fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kadınların efendi adam yerine piç tercihi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bi de çok tanınsın bi ortamda adı çok geçsin yeter aşık olmaları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Disease said: asi olsun aazında jilet dolaştırsın fln oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Saeros said: Disease said: asi olsun aazında jilet dolaştırsın fln oO Kolunda sigara söndürsün veya koluna jiletle sevdiğinin adını kazısın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben daha cekiciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sigara söndürse yeter kolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 çok aklı başında, dengeli, çarpıcı, zeki, zevkli , eğlenceli bir adamım ama kızlar dengeliyim diye sevmiyor beni boştayım ...isteyen olursa özelden ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Şimdiki kızlar genelde EMO diye tabir edilen; küpeli, dövmeli ,saçlarını,dışardan bakınca serseri gibi gözüküp ama kızlarla saç boyası hakkında bile konuşan erkeklerden hoşlanıyolar. Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Çarpıcı kısmı olmamış, onu çıkar mükemmelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Dengesizim,çevrem geniş... Boştayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 0ne said: Şimdiki kızlar genelde EMO diye tabir edilen; küpeli, dövmeli ,saçlarını,dışardan bakınca serseri gibi gözüküp ama kızlarla saç boyası hakkında bile konuşan erkeklerden hoşlanıyolar. Edit:imla evet öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o zaman bu dönemde şansın yok one.gelecek hayatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Erkek dediğin, AKILLI OLSUN!!! kızdırmasın kafamı, bi de indirsin o eli :X B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dengesiz adamdan nefret ederim,hiç sevmem dengesiz adam. öle bi iyi olcak bi kötü bi tatlı olcak bi uyuz.hiç olmasın daha iyi. anlayana artık ? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben burdan sadece iyi sadec kötü sadece uyuz olabilir diye anladım doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 tamam kızlar artık boşta değilim yazmayın mesaj kutusu doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fede said: ben burdan sadece iyi sadec kötü sadece uyuz olabilir diye anladım doğru mu doğru tabi aralarında ya da var.hepsi aynı anda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sadece uyuzu tercih edebiliyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 hayır tabi ki.eğer uyuzsa uğraşmam.hiç olmasın daha iyi dedim dikkatli okursan. *tatlı olması tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben anlamıyorum kızları ya. gay olayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fede said: ben anlamıyorum kızları ya. gay olayım bari nesini anlamıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bella said: fede said: ben anlamıyorum kızları ya. gay olayım bari nesini anlamıyosun? ne kızıyon? anlamadığınız yer olunca sorabilirsiniz diyonuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 peki ben çekicimiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 anlamıyorum işte banane. gay olacam da bahane arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar