snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 belirli bir yaşın üzerindekilerin korku filmlerine karşı ilgisiz olduğunu bazısınız da gerçekten korktuğu için izlemediğini görüorm. mesela bu facebookta bile videolarda falan maillerde gönderilen , önce çok sakin sessiz dinlendirici ortam bisiklete binen lunaparkta kız, onu izlemeye dalmışken birden çıkan maskeli korkunç şeyden bile gerçekten korkan var yani etkilenio insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 severek izlerim. hatta özellikle korku filmi seçerim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 o videoyu izlerken bilgisayarı attım kucağımdan, o korku filmiyle çok alakasız bişey bence. korku filmi izlerken korkucağını biliyosun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 korku filmi izlerken gülüyorum . edit: gerilimi yeterince iyise . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Korkuyorum. Ciddiyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu filmler yüzünden kapalı otopark, genel tuvaletler, asansörler, araba bagajları yani işte ıvır zıvır daha aklıma gelen gelmeyen bisürü şeyden tırsar oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abi normal giden videoda hopçik diye manyak çıkarsa tırsarsın zaten hadise o değil. korku filmi candır ama göbbels! diye korkutmuosa bi anda sesle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 komik geldiği için korkamadıgım için izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ben tırsıyorum valla,açık ve net.Korku filmi neyse de gerilim filmleri aman aman,örnek, saw1'deki karanlık ev ve flaş sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ADABBEDE COK KORTKMUTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 izlemem, korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 adam asmalı bçmeli korku filmlerini sevmiyorum korkmuyorumda sadece tiksiniyorum.. ama psikolojik gerilimler adamın içini kımıl kımıl eden o yapıtlar bambaşka.. bu son bi film bardı unborn diye onda banyoda geçen bir sahnede salonda küfrettim.. bildiğin ana avrat arka sıralardan gülüşmeler geldi eheh tepkim yüzümden insanlar korkamadılar bile :P bir de o internet şakalarını sevmiyorum kalp krizi gibi onalr hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 korku filminden ben de korkmuyorum yani doğa üstü zırvalar yada cinayetli vs ama gerilim dedin mi onda yapacak bişi yok sessiz bi ortamda tam dikkat kesilmişken yere düşen bir şey bile insanı hoplatıyo o tip filmlere gıcık oluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hım demekki genel olarak çok tutulmuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 korku iyidir lan tutulmaz olur mu hiç. korku <3 ama gerilim <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 korku filmlerini yalnız izleyemem ki arkadaşlarım genelde gülmek için ya da benimle birlikte korkmak için korku filmi indirip gelirler bana.. ani şeylerden inanılmaz korkuyorum. kucağımdaki cipsi fln fırlatmışlığım,yanımdaki arkadaşın kolunu morartmışlığım ve kan akışını yavaşlattığım olmuştur birinin koluna girmeden elini fln tutmadan izleyemiorum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bi Rec'i izlerken tırstım ciddi ciddi onun haricinde pekte tırstığım film olmadı. Hocam din motifi soktular mı korkunun içine o film beni etkiliyor eğer efektler de güzelse tırsıyorum küçükken çok fazla 'yaramazlık yaparsan öcü gelir' mantığıyla yüklendim sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 korku filmi olduğunu ve neggadar korkunç olduğunu bilirek gelirsem bi şekilde izliyorum.. ama zaten çok gerginim şimdiler.. hiç germeyelim di mi ajda? ajda..? ajda'nım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 İzlerken sorun yok.Ama gece uyurken aklıma gelince hafiften tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 BabacumMostors said: adam asmalı bçmeli korku filmlerini sevmiyorum korkmuyorumda sadece tiksiniyorum.. ama psikolojik gerilimler adamın içini kımıl kımıl eden o yapıtlar bambaşka.. bu son bi film bardı unborn diye onda banyoda geçen bir sahnede salonda küfrettim.. bildiğin ana avrat arka sıralardan gülüşmeler geldi eheh tepkim yüzümden insanlar korkamadılar bile :P bir de o internet şakalarını sevmiyorum kalp krizi gibi onalr hep %100 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 lan bugün üni öğrencisi herifin biri,öndeki 80 yaşındaki dedenin boğazını ahanda hocam diye kesmiş,alın size korku filmi,yok abi ben almiim,acayip tırsıyom ,bir kere köye giderken önüme domuz atladı,bide muhafazakar yönümüz var ya,hangi duayı edeceğimi şaşırdım,çok tırstım,Allahım sana geliyorum v.s dedim,sırf korku filmerinde vardır ya,dağ başında önüne yartık v.s çıkar,hebele höbele bi karanlık geldi tam arabanın önünde ışıkların önünde bana baktı ve kaçtı gitti dahada izlemiyom abi babam gelse izletemez:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ani ses efektleri na karşı bir zaafım far. İrkilirim duyunca, onun harici etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hatun kişiyle bol bol sinemaya gidince insanın anasını ağlatan duygusal filmlerde ağlamamayı, donuna işeten filmlerde korkmamayı öğreniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 izlemiyorum. sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fatih bulabilsem fede'nin korku filmi izledikten sonraki hali diye sahilde daşlara yattığın fotoyu koyacaktım da bulamadım. aramadım bile albümde kim bilir hangi sayfada lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar