Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 15 Mayısta saat 19.30 - 23.30 arası yerli ve yabancı içkiler dahil olmak üzere gulet (yat) eşliğinde boğazda parti yapılacaktır. Kalkış İstinye sahilinden olup Beylerbeyi nden de katılımcılar alınacaktır.Giriş 50 tl olup damsız alım olmayacaktır. İstanbul Üniversitesi Madencilik Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenecek olup partide gerekli güvenlik önlemleri profesyonel şirketlerce alınmıştır. Katılmak isteyen olursa irtibat numaraları Öncelikli 0536 2310382 [email protected] 0554 7008249 Ciddi bir organizasyon olup yat içki barmen ve dj lerin parası şimdiden ödenmiştir.Öğrenciler tarafından düzenleniyor olup dışarıdan tutupta ipsiz sapsız adam alınmayacaktır.Eğer gelmek isteyen olursa iletişim numaralarından veya p.m. yoluyla ulaşabilir.Gösterdiğiniz alaka için şimdiden teşekkürler. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Boğaz partisi havası gelmedi pek bence. Erken olmuş sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Gece gece bokunuz donar. Gitmeyin, gittirtmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dun gece 19 derece diyodu araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yat partisi havasına 2 hafta falan war.. nese damsız alınmıycak lafının da hastasıyım sdf.. damı yoldan cevirip girmek ftw=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 madencilik diyo. herkes ablasını alıp gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sintisyzer said: dun gece 19 derece diyodu araba O.o araban mı var? Markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 plazması da varsa bu partiye damsız bile girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 madencilik fakültesine kazma vursan ne pırlanta kızlar çıkar. çıkmazsa da kazmalarla kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kermit said: madencilik fakültesine kazma vursan ne pırlanta kızlar çıkar. çıkmazsa da kazmalarla kalırsın. kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Biraz erken gibi geldi bana ama hadi bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Parti küçük kardeşimle arkadaşlarının düzenlediği bi parti ben sadece yardım edebilmek amacıyla yazdım onlara. Yoksa bogaz soguk mu sıcak mı ne alemde bilmiyorum acıkcası ^^ birisi yukarıdan madencilikte hatun ne arar demişte yerleşkelerinde baya güzel bayanlar mevcut o yüzden bilmeden sallamamak lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yerleşke asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 parti için çok mu geç kaldım :( ama parti şapkamı da takmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Oldu bitti bile =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar