BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 1.3.3 çıkmadan dönme bile bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 arkimod said: Bende inşallah bi kaç güne acc akitf edip guildinize başvururum inşallah kabul edersinizkabul etmeme gibi bir durum yok zaten, oyunda bizden birine ula$ yeter. BlindArcher said: 1.3.3 çıkmadan dönme bile bence :Pabartma yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tamamdır pre paid kartının stoklara girmesini bekliyorum fazla sürmez diye umuyorum bide ben sorcla devam etmeyi düşünüyorum nasıl şu an sorcların durumu yada gelecek patchle değişecek bişiyler varmı biraz bilgi fena olmaz malum 4-5 aydır oynayamıyorum wareurope den baktımda biraz bazı animasyon bugları falan temizlenmiş bi kaç skillde dmg reduce falan var bunun haricinde bişeyler varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Guildimizin sorceres/sorceror ihtiyacı var zaten. seninde açman her 2 taraf icin verimli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Precision olarak Invadoria Legion ile birleşme kararı aldık.. Csrlara yaptığımız isim değişikliği isteğimiz kabul edilmeyince biz de taşınmaya karar verdik:) Günün her saatinde minimum 17-18 online sayımızla Invadoria çatısı altındayız.. Karak-Norn'daki tüm türk arkadaşları bekleriz.. Bilgi için Invadoria üyeleriyle iletişime geçebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Readjan said: Precision olarak Invadoria Legion ile birleşme kararı aldık.. Csrlara yaptığımız isim değişikliği isteğimiz kabul edilmeyince biz de taşınmaya karar verdik:) Günün her saatinde minimum 17-18 online sayımızla Invadoria çatısı altındayız.. Karak-Norn'daki tüm türk arkadaşları bekleriz.. Bilgi için Invadoria üyeleriyle iletişime geçebilirsiniz.. hala duruyormusnuz gecen sene oynadım..tekrar dönmeyi düşünüyorum.dest im.hala oyunda iseniz ..Sizleri bulmaya calısırım..gerci lvl 34 demi ne dondurmustum.Cocogum oldu mecburen ara verdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ahah abi son mesajın tarihine baksana aktif gibi mi duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 trathias said: ahah abi son mesajın tarihine baksana aktif gibi mi duruyo :D Ehehe baktımda belki duruyorsunuzdur diye.birde benim acımdan bakın 7aydır cocugun altını degiştiriyorum..o kadar vucuddan nasıl okadar dışkı cıkıyor inanılır gibi degil..uzun bir süre ara verdim yine dönmek istedim duruyorsanız gelirim gibilerden klasik türk yaklaşımında bulunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breavery4BLooD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 karak norn oynuyorum rank 10 oldum kaldım :D oyun ismim focilbert bi yardım eli uzatıp guild alırsanız sevinirim oyun hep gavur dolu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sen son mesajın tarihine baktın mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar