Hellnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Birkaç aydır az uyku problemi çekiyorum, sorun kaçta yatarsam yatayım (hatta alkollü saat 5 te gelsem bile) illaki sabah 7-8 gibi kalkıyorum, ne kadar yorgun olursam olayım. Bu birkaç aydır sürüyor, adam gibi uykumu alamıyorum ve hayalet gibi oluyorum. Başına benzeri problem gelen, çözüm bulan varmıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 muhtemel; -uyku apnesi -aşırı rahatsız yatak -kronik stres -akut stres sdf -insomniayı semptom gösteren bi hastalık (ŞİZOFRENİ MESELA MAHAHA) kendin söylemişin. alkol uzak dur. sigara varsa uzak dur. kahve kola uzak dur. uyku apnesi testi yaptır ama önce. en önemlisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yatmadan önce kendini, dehidrasyano uğrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 güneş girmeyen bir yerde uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 banada olduydu bi süre.. geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 her sabag 7de uyaniyosan, her aksam 11de yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bende kendimi bildim bileli az uyurum 8 saati geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 topiğe pis amaçlarla gelen bir ben mi varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bi gece kalktığın saatte uyu bak bi daha oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Lopeth said: topiğe pis amaçlarla gelen bir ben mi varım kişisel diye ses çıkarmıyoruz abi. pusudayız. garbıça giderse hemen başlıcaz ÖHÖHÖHÖ ERKEN KALKMA ÖHÖHÖHÖ diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 herkes öyle giriyor da milletin efendi efendi yazdığını görünce hevesi kaçıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 uyuduğun odada kalın perde kullan bende işe yaradı... Not: ne amaçla girmiştim, yıkıldım resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 tuh ben de kotu amaclarla gelmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben faciayım o zaman sabah 5 de de yatsam 3 saat sonra 8 gibi uyanıyorum,orijinal bir manyağım sanırım wow aoc df kısır döngüsü hayatıma malolucak bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 içiniz fesat tertemiz bir topici nelere alet etmeye çalışmayı düşlüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bi tane elle tutulur cevap olur, garbıça çevirdiniz ey barzolar kişiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 pharmaton kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 off bende de oluyo aynı problem gece de uyuyamıyorum zaten bi çözüm bulursan haber ver perde merde de yaramıyo bana güneşle bağlantılı değil bendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bende uyuyamıyorum gece sabahta kalkamıyorum. yataga 12 de yattım diyelim.4 e 5 e kadar dönüp dururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 istem içi istem iç saatte kalkamama var ben de de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Pff sandigim gibi degilmis ya..Cikma yataktan vucudunu alistirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aquila said: her sabag 7de uyaniyosan, her aksam 11de yat. en mantıklısı bu. düzenli uyku en iyisi. kendini zorla düzensiz uykuya alıştırmaya çalışmanın pek bir yararı yok, hatta zararı var. Hellnar said: bi tane elle tutulur cevap olur, garbıça çevirdiniz ey barzolar kişiseli ee overseer, nuki, aquila, sifkal ne güzel cevap yazmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fede said: istem içi istem iç saatte kalkamama var ben de de hiç bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 istem içi erken kalkamama var diyor sanırım. yani isteyerek geç kalkma, daha uzun uyuma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kahve içiyo musun kahveyi bırak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar