Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Buffon Ramos Puyol Terry Zanetti(Ters ayak ama az oynamadı solda adam olmayınca) C.Ronaldo Gerard Kaka Messi Torres Ibrahimovic Ofans ağırlıklı oldu ama arka 4lü çok diri sdf.(Rıdvan mode off) Zaten Gerard orta sahada her topu alır. --- Casillas Nesta Essien Alves Xavi Ronaldinho Henry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 @asriel: yargılar gibi değilde istatistiksel olarak didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Buffon S.Ramos - Cannavaro - Garay - Lahm Gerard - De Rossi - Xavi Robben - Z.İbrahimoviç - Messi Yedekler. Casillas Heinze A.Cole Riquelme Aguero Lorente buda benimkisi niyeyse herkes C.Ronaldo yazmış hiç sevmem adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Seninki daha çok "uyum kadrosu" olmuş galiba kermit. Hani bireysel olarak teker teker mevkilerinde en iyi adamları değil de, birbiriyle en uyumlu oyuncuları birleştirerek kurmuşsun 11'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 @Vingthor :Zaten anladım cnm.Bende kötü birşey demedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 e daha iyi olmaz mı birbiriyle uyumlu adamların olması=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ama dünya karması diyince ben hep yıldızlar topluluğu gözüyle baktım. Yoksa zaten Messi & C.ronaldo da aynı takımda oynarsa birbirlerinin verimini düşürürler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ne bu ya herkes sağ tarafa ramos almış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ramostan iyi bi sağ bek varsa söyle aga =) hem yaş olarak hem özellik olarak hehe adam dünyanın en iyisi şu anda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Rewendor said: Seninki daha çok "uyum kadrosu" olmuş galiba kermit. Hani bireysel olarak teker teker mevkilerinde en iyi adamları değil de, birbiriyle en uyumlu oyuncuları birleştirerek kurmuşsun 11'i. öyle valla aga yıldızlar topluluğuda Lorente de bi yıldız şimdi Garay kim derseniz 2 yıl içerisinde Dünyanın en iyi defans oyuncusu olmaya aday bi Arjantinli. orta sahayada Rossi tecrübesiyle döver yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 selam kazım demek icin girdim bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yanls msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 volkan demirel gökhan-edu-lugano-carlos selçuk-emre kazım-----------------uğur alex guiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Kalede: Kazım Defansta: Kazım Orta saha: Gerek yok orta sahaya falan. Forvet: Kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sizede yörünge dışı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar