kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 emre değil bence bunları yazan benim bildiğim emre değil yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Karı güne gitsin, erkek kıraathaneye. Bunun tersi olmasın. Ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 irin said: fede said: ben yapmamne yani almıyor musun beni şimdi.// yapıcam diyosan alayım. ben yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 irin said: Arma said: Bayanlar tamirat yapmasın. izin ver ben yapayım sdfg genellememek lazım acıp da kapayamadığım elektronik alet yok söylemesi ayıp lavabo,boru damlatmasıydı somundu civataydı : bi kısım erkeğin eline su dökmuşlugum var.muhendis karıyam sdfg tamirat denince aklima geldi. son zamanlarda yapilan bir arastirmaya göre kadinlarin bu ikea'dan alinan kurmalik, monte etmelik ivir zivir tarzi nesneleri erkeklere göre daha hizli ve dogru yaptiklari bulunmus. cünkü erkekler ''ben biliyorum ben yabarim !'' gibi bilirkisilik taslarken, kullanma klavuzunu okuma ihtiyaci hissetmezler. kadinlar ise o prospektüsleri adam gibi, ince detayina kadar okuyup, algilayip öyle yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Perde takamıyosunuz daha, IKEA diyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 öyle herkes yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 böyle enten dantel muhabbetlerle erkekleri yoruorlar sonra biliumun masallarda devreye tüpçü giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ohh oldu bu iş<3 fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 vaniLLe said: tamirat denince aklima geldi. son zamanlarda yapilan bir arastirmaya göre kadinlarin bu ikea'dan alinan kurmalik, monte etmelik ivir zivir tarzi nesneleri erkeklere göre daha hizli ve dogru yaptiklari bulunmus. cünkü erkekler ''ben biliyorum ben yabarim !'' gibi bilirkisilik taslarken, kullanma klavuzunu okuma ihtiyaci hissetmezler. kadinlar ise o prospektüsleri adam gibi, ince detayina kadar okuyup, algilayip öyle yaparlar. Posta gazetesinde mi okudun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Asteroth said: Perde takamıyosunuz daha, IKEA diyo ya. Olm, boyunuz yettigi icin siz takiyorsunuz perdeyi, akliniz yettigi icin degil. artizlik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 feministler basar burayı bence kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bence o boncukları kornişe geçiremezsiniz siz. birgün uğraşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kermit said: vaniLLe said: tamirat denince aklima geldi. son zamanlarda yapilan bir arastirmaya göre kadinlarin bu ikea'dan alinan kurmalik, monte etmelik ivir zivir tarzi nesneleri erkeklere göre daha hizli ve dogru yaptiklari bulunmus. cünkü erkekler ''ben biliyorum ben yabarim !'' gibi bilirkisilik taslarken, kullanma klavuzunu okuma ihtiyaci hissetmezler. kadinlar ise o prospektüsleri adam gibi, ince detayina kadar okuyup, algilayip öyle yaparlar. Posta gazetesinde mi okudun ? ahah kermit dövecek beni ama bizzat basıma geldi. lan ya da ben cok salak heriflerle birlikte oluyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 korniş düşse tavana çakamassınız sonra o perdenin bir tane plastiği çamaşır makinasında rehin kalsa perdeye geri dikmeye üşenirsiniz sonra o plasitk makinayı bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o herifler salak bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 vaniLLe said: Asteroth said: Perde takamıyosunuz daha, IKEA diyo ya. Olm, boyunuz yettigi icin siz takiyorsunuz perdeyi, akliniz yettigi icin degil. artizlik yapma. Ulan kitapçık okuyup lego birleştirmekle mi akıllı oluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 irin said: ahah evt.annem bilsen bile çaktırma böyle şeyleri diye bu yuzden diyor sanrm. ama sevgilinin yuzunde ''anaağ ben yapamadım hatun yaptı'' ifadesini görmek priceless utkucum.enee. sadece benim annem böyle sanırdım fsdg. gayet güzel yemekler yapabildiğim için annem sürekli evlendiğinde karın sorarsa bilmiyom de, o yapsın işi ne diyor sürekli sdfsd. ana yüreği işte, yavrucağı ezilmesin istiyor. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 irin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kermit said: Posta gazetesinde mi okudun ? hayir The Bild'de okudum. beyler, siz söylesiniz, biz böyleyiz muhabbetine hic girmeyelim bence. anladik. siz bize muhtacsiniz biz de size. kimse kimseden daha üstün degil. o sebeple konusmayin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 boş zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 seksten gayrı hiçbişeyine muhtaç değilim avradın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 asdasddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bi gün eline muhtac olursan, bu lafini sana yedirirler ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ginaly said: seksten gayrı hiçbişeyine muhtaç değilim avradın. hay ağpzını öpreyim edit yanlış yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 vaniLLe said: bi gün eline muhtac olursan, bu lafini sana yedirirler ginaly. son derece popülist fakat cevap niteliği taşımayan bir cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar