Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 muhteşem bi ülkeyiz hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 eed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 der turkei uber alles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 neymiş konusu israil gizli servisi iyi ko oyuncularınımı alıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Japan 13 March 2010 caponyadan da ileriyiz OBObao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aslında japonyaya geldi çoktan, bir daha getircekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Selam, Dun aksam gittk filme. Son kismi haricinde gayet hosuma gitti. Bazi seyler biraz alelacele gelisti filmde. Onun disinda gayet hostu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 dexter için gitcem filme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 film mükemmeldi ama yeni bir sona ihtiyacı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 fragmanı gördüm. oahara oldum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 film süper izleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 http://img2.blogcu.com/images/f/i/l/filmizlelim/the_condemned.jpg şu filmle karıştırılmış benziyor ama alakası yok kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Farinal said: film mükemmeldi ama yeni bir sona ihtiyacı var... +1 başından "son"una kadar heyecan dolu süper bişi izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 güzeldi ben eğlendim. bazı yerlerde mantık arayıp durmazsanız ekşına doyarsınız. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hatunla gittim neden bilmiyorum :D güzeldi ben şahsen beğendimde arkadaş "bögh bu ne?" "Kızın kafasımı uçtuuu??" şeklindeydi :D şahsen hoşlandım veridğim paraya değdi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hala gidemedim ancak yine bi fragman daha izledim. yahu o ne öle ya. bu arada en sevdiim dizi başrol oyuncularını filmde görmek beni çok mutlu etti <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 HD fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Yaldır Yaldır bir film valla. Gidin izleyin aksiyon bolbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dün 22:00 seansı gittim. <3 <3 <3.. çok güzeldi.. filme girerken "şuursuzca aksiyon" izlicem diye girdim. başladı, şuursuzca aksiyon vardı, ilzedim, çıktım, beklentim tamamen karşılandı, bayıldım. böle fitürsuzca adam vurmaca izlemeye bayılıyorum. mükkel bi filmdi.. -- shoot them up crank1 crank2 ve gamer vur vur vur vur koş kaç döv vur cinsellik cinsellik vur döv kaç vur budur abi, hayattan kopuyorum o 2 saat boyunca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ABİİİ HAAHAHAHAHAHHA GLADİYATÖR GÖNDERMELERİNDE YARILDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 güzel filmdide o son neydi öyle ya tüm filmin içine etti daha hareketli güzel bir son bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 güzel olabilirdi.cok sıkıldım filmde.öle atladı ordan oraya sora bitti film.bi crank yada shoot em up olamamış çok kötüydü bence film.gerard butleri çok severim ama harcanmıs bu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 başarısız bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 battle royale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar