Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

millet sokakta öpüşmeyi aşk sanıyor biz sevdiğimize bakmaya kıyamazken

zarekd

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:
Yanağından öptüm dolmuş durağında hatunun, teyzenin teki ''tövbe yarabbim tövbe tövbe ayıp ayıp'' dedi.Uzaklaştım

haha asıl benım bi arkım kız arkını yanağından öptü diye karşısında oturan teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAAAA diyip hışımla uzaklaşmıştı hahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:
Dartanian said:
Yanağından öptüm dolmuş durağında hatunun, teyzenin teki ''tövbe yarabbim tövbe tövbe ayıp ayıp'' dedi.Uzaklaştım

haha asıl benım bi arkım kız arkını yanağından öptü diye karşısında oturan teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAAAA diyip hışımla uzaklaşmıştı hahahah

aboov teyze çizmiş lan

HİÇ Mİ SEVİŞMEDİN TEYZE diye bağırsaydınız arkasından
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:
Dartanian said:

teyze kızmamış ki.
"batılı gençlerimiz fantazilerini yaşayamıyorlar, hala sokakta default yanaktan öpüyorlar, olmaz ki canım böyle" diyerekten isyan etmiş.
ulusalcı teyzeymiş bu.
hadi tartışın lan.
kavga çıksın lan.
hadi be hacı?
he?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Bella said:
Dartanian said:

aboov teyze çizmiş lan

HİÇ Mİ SEVİŞMEDİN TEYZE diye bağırsaydınız arkasından

ağzımdan aldın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...