Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 :) annelerimizin günü kısacası herşeylerimiz yanımızda olsalar da olmasalar da her zaman en sevdiklerimiz ve en çok sevildiklerimiz.. Senede 1 günleri var evet o gün de ufak birşey bile mutlu eder onları... özel değilse annelerimze bugünlerinde ne aldık? Forumumuzda yokturda hani olur anne varsa bgnü kutlu olsun.. Bi de hepinizin annelerinizin anneler günü de kutlu olsun..Uzun ömürler onlara... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 sevmek için almak bence büyük sevgisizlik. tüm annelerimizin bu manevi günü mutlu geçer umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Almak değil ya onun o yüzündeki mutluluk için herşeye değer sarılmamız da yeter zaten...Ama doğum ününde falan da olsa nasıl ufak bi hediye olursa mutlu oluyosun düşündüğü için bu da öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bİr saniye bugün mü anneler günü? A evet yarın pazar. İyi oldu hatırlattığınız. Ayrıca annemi özledim QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ya benim de içime dert oldu. Ne alsam bilemiyorum. 7 gün önce doğumgünüydü, pasta aldık ailecek kutladık. Normalde ailemden uzaktayım 2 haftadır onun için geliyorum. Ama hediyeye gelince, ne alacağım bilemiyorum. Hala bir planım yok. İşte beni bilmemkaç sene boyunca besleyip büyütmüş anneme karşı böyle duyarsız nankör bi herifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 tüm kötülüklerin anası, canımdan çok sevdiğim biricik annem 70'lik rakının anneler gününü kutlarım.senenin bi günü de olsa onların da hatırlanmaya hakkı var sevgili alkollü içecekler. /ginaly itinayla mesaj ilettirenlerin anasiyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ben plak almaya karar verdim şu an. Rush - Exit Stage Left alacağımz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben kolye ucu aldım.beyaz altın. fakat zinciri,kolye ucundan pahalı olduğu için zinciri alamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 tüh ben bugun sanıyordum(18dk önce) çarşıda deli alışveriş vardı anneler de vardı ne alaka diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bella said: ben kolye ucu aldım.beyaz altın. fakat zinciri,kolye ucundan pahalı olduğu için zinciri alamadım =) ha bi de çok beğendi çok mutlu oldu,bendeçok mutlu oldm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 su aptal pınarsüt sarkısı midemi böyle burkarken,dün annemi arayıp böüğğğ diye aglamısken,yarın güzide semt beşiktasta annelere çiçek dagıtıcam.elin annnelerinee..meeh annemi cok özledim ben.(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 anne gunu ne yeaa pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 anlamli hediyelerden yanayim ben de, en son kocaman bi cerceve icinde bundan aldiydim. hala durur salonun bas kösesinde. bu sefer de hazirliksiz yakalandigim icin, yemek falan yaparim agizlara layik, daha cok sevinir. bildiginiz üzre kalbe giden yol mideden gecer diyip noktaliyorum bu mesajimi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Kutlu Mutlu Olsun. ehem.. hmm.. öhö öhö.. Vatana millet hayırlı olsun. Her Türk Asker Doğsun.. öh-hö öh-höö... Ewet açıyorum, açıyor-uuuum.. Açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 telefon açıcam .kutlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 çok özledim zaten, telefon açacağım yarın hemen. ikinci defa ayrıyım euh. özledim ya. anne kokusu=/ anne yemeği=/ anne bağırtısı=/ sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben konuştum annemle, kutladım ehue. bişey alamıyorum doğal olarak, ama kardeşim almıştır bişeyler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yarın mı anneler günü evet mayıs ayının ikinci pazarıymış. ben fix bi tarihi var sanıyodum lan bugün öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 okuldan dönerken bi çiçek neyn alayım ozaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ardeth said: yarın mı anneler günü evet mayıs ayının ikinci pazarıymış. ben fix bi tarihi var sanıyodum lan bugün öğrendim sabit değerle bozmuş adam ya. (:P) duygusal gün işte oynuyor bu her yıl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 adam pazar gunu okuldan donuyor abi daha ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ARDETH SEN OKULDA MI YAŞIYORSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 BEYLER ADAM ANNE DEDİ Bİ DAKKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar