Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Stanley amca pasif başladı konsere sonra feci kaptırdı kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Emiliana Torrini'ye gitmek istiyorum ben de. Bir de Erkan Oğur heryerden çıkıp durmasın artık. Ha bir de Nilüfer Verdi Trio da çok iyiymiş sdfsdfdsf. Üzgünüm bu seviyesizliği yapmak zorundaydım kesin herkesin içinde kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 SMV'ye ben gidemedim ama babam gitmiş, fotoğraf falan da çekmiş baya ilk parçada izin verilmiş fotoğraf çekilmesine. Baya iyi bir konsermiş anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aslında izin fln verilmedi ama malum ulkem insanı patır kutur flasları patlattı.bazıları koselerden cekilen pro makinelerin flaslarıydı ki onlar haber icindi ama digerleri direk tlf du.bende foto cekmek yasak oldugu icin ses kaydı aldım.hafif cozurtulu bir kalitede konserin ilk 1 saatini dinlemek isteyen varsa ÖM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ben bi göz gezdiririm olmazsa :) Buarada, ne yaziktirki stockholm jazz fest'te bu hafta persembe gunu mike stern band, cuma gunu SMV, cumartesi mshellndegeocello var.Yogun prova gunlerinden dolayi birine bile gidemiyorum :( Hangi birine yansam bilemedim, kendimi dograma derecesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
granule Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 emiliana torrini ye gitmek isteyip gidemeyenlere sesleniyorum: muazzam bir ses ve muazzam bir enerjisi vardı hatunun. diğer elemanları da es geçmiyorum, istanbul modern de olacaktı konser ancak mekan değişti emek e aldılar sıcaktan öldük ama her saniyesine değdi. if you go away ile açılan bir konserdi. herkesi uçurdu gitti kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar