Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sg-1 said: bakın gs'ye, t.d. değiştirir gibi başkan değiştiriyor adamlar, Galatasaray başkan değiştiriyor da ne işe yarıyor ki? Aziz Yıldırım transferlere karışması dışında gayet başarılı bir başkan bence. Sorun fenerbahçe futbol takımında, teknik direktöründe. Ama Yıldırım Demirören gitmeli hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aziz yıldırımın ilk seneleri acemilik dönemiydi, hep gs şampiyonluğuyla geçti (bu kadar gs şampiyonluğu gören başka bi fb başkanı var mıdır acep?), sonra biraz işi öğrendi daum ve zico dönemleri geldi, sonra da "ben bu işi çok biliyorum" havasına girdi, zicoyu postaladı, aragones'i getirdi, böyle oldu (kötü t.d., kötü futbolcu diyorsunuz da, onlar oraya kendi kendilerine gelmedi ki). başarılı mı, geçmişe bakınca evet başarılı, öyle bi stad, üç dört şampiyonluk, şampiyonlar liginde çeyrek final. ama bu sene acayip saçmaladı, gerek t.d. tercihi, gerek transfer tercihleri, gelecek sene için kredisi var mı, hepimiz biliyoruz ki var, ama gelecek sene de bu seneki gibi olursa, bugün alkışlayanlar da arkasını dönerse ne stad kalır, ne şampiyonluklar. gider, bi iki üç sene takılır, durum kötü olursa krallar gibi kurtarıcı olarak geri döner, olmazsa da efsane başkan olarak zaten hayatına devam eder. zaten iki kere yalandan istifa edip üç kere gelen bi başkan aziz yıldırım, bize bi gerçek istifa borçlu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Heykeli dikilecek adamı 1*2 başarısız sezonda silmek büyük hata bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aziz yıldırım'ı günahım kadar sevmem, ama yaptığı stad bile heykelinin dikilmesine yeter. ancak şu var ki, biz millet olarak balık hafızalıyız (SAM GELSİN IRÇÇISIN DESİN) ve bizim futbolumuzda hiçbir zaman dün olmadı, hep bugün vardı, çok çok bi önceki sezonu hatırlar insanlar. Süleyman seba gibi gitmesindense, hala heykeli dikilecek adam olarak düşünülüyorken/anılıyorken gitmesi kendisi için daha güzel olur. ama böyle birşeyi yapmayacak, zira türkiyede işler böyle yürümüyor. Olacak şey şu, gelecek sene bu zamanlar ya aziz yıldırım yine kral olacak ya da siz de gitsin demeye başlayacaksınız. O kadar hizmet ve başarıdan sonra bu kumara değer mi, bence değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bjk bu sene fb gs ts yada sivastan birini yenebildi mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yenemedi ama lider, demekki hepsinden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bjk mi hepsinden iyi :) ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 iyilik kıstasının ne olduğuna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Yeni kural koysunlar, derbi kazanamayanın şampiyonluğu sayılmasın. Hatta ligi feshetsinler, 4-5 takım kendi arasında oynasın maçları, ona göre belirlensin şampiyon. Hatta ona da gerek yok, hep Fenerbahçe şampiyon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Nasıl iyi ya :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 şampiyon demek en iyi demek değil ki ne alaka bide espri mi yapıp laf sokmaya çalışanlar peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 catlikethiief said: bjk bu sene fb gs ts yada sivastan birini yenebildi mi ya ? Bu sorunun amacı nedir abicim o zaman ahahaha Adamlar derbi kazanamadan şampiyon oluyorsa, gerçi daha belli değil ama, bu derbi kazanan takımların yetoluğudur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 BEŞİKTAŞ ULAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Llama seni hiç sevmiyorum da, şu resme kahkaha attım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Asteroth said: Llama seni hiç sevmiyorum da, şu resme kahkaha attım valla. çomakmı soktukta sevmiyon la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 catlikethiief said: şampiyon demek en iyi demek değil ki ne alaka bide espri mi yapıp laf sokmaya çalışanlar peh. gönüllerin şampiyonu fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Llama said: Asteroth said: Llama seni hiç sevmiyorum da, şu resme kahkaha attım valla. çomakmı soktukta sevmiyon la Yok ya, benimle alakalı bir durumdan dolayı değil. Genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Asteroth said: Yok ya, benimle alakalı bir durumdan dolayı değil. Genel olarak. izmire gelince ara biralar benden sevdircem kendimi sana :D ben iyi adamım sevin beni.. kırgınlık küslük olmasın sevin beni... :D siyah ulAn! :D bileti aldımda seviçliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fener bu futbolla gönüllerin şampiyonu bile olamaz olsa olsa derbi şampiyonu olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben de sevmiyom llama, gelince ararım biralar senden =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Asteroth said: Yok ya, benimle alakalı bir durumdan dolayı değil. Genel olarak. Hahaha Adam ayrılık konuşması yapmış "Sorun sen değilsin, benim." Bir sonraki mesajda da "sen benden daha iyilerine layıksın" bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bu arada gs kayseride oynayıp kar etmiş. nasıl bi ceza mantığı ise artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Abi bütün besiktasli arkadaslar alakasiz yerlere gitti, maça amcamla babamla enistemle gidicem , fenere yenilsek bukadar koymazdı yahu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Farkındaysanız mesajımda sadece derbi demedim,ilk 6 sıradaki takımları kastettim...Derbi olanlar sadece GS ve FB...Geriye Trabzon,Sivas,Bursa kalıyor 5 takım 9 maç ve galibiyet yok şu ana kadar,kimse hikaye anlatmasın istersek bütün derbileri kaybedelim vs diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 evet kimseyi yenemedik. bu ciddi bir konu da ona rağmen 2 sezonda toplamda herkesden daha fazla puan topladık. trajikomik durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar