Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 yıllık bir yuva ve 2 çocuğunuzda sizden değil

odiflame

Öne çıkan mesajlar

öff bunun çok daha uzun hikayelisi var da bir ara kafam iyi olmazsa yazacağım.
özetle adamın çocukken geçirdiği kabakulak sebebiyle kısır olduğunu öğrenmesi, 3 çocuk ve karının "napayım ben doğurdukça sen seviniyordun" demesi ve boşanmak için 30 falan yıllık hukuk savaşı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nimet Çürümez, “Ben de onu diyecektim, o çocuklar da zaten senden değil. Ben zamanı geldiği için gidiyorum, bugünlere getirdiğin için teşşekür ederim”

ahahah

'hah hazir konu acilmisken' lol

hurriyeti kutluyorum. yok eger harbiden diyalog bu sekilde gelistiyse nimet abla supermis

olay kotuymus ama, yazik adama. bosanma sorun degil iyi olmus ama, cocuklar boyutu tatsiz, kucuk falan da degil ki ikisi de
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de...

said:
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde oturan Osman Çürümez, evi terk eden 21 yıllık eşi Nimet Çürümez'in, ‘Çocuklar da senden değil’ demesiyle şüpheye düşüp açtığı nesep davasında, Adli Tıp Kurum'ndan gelen raporla şoke oldu.

Şüphesi mi kalmış işin lol:) kadın açık açık söylemiş boynuzlusun oolm diye.

Ama olay çok kötü ya. Hani cinnet haberleri görmeye o kadar alıştık, o kadar sıradan hale geldi ki bu olayın cinnetle bitmemesine şaşırır hale geldik heralde. Ama kadının yaptığı da cinayetten beter bişey ya.
tabi cinnetle bitmesin, iyi böyle de...tuhaf ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Kadında iyi cesaret varmış bu tip olaylarda bu işin sonu balta bavul çöp üçkeniyle bitiyor.

Mahkeme çocuklar için ayda 50'şer tl nafaka kararı vermiş gidip dava açmalı bana göre. O çocukları kendi çocuğu gibi görüp masraflarını cebinden karşılamak isterse zaten yapacaktır mühim olan mahkeme kararı. Ha adam bunları düşünecek ruh halinde değildir. Epey bir süreye ihtiyacı var yalan dolan ve ahlaksızlığın tam ortasında bir ömür geçirmiş, yazık hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...