wEll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 özgeçmişin güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bi an gaza geldim temalarla oynım dedim güzel bi tema buldum :D bkz:http://rajeeshisnowhere.blogspot.com/ ama bi sorunum var eski temam da üstte bloger ın çubuğu vardı o yok oldu onu nasıl geri getircem :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bu Güzelmiş yalnız :) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bir yorumlayın bakalım son sade tasarım güzel durmuş mu? Baya sade yapmak istiyordum, şimdi de fazla sade oldu, başlığın altına yazı giremiyorum, o kötü oldu ama gerisi güzel oldu gibi geliyor=) http://www.yigitardaturkoglu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sayfanın daha yüklenmesi gerekn yerleri var da yüklenmemiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ben de bir hevesle açmıştım, sonra nedenini hatırlamadığım bir olaydan ötürü bütün yazıları silmiştim. Şimdi, sizi görünce tekrar yazasım geldi, açılış yazısını buldum koydum, başlarım artık ben de... :P Anne Ben Metafizik Oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Aylak Ruhlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Blogger'lar ! Hepinizi izliyorum, benide izleyin lütfen :( soundterror.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 selam, sırf ablikgublik hikayelerimi koymak için bi blog açtım geçenlerde, bugün tekrar bi girip süsledim filan özendim, buraya da koyim dedim. http://rynri.blogspot.com/ bıyrın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çok gizli blogum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kim okuyo olm bu kadar blogu? yani cogunuzun zaten yakin arkadasinizdan baskasi bakmiyo, onlar da siz soyledikce, oraya yazana kadar gidin anlatin anasini satiim, hem iletisim olur, yaziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sanırım pek çok kişinin blog tutmaktaki asıl amacı başkalarının onları okuması değil, içindekileri yazıya dökerek kalıcı olmasını sağlamak. Mesela ben çoğu yazıyı reddedildiğim kızı düşünerek yazıyorum, okumayacağını biliyorum ama yazdıktan sonra rahatlıyorum. Terapi gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 günlük gibi işte. elinin altında arşiv oluyor, derli toplu yazdıkların falan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bir de şey güzel.. analytics'ten arama sonuçlarını falan görüyorsunuz ya. bi deli vardı her ay en az bi kez printer nasıl çalışır diye aratıp (artık nasıl buluyorsa) benim bloga geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Son 2 gündür kendi blogum dahil hiçbir blogspot uzantılı bloga giremiyorum. Tunnel ile girebiliyorum. :S Niyedir acep bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aquila said: kim okuyo olm bu kadar blogu? yani cogunuzun zaten yakin arkadasinizdan baskasi bakmiyo, onlar da siz soyledikce, oraya yazana kadar gidin anlatin anasini satiim, hem iletisim olur, yaziktir. valla bana ayda bir kaç bin kişi ziyarete geliyor. başka bir arkadaşsa utanmasa günde alacak o kadar ziyaretçiyi. şuan onuda 1,500 kişi fln okuyor(günde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 'Yazdığını okutmak' başlıbaşına bir ego kaynağı. O yüzden olabilir :p ben de heves ettim ama istediğim gibi olmadı pek. uzun zamandır da yazmıyorum zaten. ancak girip sağ kolondaki reklama tıklarsanız sevinirim:$ http://yavuzselimk.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ego var, networking olayı var; ki friendfeed den blog yazıları linklendiği için muhabbete girdiğim insanlar oldu. yani artıları var, tabi bu artıları bir kenara koyup, günlük düzenli olarak içerik yollamanın eksisini diğer tarafa koyup muhasebesini yapmadım; ama şahsen zevk alıyorum, o yüzden devam etmekte pek bir problem yok bence=) ama bakarsan çok da saçma bir şey olarak da görülebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 'internet hobisi' ahan da bu işte olayın açıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bende açtım imrenip size http://marvthoughts.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 MrMarvelous said: Bende açtım imrenip size http://marvthoughts.blogspot.com/ said: Komünist bir düzen olsaydı olmazdı bunlar. Hepimiz evimizde patates yiyo olurduk. *ilk fırsatta komünizme bok atma çabaları* Kapitalist düzen olmasaydı bazı insanlarda en azından yiyecek patates bulurdu diyorum ve kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ben de actim efenim, yeni yazmaya basladim o yuzden 2 yazi var daha, gundem uzerine de pek bisi yazamadim MJ haric http://www.ilkekaya.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bi seninki eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 aquila said: kim okuyo olm bu kadar blogu? yani cogunuzun zaten yakin arkadasinizdan baskasi bakmiyo, onlar da siz soyledikce, oraya yazana kadar gidin anlatin anasini satiim, hem iletisim olur, yaziktir.agaboy benim isvec'te yazdigim blogumu ayda yaklasik bin kisi ziyaret ediyo (sonra da msn, mail falan illet oluyolar basima sorularla), tabi bunlarin arasinda sweden sex diye aratanlar da var. bilgi verici bi blog fln olursa baya ise yarayan bisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 İnleyen Merve'yi takip edenlere duyurulur. Bu kadar ilgi devam ederse konuyu genişletip kitap olarak Doğan Kitap'tan yayımlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar