Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ekmek öyle bir smiley yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 SERVET DUSMANLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Aa ben buldum abi bunu sana da sordum güzel mi diye cevap vermedin. Bak sen mutluysan= ben de mutluyum anlamında böyle kafa kafaya vermisler gülümsüyolar. Çok sevimli değil mi ? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ama ben bunu yazmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 olaya açıklık getiriyorum , o kıyamama olayını çıkaranlar platonik arabasekçi mahalle delikanlılarıdır. yiyiniz ,yiyişiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/6bc/a91/a4f/69a/612/29a/883/836/c87/167/83_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahah çok şirinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 simitçi kovaladı beni öptüm diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Yanağından öptüm dolmuş durağında hatunun, teyzenin teki ''tövbe yarabbim tövbe tövbe ayıp ayıp'' dedi.Uzaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bunu gördüm de aklıma geldi.derimod a tavşan koymuşlar küçük böle şirin çok şeker.orda yaşıyor çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Kokar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Dartanian said: Yanağından öptüm dolmuş durağında hatunun, teyzenin teki ''tövbe yarabbim tövbe tövbe ayıp ayıp'' dedi.Uzaklaştım haha asıl benım bi arkım kız arkını yanağından öptü diye karşısında oturan teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAAAA diyip hışımla uzaklaşmıştı hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Teyzeler deli oluyo. Kordonda falan öpüşüyosanda 60+ bi amca geliyo seni izliyo.Bakıyosun amcaya hayırdır der gibi , direk kafa çevriliyo yürümeye başlıyo Sapık amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kiz yok ki sokakta opelim, o yuzden gecersiz bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Sinemada öp? montla öpüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ortamına göre davranırsın işte semt olur elinden tutarsın veya koluna takarsın semt olur öpüşür sevişirsin yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Hem bak millet sahada sevişiyo biz bişey diyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Bella said: Dartanian said: Yanağından öptüm dolmuş durağında hatunun, teyzenin teki ''tövbe yarabbim tövbe tövbe ayıp ayıp'' dedi.Uzaklaştım haha asıl benım bi arkım kız arkını yanağından öptü diye karşısında oturan teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAAAA diyip hışımla uzaklaşmıştı hahahah aboov teyze çizmiş lan HİÇ Mİ SEVİŞMEDİN TEYZE diye bağırsaydınız arkasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Teyze kız mısın dicektim demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Olm üzülür lan teyze. Öyle denir mi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ormana gidin demiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 O teyze yüzünden ben son öpücüğümü alamamışım.Kötülüklerin en büyüğünü hakediyo. Vazgeçtim belki de ölmüştür Allahtan rahmet dilyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Bella said: Dartanian said: Yanağından öptüm dolmuş durağında hatunun, teyzenin teki ''tövbe yarabbim tövbe tövbe ayıp ayıp'' dedi.Uzaklaştım haha asıl benım bi arkım kız arkını yanağından öptü diye karşısında oturan teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAAAA diyip hışımla uzaklaşmıştı hahahah teyze kızmamış ki. "batılı gençlerimiz fantazilerini yaşayamıyorlar, hala sokakta default yanaktan öpüyorlar, olmaz ki canım böyle" diyerekten isyan etmiş. ulusalcı teyzeymiş bu. hadi tartışın lan. kavga çıksın lan. hadi be hacı? he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Teyze paganlık diniyle dalga geçmiş resmen kınanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ardeth said: Bella said: Dartanian said: Yanağından öptüm dolmuş durağında hatunun, teyzenin teki ''tövbe yarabbim tövbe tövbe ayıp ayıp'' dedi.Uzaklaştım haha asıl benım bi arkım kız arkını yanağından öptü diye karşısında oturan teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAAAA diyip hışımla uzaklaşmıştı hahahah aboov teyze çizmiş lan HİÇ Mİ SEVİŞMEDİN TEYZE diye bağırsaydınız arkasından ağzımdan aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar