axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Katılıyorum, ellerinin hamuruyla sigara da neymiş. Herkes yerini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Dartanian said: Sigara içmesinler bunu kullansınlar bütün erkekler aşık olalım kesinlikle katılıyorum. bunun yanı sıra first sensations şeftali de aşırı bir öpüşme isteği uyandırıyor bende. (tabii ablamızın sarışın olmas.. ee ne anlatıyorum ben burda ya) o yüzden, LÜTFEN sevgili bıyıklı sakallı kıllı erkek arkadaşlar, sakız ulan işte diyerek şu first sensations şeftaliyi çiğnemeyin. rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Penthesilea said: Killer said: ben bigün kvodum git dişlerini fırçala sigara tadı var ağzında diye.içmesin yanikiz arkadasim var + opusuyoruz ben isvecteyken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ziyaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 roket adam said: o yüzden, LÜTFEN sevgili bıyıklı sakallı kıllı erkek arkadaşlar, sakız ulan işte diyerek şu first sensations şeftaliyi çiğnemeyin. rica ediyorum. probably gay alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Moar liek homophobia alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Dartanian said: Sigara içmesinler bunu kullansınlar bütün erkekler aşık olalım alçak nivea kaldırdı bunu.tüm ürünlerini parıldak yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ya meyveli olsun çilekli özellikle markası falan önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dudağı bulun, sürülecek krem benden. halka hizmet değil mi anasını satim, 10k ayırıyorum bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 köylü anketi yapmışız canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hahahahahahaha kıskınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çılgınca içiyorum, sevgilim de içiyor. çok sık öpüşüyoruz, sonra seviştiğimiz olmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 vaniLLe said: BEYLER benim dilber iciyo da, yasaklicam ya. nedir bu, her seferinde kül tablasinnan öpüsüyorum sanki! ...kt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sinad said: ben içmiyorum sokakta içmesin leşler gibi onun dışında evde ne içerse içsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben sigarayla sevişiyorum, sevgilimi içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 BENİM YANIMDAKİ KADIN SİGARA İÇEMEZ, BEN DE İÇMİYORUM. BEN NEFES ALMASAM O DA ALAMAZDI MESELA IY İĞRENÇ. BEN NE YAPARSAM O, FAZLASI KARI KISMINA ZARAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sevgilim alman, o yüzden ben de içmiş sayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Hiç kız arkadaşım olmadı nasıl bir şey acaba. Ama olsaydı içme derdim baktım 'üff sıkıldım' triplerinde iç hayatım iç ben senin için dediydim der yavşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 son sigaramsiiiin veremem ellerereröre!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sokakta içmesinler dövesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben sigara içmiyorum, kız arkadaşım da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 utopia said: BENİM YANIMDAKİ KADIN SİGARA İÇEMEZ, BEN DE İÇMİYORUM. BEN NEFES ALMASAM O DA ALAMAZDI MESELA IY İĞRENÇ. BEN NE YAPARSAM O, FAZLASI KARI KISMINA ZARAR. ben bilmem beyim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 burada herkes sokakta içiyor, 3.5 aydır gözüm alışmadı hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar