Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 BİRAZ APTAL DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yok yahu anlatamadım. senede bi gün bi paket içiyorum nerdeyse, o kadar nadir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 diğer günler içiyon mu içmiyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 İÇİYO İŞTE ama sadece 1 gün 1 paket içiyo diğer günler 2 paket içiyo o bir gün ciğerlerini dinlendiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben içiyorum, o da içiyor. sokakta içirtmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 of çok akıllıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 AYH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 neymiş doğru muymuş cevabım 100 puan mı aldım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ardeth said: dirac delta fonksiyonu abi. 6-7 aylık bir aralıkta tek günde 1 değerini, diğer günlerde sıfır değerini alıyor işte. bildiğin fizik http://forum.paticik.com/thumbnails/6e2/4d1/c5e/5a1/39c/f51/456/7d9/e26/dea/33_450xNULL.png Ardeth said: 360 günlük zaman dilimi içersinde öyle bir gün var ki o gün 1 paket sigara içiyorum, onun dışındaki günlerde hiç içmiyorum. Bakınız ne kadar güzel oldu Ardeth said: İÇİYO İŞTE ama sadece 1 gün 1 paket içiyo diğer günler 2 paket içiyo o bir gün ciğerlerini dinlendiriyo Ardeth said: of çok akıllıyım ya Ardeth said: neymiş doğru muymuş cevabım 100 puan mı aldım yine hahahahhaaha geberdim gülmekten 100 puan aldın abi benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aa yeter be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Abi topağa ne hale getirmişsiniz. Kızlar neden alınmış onuda anlamadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ardeth said: http://forum.paticik.com/thumbnails/6bc/a91/a4f/69a/612/29a/883/836/c87/167/83_450xNULL.jpg her yere girio lan bu :D ayrıca sigara içen kızlar kötü kadınlara benziyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Beverly Hill's deki Bianca'ya benziyorsa içebilir. Ben karışmam açıkçası, hani içecek bu boku sonuçta gizli ya da açıkça, sinir stres yapmaya ilişkiyi germeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bardaki bakılacak kadın içebilir, gerisi ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 içecekse benimle içsin karşılıklı içelim ama triyaki olmasın öyle alkol yanında fln içsin düzeniiçici olmasın pls sigara ömürden ömür götürüyor hali hazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Sigara çok komik ve les birsey. Böyle aliosun azina cubuk gibi bisi somuruosun, duman cikio felan. Sanra her yerin sari oluo, les gibi kokuosun vs. Bir de para harciyorsun. Böyle lüküs ve zararli birseyi icerek kendini zalak yerine koyuyosun. İyi yani yok yav. Iyyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bravo çözmüşsün sigaranın bütün olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 "kadına yakışmıyo ama erkeğe yakışıyo" diyenler de ayrı bi denklem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 insana yakışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sigara içmek her kadına yakışmaz. mesela bana yakışmıyo bence. ama bazı kadınları da ekstra bi seksi yapıyo. ama sonuç itibariyle sigara elimize yakışıyo diye içmiyoruz değil mi? ben bıraktım mesela, gece çıkınca içiyorum bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Pipo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sigarayı bırakanları da hiç anlamıyorum. bu ne tutarsızlıktır, bu ne iradesizliktir. bi işe başladıysan sonunu getircen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 AİLEMDEN 3 KİŞİYİ SİGARAYA BAĞLI AKCİĞER KANSERİNDEN KAYBETTİM BEN. NE DİYORSUN UTKU? YANİ BENİM KANSER OLMA RİSKİM DE ÇOK YÜKSEK, YOKSA BAŞLADIĞIM İŞİ YARIM BIRAKMAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sempati bekliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yakıştığı için içmiyoruz zaten. birileri yakıştıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar