razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hadi bu adam para istemiş şantaj yapmışta olay ortaya çıkmış.. şantaj yapmayan daha kaç tane servis şöförü, bahçıvan, kapıcı bakkal var.. ne H.S.ler M.E.ler var. edit: eklemeyi unutmuşum, bunlar hayatın gerçekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 abi alakasız olcak ama,köyün birinde ermeninin biri zorla müslüman olmuş,adamı cuma namazına götürmek için,cemaat gelmiş,anlatmış işte ,kağıtla v.s yle silmicen totoyu,yıkıycan şöle şap şap diye:p,herifte karda tipide ev dışındaki wc ye gitmiş,2 yıkamış 3.de bakmış donuyo totosu,kendi kendine demişki,buda geçer alışın totom alışın demiş ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Oha lan midesizlik arada çocuklar var hiç mi insan utanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 direk soccer mom fantazisi iste.. adam salaklik etmis santaj la mantajla isi batirmis ben olsam keyfime bakardim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Adam bu sure boyunca cocuklara nasil bakmistir kim bilir , baya bi makara yapiyolardir heralde arkadasiyla , Emrah replikleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 odiflame said: 26 27 yaşından çok önce evlenmişlerdir.bir de türkiyede cinsellik çocuk doğurmak için yapılan bir şey olarak algılanıyor. e peki ne ki amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Zevk almak Joker. Zevk almak. Ayni zamanda duygusal olarak paylasilan seylerin, cinsel birlesmeyle farkli bir norm kazanmasi. Tek yurekle beraber tek vucut olma. Yoksa misyonerde kadinin icine bosalip cocuk yapma degil butun olay. Apayri bir paylasim. Ha cogu insanin buldugu kilif da, ben ve benim gibi dusunen insan sayisi az degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 elesso said: kime ne ya, isteyen istediğini aldatır. topluma veya devlete düşmez milletin cinsel organının bekçiliğini yapmak. Ortada bir çocuk ve aile olduğu zaman o kadar da basit değil işte bu işler. Zaten bir aile kurmakla ülkenin içersinde resmi olarak tanınan bir yapı oluşturmuş oluyorsun. Ha tabi bu zoraki kurulmuş ailelere, çarpık aileleşmenin sonuçları diyebiliriz. Eğer ortada sürekli aile kurmaya zorlanan insanlar olmasa, "zorla mı aile kurdurtuyorlar" demek isterdim ki, denebilmesi lazım böyle bir şeyin. Böyle bir şeyin denebildiği ortamda ise herkesin ailesi kendine diyemezsin tabi. Aile kurmanın getirdiği avantajların üstüne aile kurmanın getirdiği sorumlulukları almak istemiyorsan aile kurmazsın. Ama bu durumda bile, aile kurmuş bir insan kendinden başka kimseye karşı sorumlu değildir diyemezsin, özellikle ortada çocuklar varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 abi nasıl mantıklı karşılıyorsunuz evli birinin istediği kişiyle cinsel ilişkiye girmesini, hayretler içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/4044/asdbeh.jpg ahahhaaa of niye bu kadar güldüm buna ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 biz onu değil soldaki yazıyı tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 niye durduk yere ayar vermeye çalışıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Prawler said: Zevk almak Joker. Zevk almak. dışarda olsak bi öneri verirdim madem zevk almayi seviyorsun :D şimdi burda verip banlanmanın alemi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Sıcak sıcak servis etmişler. eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 fede said: Sıcak sıcak servis etmişler. eheheheheh En guzel yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 anarşistmi var lan bu forumda:p özgür cinsellik hayvanlarda olur genelde çok şükür ben hayvan deilim:p kendini hayvan sayanlarda kendi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Anarşist var. Ayrıca insan da memeli bir hayvan değilse ne? Tanrı mı? Böcek mi? Seks elbette özgür olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bırak bu doğal seleksiyon ayaklarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yani evrim olsa bile belirli seviye üzeri mantık kurabilen canlılarız, bizi insan yapan şey; ister tanrı direk homosapiens şekilde yeryüzüne fırlatmış olsun, ister denizde tek hücreli şekilde doğmuş olalım, bu farktır. en öküz insanı koy ıssız adaya günlük yaşamını pratikleştirecek şeyler arayacaktır. evlilik, eşleşme, monogami gibi şeyler akıl sağlığına iyi gelir. ahlak vesairenin de tanımını ne işe yaradığını gücük veletler bile ezberliyor ilkokulda. önüne gelene çakıyorum orgyden orgye koşuyorum, hovardayım diyen adamdan cacık olmaz zaten. ayrıca hayvanlarda ensest var kendinizi kıyaslıyorsanız eğer. ANACIĞINIZI DÜŞÜNÜN BİRAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 düşünün derken öylesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 superwiz said: anarşistmi var lan bu forumda:p özgür cinsellik hayvanlarda olur genelde çok şükür ben hayvan deilim:p kendini hayvan sayanlarda kendi bilir e sen hayvansın ama, bizde hayvanız, hepimiz hayvanız. kimimizde anarşistiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Gerge anarşist. Yakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Joker said: Prawler said: Zevk almak Joker. Zevk almak. dışarda olsak bi öneri verirdim madem zevk almayi seviyorsun :D şimdi burda verip banlanmanın alemi yok :P e bi cevabın yok yanı? mal mal "aga sana laf koyardım ama acıdım eüheüheüheü" den başka sözün yokmuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 evt Cuce fena yakaladın beni, oysaki ne umutlarla etmiştim o lafı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 e baştan aşağı rezil bi durum.. evlenme ve çocuk yapma gibi durumlar için ehliyete, iq testlerine, karar alma ve doğru kararları verme testlerine ihtiyaç var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar