BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 orta 2 deyken rüyamda ingilizceden 70 aldığımı görmüştüm ki benim o güne kadar ki en yüksek notum 45-50 gibi bir şeydi.. o günün sabahında okula gittim hoca notları okuyor benim sıram geldi "70 mi aldım?" diye sordum hopca evet dedi ehehe hoca dalga geçiyor sanıp bir de kadına tavır yapmıştım sınıfta :P üni 3 deyken de sınav soruları görmüştüm.. ertesi sabah kalşkıp sadece o sorulara çalıştım.. 90 aldım çok iyiydi aklıma başka gelen yok ta bir arakdaşımal iglili olan vardı sornasında gerçek çıktığını öğrenmiştim ama olayı hatırlayamıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bu arada ben im uykum ağır olduğundan bir gecede 3-4 rüya görüp sabah hatırlayabiliyorum :P bir süredir de gördüğüm rüyaları yazıyorum belki ilginç bir fikir çıkar diye ama en ilginci "ssk zombisi" fikrimdi.. uykumdan "ssk nın zombisi de ancak bu akdar olur!" diye şikayet ederek uyandım, ben ayzayım şu ssk zombisini de kurtulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 fringe izlemiyormusunuz ya, biraz gerçekleri öğrenin.. paralel evrende olanları görmüşsün, burdakilerden ufak farklı şeyler. dejavu bir nevi.. orda ölüyormuşsun, sevenlerinin başı sağ olsun. burda sağ kalmışsın, canın sağ olsun.. her ikisinde de arkadaşın facebook alıyor, sana ulaşmak istiyor. orda görmek nasip olmamış arkadaşının facebook davetini ama burda görmüşsün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 lisede veya ortaokulda bi fb-bjk maçı öncesi maçın 2-1 biteceğini görmüştüm rüyamda, son dakkada gol oluyordu, maç bitiyordu. o hafta maç 2-1 fenerin galibiyetiyle bitti, beşiktaşın golü doksan artı bilmemkaçta geldi (fener o zamanlar da 2de1 aynı şeyi yapıyormuş :p) oluyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Lise sonda sınavdan 1-2 gün önce rüyamda mat. kitabından bir sayfa numarası, ve o sayfada bir problem numarası görmüş, ama açıp bakmamıştım bile kitaba. Gördüğüm sayfanın problem sayfası olabileceğine ve o sayfada rüyamda gördüğüm (diyelim) 7 no.lu problem olabileceğine hiç ihtimal vermemiştim, çünkü problem sayfaları sadece ünitelerin sonunda oluyor ve kimi prob. sayfasında 5 kiminde 10 a kadar prob. olabiliyordu. Bir arkadaşıma rüyamı anlattığımda, o hemen sayfaya baktı, gerçekten problem sayfasıydı ve gerçekten 7 no.lu problem vardı. Çalışmamızı önerdi, ben gülerek 'hasta mısın, benim rüyamda gördüğüm soru mu çıkacak?' dedim ve çalışmadım, o çalıştı. Sınavda tıpatıp aynısı çıktı problemin. Çalışan arkadaşım bir sıra önümde oturuyordu, ondan kopya çektim >:D<, ve o soru sayesinde geçer not almayı başarabildim. Not: matematik dersim her zaman kötüydü, ve kitabın neresinde hangi konu olduğu ile ilgili hiç bir fikrim yoktu. Bir daha da başıma gelmedi böyle bir olay. Haketmediğim düşünüldü herhalde...Hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 herkeste bi ermişlik, bir peygamberlik hevesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 herkeste bi muhalefetlik, bi çoğunluğa karışıyım havası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 herkeste bi asabiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 herkeste bi tespit çabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bi "lam bi bende mi olmuyor böyle şeyler" fikrimsisi başımıza geleni yazıyoruz işte, sanki "her gün vahiy iniyor rüyamızda" demişiz gibi bi tavır takınmanıza ne gerek var?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 gey dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yanlış olmasın. konuyu batırdım lakin kavgam ginaly ile lakin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ginaly said: herkeste bi ermişlik, bir peygamberlik hevesi. İstişare? ye yat, görürsün sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 fede said: aslında önceden bildiğin ancak zamanı gelince hatırlaman gereken birşeyin bug olduğu için zamanından önce hatırlaman bence de. değilse de tesadüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 aktiftablet said: Beyin düşündükçe enerji yayar, bu enerji nadiren başka insanlar tarafından algılanabilir. ulan şu "enerji" kelimesi olmasa ne ateistler, ne entel üfürükçüler ekmek kazanabilir. sadfasd -aga tanrıya inanmıyorum ama bi enerji var -ney ney?