fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kendime uygulayamadım grafiği ama yardımı dokunacak arkadaşlar olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 6 sene sora falan evlenirsen öyle kayınvalide ve peder için allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 utku erkeğim ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 terazi sistemi isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 evlenirsen, yıllar sonra bu topice bakıp ağlarsın. evlenmessen, yıllar sonra bu topice bakıp gülersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 etkileyicisin pros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ginalynin dediği şeyler yüzünden liseli kızlar her zaman 10 numaradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 oha yaş kaç nan? ne aceleniz var evlenmek için? 22yaşında olsan falan bile çok erken. bi de yanlış anlama ama bu gibi konularda anında taviz verirsen elini verir, kolunu alamazsın sonraları.. "ben kızı seviyom. ailesi bizi bağlamaz" çukurova ilinin çok sevilen bi türküsüdür.. ancak gündelik yaşamda paşa paşa bağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 burtonesk said: her zamanki gibi müthişsin utku <3 hemen evlenelim aşgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 evli barklı adam olacaksın haala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 EVLENİP BALAYINA GİDECEĞİME EVLENMEYİP ALAYINA GİDERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sırf ginaly okumak için üye olmuştum foruma ama ben de bi yazı yazayım dedim okumadan trolledi bu tesla adlı şahıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 fede said: EVLENİP BALAYINA GİDECEĞİME EVLENMEYİP ALAYINA GİDERİM sen evlen halayına gelecem, başı çekecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 elesso said: ginalynin dediği şeyler yüzünden liseli kızlar her zaman 10 numaradırsen öyle san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 EVLENMEYİN!evlenenleri uyarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 olum manyak mısınız bu yaşta. standart erkek adam 28-30 yaşlarından önce evlenmemeli. kızlar sırf en başarılı çağlarımızı onlarla evde geçirelim diye erkenden kafeslemeye çalışıyolar evde kalma korkusuyla AMA NAFİLE. yok öyle kolay koca bulmak. 2 naz yapıp ailem de presliyo diye gencecik çocukların beyinlerini yıkıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bence de erken.6 sene çok uzun bi süre olabilir ama piç olcak ilişkiniz varsa olsun.belki o süre zarfında hiç beklenmeyen bişey yapıcak falan.sonuçta o da evlilik olgunluğuna ulaşmamış bi insan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Şimdi abimle yengem örneğini vereyim. üniversite başında tanıştılar. Abim üniversiteyi 8 senede bitirdi. abim de çalışıodu, o da bizim gbi işletme öğrencisi olduğundan okul rahat olduğundan. ki fena para da kazanmıodu kendi arabasını kendi aldı üstüne deli para biriktirdi fln.. bir günden bir güne yengemin e hadi evlenelim artık dediğini bilmiorum ne ailesi ne kendisi sıkıştırmadılar hiç bir zaman abimi. Velhasıl 9 sene sonunda geçen sene yazın tak etti artık fln evlendiler. Abim şuan asker geçen hafta görüştüm ve keşke askerlik yapmadan evlenmeseydim dio. Olur da evleneceğin adam askerlik yapmamış olursa vermem seni fln diyor o kdr zormuş yani . e dedim yengemin suçu neydi de evlendi o zmn seninle e yaptık bi hata ama aslaa kalkıp da askerlik yapamayan birini evlencem diye karşıma çıkarma diyor. Yengem desek ona keza çok zor asker yolu gözlemek hele bi de evli olunca daha da zor diyor. Yakma kendini şimdiden evlenerek ya da bunu düşünerek bile..madem çok seviyor evlenmeyi düşünebiliyor beklemesini bilsin önünde yapman gereken şeyler var sonuçta onları yapmadan evlensen dahi o da mutlu olamayacak bunu ona da ailesine de açıklaman lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Gençler her işte vardır bir hayır . Yüce rabbimiz yazdıysa kaderimize evlilik neden olmasın . İnsanların beynini bulandırmayın belki evlenip mutlu olcak insanların mutluluğuna müdahele etmeyin ulan !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 evlenmenin yasi olmaz. "bu kizla mutluyum abi ben" diyorsan evlenirsin. ailenin baskisini filan sal, kendi kararini kendin ver. az delikanli ol lan. koy masaya yumrugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 çıkar vur masaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 21-22 yaşında evleneni döverim evet otorite benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 goldbären said: sırf ginaly okumak için üye olmuştum foruma hayran kitlem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar