horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hiç beğenmedim! gerçi gitmedim...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ahahahaha Horace valla alem adamsın! (Lan bu lafı da hayatımda ilk kez kullanıyorum, bi garip oldum)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Aksam saat 8 seansina gidiyoruz.(creel , ben vs.vs. ) cikista gelip yaziorum goruslerimi ;) coming soon[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Gitmek için deliriyorum ama malum bebiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 abi sen merak etme ben sana anlatirim : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 guzeldi kate aplamizda var 2x guzeldi :)[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Khirsah, 05 Mayıs 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Harbi Underworld güzel bir filmdi ki bence aşk hikayesi hikayeye güzel oturmuştu(Vampir filminde sırf birbirini kesen,ısıran,kan döken yaşam formlar görmek zprunda değiliz di mi) Bu filmse bende hayalkırıklığı yarattı,fragmanına bakarsakl..O Van Hellsingin tipi o kovboy şapkalı genç ve tabii bir de filmde ne ararsan var komedi gibi ya!! underworld güzel filmdi güzel film olmasina ama o aşk hikayesi resmen filme zimbalanmish gibiydi hich alakasi yoktu resmen aptallikti adamin hayatini kurtardi kurtarirken bile sizin cinsinize takim modundaydi hatun sona birden asik olu verdiler nerde duygular nerde alt yapi ilk görüşte askmi olduda ben kacirdim? vampir olaini iyice karistirdilar hatun boguluodu yaa.. vampir nefes almazki bogulsun.. vampirde duygu yoktur derler hatun nasil asik olur hadi asik oldu dedigim gibi alakasiz bi sekilde bagladilar bu ask olaini peh ben hich sevmedim o kismi (kiskaniommu yohk canim :P)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Eheh ona bakarsan vampirlerden ne kan akar nede aynalarda gözükürler ama burdaki başka olmuş işte whitewolf firmasıyla ilgili bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 whitewolftede nefes almio bunlar :P yada ben öle biliom bunlar kafasina göre takilmiş bence[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 herkesin gitmesi gereken bir film..su ana kadar gorudugum en ii vampir filmi diyebilirim cunku vampirin ne oldugunu gercek olarak anlatiyo..oyuncular cok ii rollerini cok i yapmislar..kate i gordum bi afalladim zaten bi insan bu kadar mi guzel olur diye :) bana gore film her yonden ihtiyacinizi karsilayacak bicimde yapilmis..aksiyon desen krali var..karakterler super zaten..bir cok guzel kadin..ask hikayesi ve en onemlisi surukleyici bi film.. filmde ne alaka? diyeceginiz yerler yok bence.. son olarak rica ediyorum bu filmi blade mis cart mis curt mus filmlerle kiyaslamayin..blade sadece icine vampir konulmus bir aksiyon filmi bu ise bir klasik :) film bitti oha falan oldum o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Film bugün geldi gittim pek beğenmedim.ama gidilebilir... [signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 07 Mayıs 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 peki bu fılme kız ark.la bırlıkte gıdılır mı? :) fazla uçuk kaçmaz di mi ? :)[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bide film e giderken filmden ne beklediginizde onemli ben aradigimi buldugum icin bu kadar begendim filmi ama biri derki ben vampir diyince ortalikta dolasan herkesin bi isirikta olabilecegive onlari yok etmek icin iki uc guzel karate haraketeti veya kilic darbesinin yetebilecegi bisidir..tabi bunada saygi duymak lazim ben bu filmi gordum aha vampir budur dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ****Spoilerımsı**** Van Helsing'te bir Action-Man tribi var, adam hayata bağlılığı geçmişini aramaktan alıyo.. ilginç tabii. ayrıca Helsing'in "hem bir katil hemde bir kahramanım acep ne etsem?" tribi hoşuma gitmedi, birader kestiğin adamlar lanetli sen öldürmesen onu 32746324 adam ölcek; ne olur 2 tane adam ölse.. En son sahne çok enteresandı. kovboy modunda günbatımına doğru yol alan 2 lavuk vardı, komikti ve saçma kaçmıştı.. ***end of spoilerımsı*** Ama aksiyona (abartılı olsada hafif) diyecek yok bana kalırsa, tatmin edici bir ekşın vardı filmde insanı yormuyordu..film benim hoşuma gitti ve aksiyona doydum genel olarak..[signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 07 Mayıs 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 gitsek pişman olurmuyuz yrn sinemaya gitcez de buna mı gitsek acaba[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sevgili Kate Beckinsale'imizin şivesini duyunca soğudum ben. Rus şivesimiydi o ? Yikes ![signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bende filmin koruyucusu oldum ama sunu soylemeden gecemiyecem sirf bu film icinde degil dusunun bi komik dediginiz yerler veya begenmediginiz yerler daha baska nasi olabilirdi?cok kotu filmler haric bunu dusundugumde husrana ugruyorum cunku genelde yapiliabilecek en ii sey adamlarin yaptigi oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 film gayet güzeldi kanıcma kate e gelince bir insna bu derece güzel olur sence güzel kadın ne dir dese biri de çizsem bu kadar olurdu herhalde tabi bu durumda hemen bir wallpaper edindim ortada van amca sagda kate war daha cok kate e odaklanmış bi wallpaper umuyodum ama bu da iyidir film harbi iyiydi[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 öbür topice yazmıştım buraya da yazayım. son yıllarda gittiğim en kötü film.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 berbat bi filmdi, buna görebileceğiniz en iyi vampir filmi diyen arkadaşları anne rice okumaya, vampirle görüşmeyi izlemeye davet ediyorum...[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ben sevdim..Son yillarda gittiginiz en berbat filmse herhalde 2-3 filme falan gittiniz? Efektler cok iyiydi bi kere..Konu super degildi ama filmde eglendim..Filmin sonuna kadar filmden baymadim.Ama kizin olum sahnesi harbi sacmaydi bence...Bi de harbi niye oyle salak konusuyordu onuda anlamadim ha yoreye ait olsa o van helsing'in yardimcisinin yataga attigi kari niye duzgun konusuyordu? =).. Yok ama ya izlenecek bir film.Berbat degildi 2. gelirse ki gelcek..Gidecem su van helsing'in tam olayini falan ogrenmek isterim gerci cizgi romanmis sanirim vardir tum hayat hikayesi neyse bakiyim bi..*!arastirmaya baslar*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 o kadar kötü mü yaa bende bu salı gitmeyi dü$ünüyordum...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bencede son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden biriydi, çoooook fazla sinemaya giderim en azından haftada iki kez. öyle toplamda 5 film izleyipte buna en kötüsü demiorum yani.. filmdeki saçmalıkları saymak isterdim, ama çok uykum var o kadar uzun bişiler yazamicam walla! filmdeki süper(!) diyaloglar beni bitirdi ztn... herhalde filmde şu komik monk olmasaydı, bide yaratıkların su balonu şeklinde patlaması salondan canlı çıkamazdım.[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 IMDB' de de 5,4 almış. Sizden gelen yorumlar da berbat. Çok iyi bir şey beklemiyordum ama görüyorum ki film beklediğimden çok daha kötü. Troy' u beklicez mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 filmde spoil edilecek bişi yok zaten de yine de okumayabilirsiniz: werewolfun suya 2. düşüşünde yanımdaki ark "abi bu da hep buraya düşüyo" diyince araya kadar gülmekten altımıza sıçtık. dracula bu kadar rezil edilebilir.frankenstein filozof olmuş haberimiz yok.cgi lar da acaip baydı.ama ikincisi çekilse ki bence çekilecek gitmem mi..tabii giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar