eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 war-europe said: We are proud to announce the trailer for the new free expansion for WAR, Land of the Dead. These RvR zones will be launched with the patch 1.3 in mid June as the highly anticipated climax of the Call to Arms Live Expansion. Watch trailer now Get a glimpse of some of the brand new content and revel in the many opportunities for violent clashes, both with your enemies from the Old World as well as the inhabitants of the Land of the Dead. For more information on the zone and how to get there read the page on the topic in the Regions section of our website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 SÜPER olmuş! Atmosfer, devler, yıkılan çatı, arada 1 saniyelik gözüken Sfenks dövüşü. Öte yandan access mekaniği hakkında emin değilim, bir garip geldi. Çıktığında göreceğiz. Daha da önemlisi ise bu gördüğümüz, okuduğumuz şeylerde tamamen eski mekanlarda PvE content için yarışılacak olması dışında PvP namına birşey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ints için pvp yapcaz, kazanan gitcek. (die anladım ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bi pvp var ama ne icin oldugunu anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi darkness fals gibi bi instance yapcaz diyolardi bu oysa en cok kaleyi elinde tutanin girebildigi instancedi olay orda o mu bilmem bide abi su boktan animasyonlu pvpleri trailea koymasalar ya bole 2 adam karsilikli durmus hacivat karagoz gibi tamam oyunda animasyonlar cok guzel olmasada olurda trailer bu ya video yaiyosun azcik estetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ingame trailer abi cinematic degil ki, oyunda oynarken noluyosa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 iyide mudur kotu gorunuyor koyma o zaman ne gerek war mesela bak o ful zirhli warrior priest knight felan gayet sik duruyor ama girmesinner kombata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 oha video çok kral başlayasım geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 http://g4tv.com/xplay/videos/38138/Warhammer-Online-Call-to-Arms-Land-of-the-Dead-Preview.html Bunada göz atmakta fayda var :) Ufak bir Preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Adını bilmiyorum ama Live Event te kestiğimiz şu Liche olsa gerek.. arkadasını dönüp bağırdıgı sahne çok iyidi. Cidden tırsıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Roqq said: http://g4tv.com/xplay/videos/38138/Warhammer-Online-Call-to-Arms-Land-of-the-Dead-Preview.html Bunada göz atmakta fayda var :) Ufak bir Preview Jeff Hickman, Expansion ın bedava olacagını söylüyor videoda. Sadece download edip Subscribe ediyormuşsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 oyunun görüntülerini değiştirsinler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ulduar? cok uzuluyorum ya ne umutlar baglamistim WAR'a. trailer cok guzel gorunuyodu, ta ki arkadasin verdigi linkteki interview'e kadar, orda in-game olarak combat sahnelerini gordum ve niye oyunu aldiktan 6 gun sonra biraktigimi tekrar hatirladim. su anki pve durumu nedir bilmiyorum ama ben oynarken bildiginiz pve paketi yoktu, simdi boyle bi expension tarzi bi seyler yapmis olmalari cok ilginc tabii, demek ki ben birakali oyun baya gelismis :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Her ne kadar epey daha iyi yapmış olsalar da WoW'da Kologarn diye bir boss varmış utanmadan ondan çalmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 arcane said: Her ne kadar epey daha iyi yapmış olsalar da WoW'da Kologarn diye bir boss varmış utanmadan ondan çalmışlar...Çalıntı olduğunu düşünmüyorum.Bu oyunun gerek dünyası gerekse hikayesi WoW'dan eskiye dayanıyor.Tabii tüm hikayeyi fln okumadım belkide çalmışlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ulduar'ın "esinlenme" olduğunu düşünmüyorum, en azından WAR'dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bu daha doğru bir tespit (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 iimiş yahu begendim ben elemanın tipi konuşmasını falan:) merakla vbekliyoruz umarım cok karambol olmazda zevkini cıkararak oynarız su land of the dead de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 baya güzel olmuş bu raid bossları, biraz da platform havası da katmışlar anladıım kadarıyla boss fightlara, baltalardan kaç , kumdan kaç vs severim öle şeyleri, Aoc da koca kayalar koridordan yuvarlaniodu görünce baya hoşuma gitmişti hehe ayrıca kapışırken bosslarla rvr de yapılabilio lması hardcore olmuş. Baya aksiyon döner orda loot için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 LFG Korrak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Görünüşünden bahsetmiyorum, dövüşten bahsediyorum. Bariz çalmışlar. Ayrıca RvR dungeon falan değil, yalan direk. Access sadece bir tarafta olacak. Öbür taraf ölünce zonedan atacak. Olur da değiştirirlerse, misal LoD'de respawn hakkı verirlerse ancak o zaman RvR zone olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Çalma olayına girmeyelim bence :) Blizzard'ın bu konuda uzman olduğunu bilmeyen yok. Yani np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kardeş çalma değil ya o bana kalırsa herkes birbirinden esinlensin eğer çok kolpa durmuyosa güzel oluyo yani oyunların birbirlerinden güzel özellikleri alması kötü bişe deil ki...önemli olan kötüleri almasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 arcane said: Her ne kadar epey daha iyi yapmış olsalar da WoW'da Kologarn diye bir boss varmış utanmadan ondan çalmışlar... orda olmayan boss mu var pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya benim kafam karıştı iice:) acıklamalarıda okudum ama cokda iyi anlıyamıyorum. Şimdi anladıgım kadarıyla land of the dead 2 parcadan oluşuyor. necropolis of zandri ki bu açık alan 18 pq dan oluşuyor ve tomb of the vulture king. bu tomb da dungeon şeklinde ve 8 boss mevcut içinde. bu adaya nasıl gelinecegi konusunu geciyorum onu biliyoruz zaten. sorularım şunlar:) -dungeona girebilmek icin önce bu 18 pq yu tamamlamak gerekiyor? ve bu pq alanı tamamen public bi alan yani ne kadar order geldiyse bu alanda bulunuyor? -tomb of the vulture king 6 kişilik mi 24 kişilik mi? sanırım bu dungeonda sehir kuşatmalarındaki ki intance gibi bi sistem var. siz icerdeyken bosslarla urasırken diğer realminde recourcelarını tamamladıgı durumda iceri girme şansı var. - bu yeni gelen armor setleri falan bu dugeonda drop olacak mı? yeni bi loot sisteminden bahsediliyordu dungeonlar icin artık classa göre degil archetype a göre stone düşecek ve bu stonela gidip armor, npc lerden alınacak diye. bu sistemle mi olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar