Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lucescu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lol başlık parsellemece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 daha hamburg bremen bitmedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 fulltime yazıyor uefa.com'da bitmiş yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ah Lucescu ah,daha doğrusu ah Canaydın ah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 karaborsadan elimdeki biletleri satabilceğim takımlar gelseydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 maç ne zamandı ya. lucescu alır bence de alsın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lucescu'nun değerini bilmeyip harcayan takımlara ve yöneticilerine kafam girsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 şu finali oynardık ligden umudu kesmiştim.ama skibbe belki kadıkoye gotururdu bizi. bulent gelene kadar ligde ondan bundan 5 yedik.ama avrupada cko farklı oynuoduk. werder bremen alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Red said: şu finali oynardık ligden umudu kesmiştim.ama skibbe belki kadıkoye gotururdu bizi. bulent gelene kadar ligde ondan bundan 5 yedik.ama avrupada cko farklı oynuoduk. werder bremen alır ok. :D avrupada 2 maç iyi oynadnz yahu 2 maç. onlarda orta seviye takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 üst düzey takım geldi de biz mi yenmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hyr ben zaten çok süper takımlarla oynadık bütün avrupa devlerini yendik mi demişim anlamadım takımların seviyesi beni bağlamaz.ben genel olarak uefa kupasında gidişimizden bahsediyorum. efsane arsenal kadrosunu da yendiğmizi hatırlarım.olay o değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 metalist geldi işte gs den iyi bi o vardı onada yenildi gs zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bencifa ? herta berlin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 catlikethiief said: Red said: şu finali oynardık ligden umudu kesmiştim.ama skibbe belki kadıkoye gotururdu bizi. bulent gelene kadar ligde ondan bundan 5 yedik.ama avrupada cko farklı oynuoduk. werder bremen alır ok. :D avrupada 2 maç iyi oynadnz yahu 2 maç. onlarda orta seviye takımlar catlikethiief said: metalist geldi işte gs den iyi bi o vardı onada yenildi gs zaten inanıyorum ki bigün sen bile saçma sapan boş boş yazmaktan sıkılıcaksın. ya inanılmaz cahilsin futbol hakkında yada tek hayatın forumda galatasaray a laf atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 CthuLhu said: fulltime yazıyor uefa.com'da bitmiş yani =) açtığımda 86 falandı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Khelben said: catlikethiief said: Red said: şu finali oynardık ligden umudu kesmiştim.ama skibbe belki kadıkoye gotururdu bizi. bulent gelene kadar ligde ondan bundan 5 yedik.ama avrupada cko farklı oynuoduk. werder bremen alır ok. :D avrupada 2 maç iyi oynadnz yahu 2 maç. onlarda orta seviye takımlar catlikethiief said: metalist geldi işte gs den iyi bi o vardı onada yenildi gs zaten inanıyorum ki bigün sen bile saçma sapan boş boş yazmaktan sıkılıcaksın. ya inanılmaz cahilsin futbol hakkında yada tek hayatın forumda galatasaray a laf atmak. yahu ne gs si bütün takımlar kötü şuan. ama gs uefa finali demekte komik yani izlesene bi maçları evire çevire yenerler gs nin en iyi halini bu arada neyini beğenmedin ki yazdığımın . gs uefa finali falan boş muhabbet bunlar anca fm de peste olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 almanlar değil de yarı finaldeki 2 ukrayna takımı da temiz elerdi gsyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Shakhtar kazanır. Diego ve almeida o kadar salakça sarı kartları görüp cezalı duruma düştü ki ben olsam klüp yerinde direk ceza veririm. Ayrıca Werder Bremen'in 3. golü çok komikti. Saha içindeki kapıttan top gibi bişey vardı, hamburglu oyuncu tam topa vurucakken top ondan sekip adamın ayağına çarptı korner oldu. Kornerde gol oldu. Spikerinde bu pahalıya patlayabilir deyip yorumcunun şom ağzını açma dedikten sonra gol olması epicti. Mesut tek başına efsaneler yaratamazsa Lucescu mutlu sona ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 @Catlike : Şunu beğenmedim, UEFA maçlarını izledim ve biz hamburga elenmeseydik Galatasaray futbolcuları kapasitelerini -100 altında oynamamış olsalardı finale çıkardık. Dediği doğru bütün takımlar kötü , zaten o yüzden çıkardık finale. ha ama shaktarı yener miydik finalde? bence yenemezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yakışır luce'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Abi öf ya. Nasıl göndeririz bu adamı anlamıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 takmayın su bebeyi ya geni bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Red said: hyr ben zaten çok süper takımlarla oynadık bütün avrupa devlerini yendik mi demişim anlamadım takımların seviyesi beni bağlamaz.ben genel olarak uefa kupasında gidişimizden bahsediyorum. efsane arsenal kadrosunu da yendiğmizi hatırlarım.olay o değil :) Alla alla bu kadar insan yanlış maçı izledi heralde:)Eledik diyecektin heralde:)Çünkü o maç berabere geçiyor tarih sayfalarında 0-0 diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 afedersiniz ama gs de fb de şu takımlara 10 basar. ve ne büyük şanstı ki ikiside finale kadar birbirleri ile eşleşmicekti. fb büyük şansı kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar