cihant Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 gudjonsen gelirse 4-2-3-1 oynamayız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Kim gelirse gelsin. Uzun bir sözleşme ve günenip takımı 3 4 sene emanet edelim. Sütten agzımız cok yandı. Bence kariyeri olan bir teknik adam daha iyi olacaktır gönlüm hep lucescu'dan yana ama gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 lucescu uefa yı kaldırcak gelmez bu saatten sonra .schuster nasıl biridir kimdir bilmiyorum ama 2 yıllığına 7 milyon çok para geldi bana.elimizde patlarsa çok zararlı çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 baroş kewell linc den biri veya ikisi rahat gider. takım uefaya gidiyor neticede. schuster'e ise armayı öpmeden inanamam, seneye en iyi transferimiz olur rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 barış özbek'i getirdiği için iyi mi oldu adnan polat? barış yeteneksiz kazmanın teki yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 katılıyorum.barış özbek bu takımdan gitmeli çok hırslı bir oyuncu ama futbol hırsla dönseydi sabri dünyanın en iyi oyuncusu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Gidecek 4 yabancı belli işte Nonda, Linderoth, De Sanctis, Lincoln. 6+2 hakkımız vardı takımda 2 yabancı (Baros & Kewell) kalıyo. 6 tane transfer hakkı var yani. Kewell ve Baros un as kadroda olacağı düşünülürse 4 kalan için 1 kaleci 1 sağ bek 1 stoper 1 ön libero şart kalitelisinden. +2 kontenjanına Baros'un yedeğine bir forvet ve Lincoln tarzı bir ofansif orta saha alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 G.sarayin, soyle kafa toplari icin forvet almasi laizm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 O forveti oynatmak için ya çift forvete dönecek (gerçi Lincolnü yollarsak olabilir bu, 4-2-3-1 fanı olsam da 4-4-2 de hala geçerli bir sistem sonuçta) standart 4-4-2 oynayacak, ya da Baros'u yedeğe çekip sağlam bir adam getirecek. Ama mali durum düşünüldüğünde GS'nin ne 7.3 milyon verip aldığı ve yılda 2 milyon verdiği Baros'u kenarda oturtmak ne de bu kadar pahalıya gelen oyuncudan daha iyisini almak gibi bir gücü olduğu düşünülmüyor. O halde 4-4-2'ye dönüş olacak. Bu durumda da sağ bek, kaleci, stoper ve ön liberodan (ki hepsi kritik ihtiyaçlar) ya en az biri yerli olacak, (ki hiçbiri için öyle çok sağlam bir yerli isim gelmiyor aklıma) ya da biri (en yakın ihtimal Emre Güngör + Servet ikilisinin arkasında kalacak bir stoper) yedekte bekleyecek. Bakalım, vardır bir planları. Daha bir de sağ kanat almayı düşünüyoruz demişler. Arda & Kewell varken nereden çıktıysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 şu lincoln'dan elimiz yanmadan kurtulalımda gerisi boş ya. Hasan'da harcandı bu sezon, hasan gibi takımda geçmişi olan bir adama nasıl böyle saygısızlık yapabildi bu taraftar grupları anlamak mümkün değil. En azından galatasaray ruhunu takıma yayacak bir kaç oyuncudan biridir Hasan umarım göndermezler. Gelen hocada çok iyi bence, uzun soluklu bir yol olsun diye umuyorum, birkaç başarısız sonuçtan sonra aleyhinde saçma sapan haberler yapılmasın lütfen bıktık artık bu hoca değişimlerinden. Transfer için gönderilecek adamların hepsi mantıklı, bir dediğim gibi Hasan'a yazık oldu. Alınacak oyuncuları umarım iyi seçerler, lincoln tarzında bir oyuncu gelmez diye umut ediyorum. Türkiye ligi çok sertleşti sonuç olarak zaten kanatlarda oyunu açıcak gayet kaliteli oyuncularımız var, orta sahayı hem ilerde hem geride oyunu oynayabilen genç orta sahalar gelir diye bekliyorum. Kaliteli bir takımın temelleri atılması ümidiyle, yönetim ve taraftara biraz sabır diyorum, kolay işler değil bunlar biraz saygı göstermek lazım takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Saviola filan haberleri var hurriyette. Schuster gelirse gelmez filan yazıyor. İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bizim yönetim saviola yı almak için schuster den vazgeçer kesin :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yabancı yedek forvete ne gerek var ya türk olsun yedek forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sotto said: Schuster fln farketmez de,alsınlar adam gibi birini 3-4 yıl kalsın ama pls,şampiyon olamasa da,bir istikrar görelim,hatta gerekirse ilk sene şampiyon da olmayalim,takım adam gibi kurulsun ama kaliteli bir hoca tarafından... Sıkıldım 1+1 sözleşmelere,şampiyon olursan kal,olamazsan git,2.sene olamayınca şut... Teknik direktörden önce kafaların değişmesi gerek GS'de,Lucescu,Gerets gibi adamları harcadılar,ellerinde şu kadronun 10'da 1'i yoktu bile... Yollasınlar kaç adam yollayacaklarsa,sağlam temelli 3-4 yıllık bir plan içerisinde bir takım kursunlar,günü kurtarmaya çalışmadan...aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 crespoyu istiyorum ben.baros crespo koysunlar ileri ama lincoln kalıcak bence.cunku bizim öyle böyle o tarz adama ihtiyacımız var.çok süper 2 forvetimiz olsa bile ayhan mehmet topal 2 lisi ortada olursa zor olur ama ayhan ın yerine çok sağlam bi önlibero alınırsa mehmet topal la beraber,o zaman 4-4-2 oynanabilir yoksa 4-5-1 en ideali.şuan bize teknik direktör lzm. kewell-arda-lincoln-baros bence hertürlü iş yapar yani kalecimiz defansımız ve sağ bekimiz önemli. ankaragücü maçında vakit geçirmek için dakka 90 da kewellı oyuna sokan teknik adam istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 catlikethiief said: yabancı yedek forvete ne gerek var ya türk olsun yedek forvet Doğru tabii ama 6+2 den dolayı zaten oynatamayacağımız 2 yabancı olacak ilk 11 de onlardan biri yapılır. Türkiyede düzgün forvet yok ki (GS'nin Nihat'ı falan getiremeyeceğini düşünürsek), olanlar da yabancılardan 3-4 kat pahalıya geliyor o yüzden arada bir oynayacak bir yabancı forvet getirilebilir. Ne de olsa 6+2 yüzünden getirdiğimiz tüm yabancıları aynı anda sahaya süremeyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Açıkçası ilk mesajdaki takım resmi çok iyi göründü bana. Kalli'nin bütün olayların dışında bırakılmasına karşıyım. Sonuçta adam hem Türk futbolunu iyi biliyor, hem de Avrupaya fazlasıyla aşina... fakat bu adam teknik direktör olamayacağına göre bu adama danışacak birinin getirilmesi takımın başına gayet mantıklı. Schuster de bomboş bi adam olmadığına göre ikisinin kombinasyonu şahane olur. Hatta Bülent Korkmaz da yardımcı olarak kalırsa (ki kalacağını hiç sanmıyorum) gelecek için de şahane bir iş yapmış oluruz. Ama takım içinde ayrılıkların olmaması gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kim gelirse gelsin bülenti yardımcısı yapıcaklar sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 van nisterlooy haberleri var.schuster marca ya konuşmuş.2 haftadır gs yi izliyormuş.gelirse forvete van nisterlooy un getirilmesini şart koşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 :D adam reali bırakıp gs ye gelcek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 what if it happens? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 catlikethiief said: :D adam reali bırakıp gs ye gelcek. :D canım benim.seviyorum seni.ama çok boşsun be gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 catlikethiief said: :D adam reali bırakıp gs ye gelcek. :D Ya sen şu Avrasya Maratonu kupasını denize atan eleman değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 şaka bi yana adam bokunu cıkardı sürekli şart koşuyo yada basın sallıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar