Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ginaly said: Bella said: fede said: ben anlamıyorum kızları ya. gay olayım bari nesini anlamıyosun? ne kızıyon? anlamadığınız yer olunca sorabilirsiniz diyonuz ya. kızmıyorum,anlamadğın yer olunca sorabilirsin ben de sorabilirim bence ve sordm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fede said: anlamıyorum işte banane. gay olacam da bahane arıyorum mardinde boya yaparken memelerimi sıktırdığın gün geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ginaly said: fede said: anlamıyorum işte banane. gay olacam da bahane arıyorum mardinde boya yaparken memelerimi sıktırdığın gün geldi aklıma. n..ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 memelerini mi siktirdin? ayy ingilizce klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 MEME ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bella said: dengesiz adamdan nefret ederim,hiç sevmem dengesiz adam. öle bi iyi olcak bi kötü bi tatlı olcak bi uyuz.hiç olmasın daha iyi. anlayana artık ? .. böyle mi olduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yok barıştık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 menopozlu musunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 nevşehirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ya şu lise dönemi kızları için konuşayım harbiden mazoşistler. Bunları seviyorlar 'ben yokken dışarı çıkmayacaksın' ya da 'ne yanınızda erkek mi var esra çıldırtma beni gelirsem öldürürüm o çocuğu' tadında magandaları... Hayır tamam zevkine saygı duyuyorum da çok rastladım çocukla kavga ediyolar ağız dolusu küfür yiyolar sonra dönüp aşkitom diye barışıyolar ulan hiç mi şahsiyetin yok?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 akşam ev telefonundan kız arkadaşlarına ne anlatacak o kızcağız onu hiç düşündün mü? böyle gün içi atraksiyonlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 SodomVsGomore said: Ya şu lise dönemi kızları için konuşayım harbiden mazoşistler. Bunları seviyorlar 'ben yokken dışarı çıkmayacaksın' ya da 'ne yanınızda erkek mi var esra çıldırtma beni gelirsem öldürürüm o çocuğu' tadında magandaları... Hayır tamam zevkine saygı duyuyorum da çok rastladım çocukla kavga ediyolar ağız dolusu küfür yiyolar sonra dönüp aşkitom diye barışıyolar ulan hiç mi şahsiyetin yok?! = "kız bana vermiyo gidiyo kime veriyo of allam sabır ver" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dengesiz erkekleri bilmiyorum da utku her türlü çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 işte yani görüyosunuz, chickmagnetlik böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ben İkizler'im, dengesizmişim de. Bayadır saptım aynı anda 2 kız sevdi bi anda, artık sap diilim, mutluyum. Dengesizlik dozunda iyidir. Rahat olun. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben koçum, sağ kroşem çok iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Düşünün.. sevgilinizle bitlisin kurtuluşu yemeğinde berabersiniz.. masa üstü gül fışkırıyor adet.. fışkırıyor dememiz doğru mu? evet! bariz fışkırıyor masadan mücessem gibi güller! mutluluk ve huzur ve hatta bi miktar da huşu içinde bu anın tadını çıkartıyorsunuz. derken yemeğin en romantik yerinde, tam da sizin şarkınız; mehter marşı çalarkene sefgiliniz ellerini masanın üzerinden sizin ellerinize doğru uzatmışkene, o anda kafanız tavana çarparcasına masadan fırlayıp, LÖÇÖNK diye çıkartıp SBAM SBAM SBAM diye masaya vuran adam dengesizdir benim gözümde.. Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o kadar uzaklara bakmaya gerek yok aslında... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 uzağa derken bal çiçeğim.. benimle bi halı saha maçına gelebilir misiniz? yerden yatarak sevimli bi müdahale ile ayağınızı elinize teslim etme isteği duydum bi anda. umarım bu hediyemi beğenirsiniz? saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dasaaa said: Düşünün.. sevgilinizle bitlisin kurtuluşu yemeğinde berabersiniz.. masa üstü gül fışkırıyor adet.. fışkırıyor dememiz doğru mu? evet! bariz fışkırıyor masadan mücessem gibi güller! mutluluk ve huzur ve hatta bi miktar da huşu içinde bu anın tadını çıkartıyorsunuz. derken yemeğin en romantik yerinde, tam da sizin şarkınız; mehter marşı çalarkene sefgiliniz ellerini masanın üzerinden sizin ellerinize doğru uzatmışkene, o anda kafanız tavana çarparcasına masadan fırlayıp, LÖÇÖNK diye çıkartıp SBAM SBAM SBAM diye masaya vuran adam dengesizdir benim gözümde.. Saygılarımla.. Bahsettiğin erkek tipi tam olarak bu olsa gerek. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1064728944863&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ahahah manyak herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 0ne said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1064728944863&ref=nf lol iyiymiş bu, ama tepinirken o mumların devrilmesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar