Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayat çok acımasız ^^

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

oha yaş kaç nan?
ne aceleniz var evlenmek için?

22yaşında olsan falan bile çok erken. bi de yanlış anlama ama bu gibi konularda anında taviz verirsen elini verir, kolunu alamazsın sonraları..

"ben kızı seviyom. ailesi bizi bağlamaz" çukurova ilinin çok sevilen bi türküsüdür.. ancak gündelik yaşamda paşa paşa bağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

olum manyak mısınız bu yaşta.
standart erkek adam 28-30 yaşlarından önce evlenmemeli.
kızlar sırf en başarılı çağlarımızı onlarla evde geçirelim diye erkenden kafeslemeye çalışıyolar evde kalma korkusuyla AMA NAFİLE. yok öyle kolay koca bulmak. 2 naz yapıp ailem de presliyo diye gencecik çocukların beyinlerini yıkıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi abimle yengem örneğini vereyim. üniversite başında tanıştılar. Abim üniversiteyi 8 senede bitirdi. abim de çalışıodu, o da bizim gbi işletme öğrencisi olduğundan okul rahat olduğundan. ki fena para da kazanmıodu kendi arabasını kendi aldı üstüne deli para biriktirdi fln.. bir günden bir güne yengemin e hadi evlenelim artık dediğini bilmiorum ne ailesi ne kendisi sıkıştırmadılar hiç bir zaman abimi. Velhasıl 9 sene sonunda geçen sene yazın tak etti artık fln evlendiler. Abim şuan asker geçen hafta görüştüm ve keşke askerlik yapmadan evlenmeseydim dio. Olur da evleneceğin adam askerlik yapmamış olursa vermem seni fln diyor o kdr zormuş yani . e dedim yengemin suçu neydi de evlendi o zmn seninle e yaptık bi hata ama aslaa kalkıp da askerlik yapamayan birini evlencem diye karşıma çıkarma diyor.
Yengem desek ona keza çok zor asker yolu gözlemek hele bi de evli olunca daha da zor diyor.

Yakma kendini şimdiden evlenerek ya da bunu düşünerek bile..madem çok seviyor evlenmeyi düşünebiliyor beklemesini bilsin önünde yapman gereken şeyler var sonuçta onları yapmadan evlensen dahi o da mutlu olamayacak bunu ona da ailesine de açıklaman lazım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...