Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shakhtar Donetsk - Werder Bremen UEFA finali

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:
ne mantıktır orada kendi takımına tezahurat yapmak,nasıl bir gerizekalılıktır anlamadım...

maç boyunca dağ başını duman almış filan söylendi. garip bi ülkeyiz yani cidden. şu yazdığına sonuna kadar hak veriyorum. ben maçı izlerken düşündüm yani ve fb-gs dostluk derbisinde yazdığım şeye geldi olay.

saraçoğlunda gsliler fenere küfretti ve bunu büyük bir başarıymış gibi bu şekilde videolarını nete koyup övünüolar. bu adamları futboldan uzaklaştırıcaksın işte. küfür edebildim diye başarı sayıyolar. gerizekalı az bile kalır diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
DarKRideR said:
ne mantıktır orada kendi takımına tezahurat yapmak,nasıl bir gerizekalılıktır anlamadım...

maç boyunca dağ başını duman almış filan söylendi. garip bi ülkeyiz yani cidden. şu yazdığına sonuna kadar hak veriyorum. ben maçı izlerken düşündüm yani ve fb-gs dostluk derbisinde yazdığım şeye geldi olay.

abicim ne alaka bu dediğiniz ben de bunu anlamıyorum. maçta ukraynalı yoktu dogru düzgün. shaktar tarafındaki türkler de baktı adamlardan ses çıkmıyor, werderliler de iyi bağrıyor geyiğe vurdular olayı. arada shaktar için tezahurat yapıldı arada gs,fb tezahuratları yapıldı sonra da bari hep birlikte bağıralım diye türkiye adına tezahurat yapıldı biraz.

ne var ki bunda?

ukraynalılar da kıçlarını kaldırıp gelselermiş finale. zaten türklerin aldığı biletlerin çoğunluğu ukraynalılar ve almanlar almadığı için türkiyede yeniden satışa çıkan biletler. yoksa boş stada oynanacaktı
Sosyal ağlarda paylaş

komik bir durum zaten,GS-FB maçında BJK tezahuratı yapılsa aynı şeyi yine söylerim.Ayrıca bu bizim ülkemize has birşey de demedim ben

Bunun yanında yani ciddi anlamda salaklık şu,senin ülkenle alakası olmayan iki takım maç yapıyor,sen onların seyircisi yok diye kendi takımının tezahuratını yapıyorsun.Nasıl bir mantık bu ?

Gelselermiş diye savundunuz bir de abi yapmayın etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...