Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anneler günü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:) annelerimizin günü kısacası herşeylerimiz yanımızda olsalar da olmasalar da her zaman en sevdiklerimiz ve en çok sevildiklerimiz..

Senede 1 günleri var evet o gün de ufak birşey bile mutlu eder onları...

özel değilse annelerimze bugünlerinde ne aldık?

Forumumuzda yokturda hani olur anne varsa bgnü kutlu olsun..

Bi de hepinizin annelerinizin anneler günü de kutlu olsun..Uzun ömürler onlara... :)
Mesaj tarihi:
Almak değil ya onun o yüzündeki mutluluk için herşeye değer sarılmamız da yeter zaten...Ama doğum ününde falan da olsa nasıl ufak bi hediye olursa mutlu oluyosun düşündüğü için bu da öyle...
Mesaj tarihi:
Ya benim de içime dert oldu. Ne alsam bilemiyorum. 7 gün önce doğumgünüydü, pasta aldık ailecek kutladık. Normalde ailemden uzaktayım 2 haftadır onun için geliyorum. Ama hediyeye gelince, ne alacağım bilemiyorum.

Hala bir planım yok. İşte beni bilmemkaç sene boyunca besleyip büyütmüş anneme karşı böyle duyarsız nankör bi herifim.
Mesaj tarihi:
tüm kötülüklerin anası, canımdan çok sevdiğim biricik annem 70'lik rakının anneler gününü kutlarım.senenin bi günü de olsa onların da hatırlanmaya hakkı var sevgili alkollü içecekler.

/ginaly

itinayla mesaj ilettirenlerin anasiyim ben de.
Mesaj tarihi:
Bella said:
ben kolye ucu aldım.beyaz altın.
fakat zinciri,kolye ucundan pahalı olduğu için zinciri alamadım =)

ha bi de çok beğendi çok mutlu oldu,bendeçok mutlu oldm.
Mesaj tarihi:
su aptal pınarsüt sarkısı midemi böyle burkarken,dün annemi arayıp böüğğğ diye aglamısken,yarın güzide semt beşiktasta annelere çiçek dagıtıcam.elin annnelerinee..meeh annemi cok özledim ben.((
Mesaj tarihi:

anlamli hediyelerden yanayim ben de, en son kocaman bi cerceve icinde

bundan

aldiydim. hala durur salonun bas kösesinde.
bu sefer de hazirliksiz yakalandigim icin, yemek falan yaparim agizlara layik, daha cok sevinir.
bildiginiz üzre kalbe giden yol mideden gecer diyip noktaliyorum bu mesajimi da.
Mesaj tarihi:
Kutlu Mutlu Olsun.

ehem..
hmm..

öhö öhö..

Vatana millet hayırlı olsun.

Her Türk Asker Doğsun..

öh-hö öh-höö...

Ewet açıyorum, açıyor-uuuum.. Açtım.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
yarın mı anneler günü

evet mayıs ayının ikinci pazarıymış. ben fix bi tarihi var sanıyodum lan bugün öğrendim

sabit değerle bozmuş adam ya. (:P) duygusal gün işte oynuyor bu her yıl!
  • Yeni Oluştur...