ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çokomeli kapalıçarşıdan mı alıyon lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Çokomelin fiyatı, sonuna yaklaştıkça artmakta. Buradan ne çıkarmamız gerekiyor anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çok çokomel alımı olduğu için borsada çalkalanma oluyor fiyatlar artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 of lan yazık cehalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aquila said: kufur et, bagir cagir, kotu seyler soyle. kötü ama güldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ya bende merak ettim dedim hep istiyordum fırsat oldu.Nette araştırdım da bol olduğu zamanlarda fiyatı 1 tl'ye bile düşüyormuş adfds birde Lime mi ne vardı,27 milyondu ufak limon gibi birşey,yeni hedefim o alacam tadacam onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 vur tepesine mermeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aquila said: kufur et, bagir cagir, kotu seyler soyle. DarKRideR said: ABİNİZİM ULAN SİZİN,REİS DİYECEKSİNİZ BUNDAN SONRA BANA] =/ bi hindistan cevizine bile bu kadar bagrilmazdi, eyw reyis sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 vaniLLe haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ananas aldırın kapıcıya, onu yiyin. Ama eskisi kadar cool değil, beyoğlu eminönü karaköy civarında seyyar satıcılar anında kesip verebiliyorlar o derece ayağa düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Çocukken zorla aldırdıydım ben de, babam 2 saatte falan açmıştı sanırım. Keserle girdiydi garibim sdf. Son oldu zaten o da. Gerçi yenen kısımlarını seviyorum ben, suyunda bi gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yazıldı mı bilmiyorum bakmaya üşendim. önce kıllarını soy sora depesinde azcık yumuşak bi nokta var. korkuluğa vura vura kırmıştım annem çok kızmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 montla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ardeth said: o değil de bu ne biçim meyva lan. meyva dediğim şeyin evrimsel olarak yenilebilen bi şey olması lazım ki tohumlar az rekabet olan başka topraklara taşınsın falan. bu ağacın tohumları neresinde duruyo? hindistan cevizinin içinde değilse o meyva neden var? evrim neden bu kadar totolojik bir alan? bunların hepsinin cevabını merak ediyorum ağaç için suyu depoluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?25,3678255,3681668#msg-3681668 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 AÇILMIŞTI euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?25,3678255,page=2#msg-3706601 o zaman da kaloriferi önermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Hiç değişmemişsin ginaly, en sevdiğim erkek tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 memelerinizi arzuluyorum ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ( . ) ( . ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 öyle olmaz biri doğuya biri batıya bakıcak (. ) ( .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Masticore said: öyle olmaz biri doğuya biri batıya bakıcak (. ) ( .) ahahhaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://mendebur.mybrute.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Voys said: Ardeth said: o değil de bu ne biçim meyva lan. meyva dediğim şeyin evrimsel olarak yenilebilen bi şey olması lazım ki tohumlar az rekabet olan başka topraklara taşınsın falan. bu ağacın tohumları neresinde duruyo? hindistan cevizinin içinde değilse o meyva neden var? evrim neden bu kadar totolojik bir alan? bunların hepsinin cevabını merak ediyorum ağaç için suyu depoluyor işte hımm mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar