Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 maçın başında fenerliler bağırmıştı heralde ona karşılık gayet yerinde bi beste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 fenerli,gs'li veya Bjk'li fark etmez senin maçın değil,senin ülkenin takımları değil.60 ülkede canlı yayınlanıyor vs. hiçbir korunacak yani da yok şu tezahuratların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 DarKRideR said: ne mantıktır orada kendi takımına tezahurat yapmak,nasıl bir gerizekalılıktır anlamadım... bizim ülkemize has bir durum değil bu. komplekse girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 o videodaki sesler sanki sonradan eklenmiş gibi şahsen ben duymadım öyle bişi çünkü hea belki show tv sesini kısmıştır onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 beyler böyle bi tezahürat olmadı. fake bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 DarKRideR said: ne mantıktır orada kendi takımına tezahurat yapmak,nasıl bir gerizekalılıktır anlamadım... maç boyunca dağ başını duman almış filan söylendi. garip bi ülkeyiz yani cidden. şu yazdığına sonuna kadar hak veriyorum. ben maçı izlerken düşündüm yani ve fb-gs dostluk derbisinde yazdığım şeye geldi olay. saraçoğlunda gsliler fenere küfretti ve bunu büyük bir başarıymış gibi bu şekilde videolarını nete koyup övünüolar. bu adamları futboldan uzaklaştırıcaksın işte. küfür edebildim diye başarı sayıyolar. gerizekalı az bile kalır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Khelben said: beyler böyle bi tezahürat olmadı. fake bu. maçı nası izledin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bu tezahuratı ben de duymadım ama gsli grup küçüktü ve telsimin öbür tarafındaydı söylenmiş olabilir. bi ara bütün fenerliler aynı anda ayağa kalkıp o tarafa yöneldi çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 arkadaşlar madem böyle bir kompleks yaratıldı, başvurursunuz uefa'ya, maçın oynanacağı ülke takımlarından biri finale çıkmadıysa eğer biletler yerel halka satışa sunulmaz. başvurun aga yazın gazetelere bunları böyle boş atıp dolu tutmaya kasmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 BiTcH_oFBaT said: DarKRideR said: ne mantıktır orada kendi takımına tezahurat yapmak,nasıl bir gerizekalılıktır anlamadım... maç boyunca dağ başını duman almış filan söylendi. garip bi ülkeyiz yani cidden. şu yazdığına sonuna kadar hak veriyorum. ben maçı izlerken düşündüm yani ve fb-gs dostluk derbisinde yazdığım şeye geldi olay. abicim ne alaka bu dediğiniz ben de bunu anlamıyorum. maçta ukraynalı yoktu dogru düzgün. shaktar tarafındaki türkler de baktı adamlardan ses çıkmıyor, werderliler de iyi bağrıyor geyiğe vurdular olayı. arada shaktar için tezahurat yapıldı arada gs,fb tezahuratları yapıldı sonra da bari hep birlikte bağıralım diye türkiye adına tezahurat yapıldı biraz. ne var ki bunda? ukraynalılar da kıçlarını kaldırıp gelselermiş finale. zaten türklerin aldığı biletlerin çoğunluğu ukraynalılar ve almanlar almadığı için türkiyede yeniden satışa çıkan biletler. yoksa boş stada oynanacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben Türkle izlemesin demiyorum, adam gibi izlesinler diyorum. savunduğunuz şey garip yani. yarın avrupa şampiyonası tr de olsa, bi ülkenin taraftarı az diye Türkler orayı doldurum türkiye diye bağırıp durursa komik olmaz mı yani. garip gelio bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 komik bir durum zaten,GS-FB maçında BJK tezahuratı yapılsa aynı şeyi yine söylerim.Ayrıca bu bizim ülkemize has birşey de demedim ben Bunun yanında yani ciddi anlamda salaklık şu,senin ülkenle alakası olmayan iki takım maç yapıyor,sen onların seyircisi yok diye kendi takımının tezahuratını yapıyorsun.Nasıl bir mantık bu ? Gelselermiş diye savundunuz bir de abi yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 acaba shaktar ya da bremen taraftarı bu konuda ne düşünüyor? niye fenerbahçe diye bağırdılar vay babayın gemüü diyerek dellenip dövünüyorlar mı... dediğim gibi no kompleks no cry bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 arkasokak mesajlarını tersten düzden 3 süphanekeli süphanekesiz okuyorum, genede hiç anlam bulamıyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Llama said: Khelben said: beyler böyle bi tezahürat olmadı. fake bu. maçı nası izledin sen fenere küfür olan tezahüratı diyosan, duymadım. ben migros tarafındaydım sanırım. stadıda pek bilmiyorum ki. ama fener lehine yapılan tezahüratı duydum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 show tv den izleyen kimse duymadı o tezahuratı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben itv den izledim, herşeyi duydum valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Llama said: sağlam torpil var :) adamın olacak aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar