cemad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eagle_dnz said: cemad said: ligi alsaydık kesin fener alır diye bekliyordum ama bizimkiler bu sefer işi sıkı tutacaktır. en azından mücadele edeceklerdir dolayısıyla alırız maçı diye düşünüyorum ya öyle bir bahsediyorsun ki bjk harika bir takım eğer oynarlarsa ciddiye alıp her türlü dağıtırlar falan bırakın bunları lütfen işi sıkı tutsun istediği kadar bjknin eti ne butu neyok yahu bjk harika bir takım değil ama orta ayar bi takım. fener ise kötü takım. maç seçen büyük maçların oyuncuları var bikaçtane onlar olmasa rahat yenerdi zaten beşiktaş onları oynatmamak için de mücadele etmesi lazım beşiktaşlıların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Derbilerin öncesi sonrası yok yahu, isterse iki taraftan biri ligde kalmaya oynasın, o maçı etkilemiyor bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 --------------------------RÜŞTÜ----------------------- -------------------------------------------------------- ---EKREM----------TORAMAN---SIVOK----------DELİ---- -------------------------------------------------------- --------------CISSE-------------------ERNST---------- ------------------------------------------------------- -------------------------YUSUF----------------------- -------------------------------------TELLO------------ -----------HOLOSKO----------------------------------- --------------------------BOBÔ------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 En son 5 derbinin 4 ünde kırmızı gördük gibi, bu maçta 11 kisi durmaları lazım mümkünse. Gerçi 10 kişi daha iyi oynuyoruz aslında. Delgado ve Zan da yok büyük şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 delgadonun olmaması hakkaten büyük şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 cisse ernst beraber oynarsa beşiktaş'ın şansı var. aksi takdirde beşiktaş'ın yapabileceği birşey kalmıyor, fenerbahçeden bile kötü oluyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 güiza derbi sever... Nedense bana atkinson u hatırlatıyor bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Argue said: güiza derbi sever... Nedense bana atkinson u hatırlatıyor bu adam guiza derbi sever de guizayı kim sever orası meçhul :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Argue said: güiza derbi sever... Nedense bana atkinson u hatırlatıyor bu adam bu maçta toroman bi yapışır ona bi daha ayrılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 o değilde alex geri döndü, semihin yerine o oynarsa rahatım. semih oynarsa yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Revenant said: fenerden iyi oldugu kesin lol en azindan takim icinde birbirlerini yemiyolar oyle bi soluyosunki sanki fener degil barcelona ahahAHAHAHAH buna çok güldüm işte. Toraman vs Üzülmez Terlik fights kısmını hatırlatmak isterim. Çok eskiye gitmeyin yakın tarihte yaşandı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Revenant said: fenerden iyi oldugu kesin lol en azindan takim icinde birbirlerini yemiyolar oyle bi soluyosunki sanki fener degil barcelona ahah ya bırakın ilk 7 sıradan kimseyi yenememiş bjk mi fenerden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 iyiki bu durum var haa iyiki yenememiş hatta iyiki yenememişki başka mazaretiniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ilk 7 siradan kimseyi yenememis ama hala sampiyonlugun en buyuk takimi bu besiktasi orta bi sira yapiyor malesef feneride cok cok kotu bir takim yapiyor kendi agzinla soyluyorsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Fener herkesi yenmis bursayla totoya kapisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Fener gelmş izmire hangi otelde kalcaklar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Dartanian said: Fener gelmş izmire hangi otelde kalcaklar ya :D hiltondalarmış her iki takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Pes oynarlar şimdi tüh. Hiltona gidelm ya hem orda femicity denen oyun salonu vardı tabi şuan ki adı femicity değildi sanırım ama orda oynarız asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Fame city en son fener kupayi aldigi zaman vardi orda asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Rabbime sordum Fener dedi , idda da fenere bastim yenilirsek kahrım biraz olsun azalsın diyerek, yenersek zaten sorun yok giden para olsun. Düz adam işi oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Dartanian said: Pes oynarlar şimdi tüh. Hiltona gidelm ya hem orda femicity denen oyun salonu vardı tabi şuan ki adı femicity değildi sanırım ama orda oynarız asdsaf kordonda turluyorlardır şimdi onlar akşam oralarda olanlar görür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Heralde Beşiktaş daha iyi TAKIM aksini iddia eden zaten saçmalıyor. TAKIM diyorum bak TAKIM. Ne demek TAKIM bilen varsa söylesin. Son şampiyon olduğu sene Gs en iyi TAKIM idi. Ben fenerin TAKIM olduğunu uzun zamandır görmedim. Aslında hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 tarihi farkı bu macta bekleyen yokmu? fdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Tarihi farkı bilmem de, şu fenere bu kadar sene aradan sonra kupa aldırtırsa BJK'lılar uzun süre konuşmasınlar :) Zaten Türk futbolu kara günlerini yaşıyor, bjk bile şampiyonluğa fener bile türkiye kupasına oynuyor, anlayın artık ne kadar düşmüş kalite :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 acaip kalabalıktı hiltonun önü bugun, derse giderken denk geldim fenerbahçe kafilesini karşılıcaklarmış otel önünde, bekledik biraz, geldiler falan :D bağırdık biraz maç öncesi .p güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar