını dedi, bugün dersten sonra konuşıyım. Yarın da Psikoloji hocasıyla konuşmak lazım bırakıyor mu acaba diyerekten, sonra haftaya salı Anayasa Hukuku'na girip bi görünmek lazım evet. Bir de imza atmayan arkadaşlar var, "atmam abi ben yau" diyorlar, hoca sınıfı saymıyor bir şey yapmıyor. Atsan ölür müsün! Lise mi lan burası! xD
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bi de azarlamış hoca bunu, seneye benden ders alma falan diye. manyak bu hocalar benjamin netenyahu.
Öne çıkan mesajlar