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tesadüftür tesadüf , kader,metafizik yoktur olamaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 malum olmuş :P aktiftablet said: Beyin düşündükçe enerji yayar, bu enerji nadiren başka insanlar tarafından algılanabilir. şaka bi yana ben de katılıyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ben de bir rüyamın gerçek çıkması ile ilgili deneyimimi yazayım.. Küçükken (12 yaş) yaz tatilinde birgün rüyamda yakan top oynarken o bildiğimiz balon gibi olan plastik top suratıma doğru gelir ağzıma çarpar ve çizgi filmlerdeki gibi tüm dişlerim dökülür. Tabi kötü bir şekilde uyandım. Teyzeme kötü rüya gördüm anlatayım sana dedim , kötü ise anlatma dedi. Ben ısrar ile anlattım , arkadaşlar hiç abartmıyorum emin olun sonraki gün yüz üstü düştüm ve öndeki iki dişim kırıldı. Acı bir deneyimdir. O günden beri hiçbir kötü rüyamı anlatmam. Hepsi gerçek olur diye birşey yok ama neden riske atayım kendimi böyle birşey yaşadıktan sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben bi kere rüyamda ölüp uçmaya başlamıştım. sonra gerçek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bana da bu tarz bişey olduydu. rüyamda 2 senedir falan görmediğim bi arkadaşı tokatlıyodum. sabah uyandım rüyayı hatırladım, heuah diye güldüm arkadaşa anlattım falan. Sora çıktım kadıköye gittim tak herif karşıma çıktı 2 sene sora. Dün rüyamda seni tokatladım diyesim geldi adfas Bi de geçen gün, bu manchester barcelona maçının önceki akşamı bi rüya gördüydüm. Hani kumarhanelerde falan Slot makinaları oluyor ya. Öyle bi makina vardı, ama iddaa oynanıyodu makinadan. Sarı yeşil bişeydi böyle. Başında da yaşlımtrak bi amcam oturuyodu. Gittim yanına, "Barçaya bas barçaya, 2-0 alcak" dedi. Ertesi gün bi baktım hakkaten öyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bu tarz şeylerin olduğuna inanmiyanlar daha bu tarz şeyleri yaşamamış veya yaşayıpta ne saçma diyip düşünmeye zaman ayırmamış kişiler olduğunu düşünüyorum. Yada içten içe korktukları için kendilerini bile inandırmazlar.Bende eskiden hayatta inanmazdım başıma gelen onca şeyden sonra tamamen inanmaya başladım böle bir şey var ve oluyo, muhtemelen kale almayan arkadaşlar delinin biri kuyuya taş atmış diğerleride çıkarmaya çalışırken kendileride sallıyo falan diye düşünüyorlardır. Ayrıca bu tarz şeyler gören insanlarda duygusallık ve görsel hafıza görmeyenlere göre çok daha fazladır. Çünkü rüyanda görülen şeylerin ertesi gün hatırlanması kolay bir şey değildir. Ya duygusalsanız olağan şeyler sizi etkilediği için kafanıza takarsınız(Bu duygusallığa sahip kim olursa olsun ister çok yoğun bir iş adamı isterse işsiz sıkıntısı olan biride olsa takar.).Ve bide bunun üzerine görsel hafızanız varsa olacak şeyler aklınızda kalır bu yüzdende sabah kalktığınızda ya şuna şu olmuştu alla alla dersiniz.. Benim hiç inanmayacağım saçma sapan olaylar o kadar çok başıma geliyoki. 4 yıl önce gördüğüm bi rüya dün gerçek oldu mesela. Ayrıca içiniz temizse ve gerçekten bir şeyin olmasını istiyorsanız diğer taraftan destekleniyoruz diye düşünüyorum :) .Daha ayrıntılı bilgi elimden geldiğincede vermeye çalışırım özel mesaj atanlara ilgisi olan arkadaşlarada yardımcı olmaya çalışırım. Ve postu açan arkadaşa diyeceğim olacak bir şeyi tam görmen gerekmez ufak anımsatmalarda birşeyleri birbiriyle ilişkilendirmene yardımcı olur. Mesela sen rüyanda ölmüşsün onlar facede seninle ilgili konuşuyolarmış, şölede olabilir o arkadaşın ekleme talebi atmadan önce rüyanda konuştuğu kişinin profilindende seni bulmuş olabilir. Ayrıca netteki çoğu rüya tabiri saçma sapan şeyler şöyle söyliyeyim bu tarz şeyler başına gelen insanlar bunları açıklamayı bırak üzerinde konuşmazlar bile anca çok yakının olursa bu tarz şeyleri sana açabilirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Dolis said: Bende eskiden hayatta inanmazdım başıma gelen onca şeyden sonra tamamen inanmaya başladım böle bir şey var ve oluyo msn adamı mavi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mor olmadığına dua et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben bi rüya gördüm,anlatsam,paticikten banlarlar beni en iisi susiim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar