Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 saat 10'dan beri fln yerde maket yapıyorum. yeni bitti. şimdi maketin çizimlerini yapmam lzm. ama belim o kadar kötü oldu ki bu sefer - daha önce de olurdu hep bu sefer ki bambaşka oldu- duramıyorum yerimde. hayır planı da aynı şekilde ayakta çizicem çok kötüyüm ölüyorum. vermidon atsam geçer mi? kas gevşetici mi sürmeliyim? başka opsiyonlar? lütfen yardım. teslim saati 9:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ağrı kesici + krem dene tbi geçer mi ne dmk ,yere uzan derler sert ii gelir fln dene birz işe yarıcak mı görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 gel bize çekelim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sıcak havlu sar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bel dedinde.bu bel fıtıgı delirtcek ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Esnetme haraketleri yap :) , sıcak tut kaslarını maket yaparken arada bir kalk yürü esneme haraketleri yap 10 dk takıl geri otur , durmadan aynı pozisyonda kalıp bir anda kalkınca ağrı girmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 valla geçmedi yere yatim dedim tahtaya dümdüz uzandım uyuya kalmışım 1 saat fln neyse ki arkadaş aradı da uyandım bitirdim projeyi. belim de bu akşam daha yeni geçti. yine de sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/5020/1242081914298.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar