Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev İşleri.... Pufffffff!!!!

aquatik

Öne çıkan mesajlar

irin said:
Arma said:
Bayanlar tamirat yapmasın.

izin ver ben yapayım sdfg genellememek lazım
acıp da kapayamadığım elektronik alet yok söylemesi ayıp
lavabo,boru damlatmasıydı somundu civataydı : bi kısım erkeğin eline su dökmuşlugum var.muhendis karıyam sdfg

tamirat denince aklima geldi.
son zamanlarda yapilan bir arastirmaya göre kadinlarin bu ikea'dan alinan kurmalik, monte etmelik ivir zivir tarzi nesneleri erkeklere göre daha hizli ve dogru yaptiklari bulunmus.
cünkü erkekler ''ben biliyorum ben yabarim !'' gibi bilirkisilik taslarken, kullanma klavuzunu okuma ihtiyaci hissetmezler.
kadinlar ise o prospektüsleri adam gibi, ince detayina kadar okuyup, algilayip öyle yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:
son zamanlarda yapilan bir arastirmaya göre kadinlarin bu ikea'dan alinan kurmalik, monte etmelik ivir zivir tarzi nesneleri erkeklere göre daha hizli ve dogru yaptiklari bulunmus.
cünkü erkekler ''ben biliyorum ben yabarim !'' gibi bilirkisilik taslarken, kullanma klavuzunu okuma ihtiyaci hissetmezler.
kadinlar ise o prospektüsleri adam gibi, ince detayina kadar okuyup, algilayip öyle yaparlar.

Posta gazetesinde mi okudun ?
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
vaniLLe said:

Posta gazetesinde mi okudun ?

ahah kermit dövecek beni ama bizzat basıma geldi.
lan ya da ben cok salak heriflerle birlikte oluyorum sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
ahah evt.annem bilsen bile çaktırma böyle şeyleri diye bu yuzden diyor sanrm.
ama sevgilinin yuzunde ''anaağ ben yapamadım hatun yaptı'' ifadesini görmek priceless utkucum.
enee. sadece benim annem böyle sanırdım fsdg. gayet güzel yemekler yapabildiğim için annem sürekli evlendiğinde karın sorarsa bilmiyom de, o yapsın işi ne diyor sürekli sdfsd. ana yüreği işte, yavrucağı ezilmesin istiyor. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...