odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Enteresan Bir Aile Öyküsü adamı taktir ettim türk erkeklerinin çoğuna göre gayet sabırlıymış.kan dökmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 oha harbiden allah düşmanımın bile başına vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yazık lan :/ gerçekten de dünyanın başına yıkılması anıdır o an heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 e gidip almamışmı kadının kelleyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 almamış walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Diablo said: e gidip almamışmı kadının kelleyi ? ben bir cinnete bakar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 O kadın ayvayı yemiş şimdiden söyliyim. Kadın bütün belaları üstüne aldı bunu yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 üzüldüm be adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Beyin ölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 adama çok yazık hakkatten. PUAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 öff bunun çok daha uzun hikayelisi var da bir ara kafam iyi olmazsa yazacağım. özetle adamın çocukken geçirdiği kabakulak sebebiyle kısır olduğunu öğrenmesi, 3 çocuk ve karının "napayım ben doğurdukça sen seviniyordun" demesi ve boşanmak için 30 falan yıllık hukuk savaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 "napayım ben doğurdukça sen seviniyordun" o da iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Off ya böyle içim bi garip oldu neşem gitti resmen be... OffTopic(Habere yapılan yorum) İSLAM'DAN NASİBİNİ ALMAMIŞLARIN DAVRANIŞI. ALLAH'IN (CC) İPİNE SARILIN. HER ŞEY DÜZELİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 said: Nimet Çürümez, “Ben de onu diyecektim, o çocuklar da zaten senden değil. Ben zamanı geldiği için gidiyorum, bugünlere getirdiğin için teşşekür ederim” ahahah 'hah hazir konu acilmisken' lol hurriyeti kutluyorum. yok eger harbiden diyalog bu sekilde gelistiyse nimet abla supermis olay kotuymus ama, yazik adama. bosanma sorun degil iyi olmus ama, cocuklar boyutu tatsiz, kucuk falan da degil ki ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 çocukları da çöt diye vermiş, kimden olursa olsun o kadar kolay bırakılamaz ki büyüttüğün yetiştirdiğin çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 az durun, adam haberlere çıktığını görecek, etrafındaki insanların bakışlarını görecek vs vs. sonra adamı bir kez daha haberlerde göreceğiz. o zaman şaşırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 o değil de... said: İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde oturan Osman Çürümez, evi terk eden 21 yıllık eşi Nimet Çürümez'in, ‘Çocuklar da senden değil’ demesiyle şüpheye düşüp açtığı nesep davasında, Adli Tıp Kurum'ndan gelen raporla şoke oldu. Şüphesi mi kalmış işin lol:) kadın açık açık söylemiş boynuzlusun oolm diye. Ama olay çok kötü ya. Hani cinnet haberleri görmeye o kadar alıştık, o kadar sıradan hale geldi ki bu olayın cinnetle bitmemesine şaşırır hale geldik heralde. Ama kadının yaptığı da cinayetten beter bişey ya. tabi cinnetle bitmesin, iyi böyle de...tuhaf ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yılda 1 kere görüyomus o büyütmemişki kaldıki haberler abartıyodur dialoglar ve yaşanılanlar böyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ben de onu dicektim zaten çocuklar sütçüden sağ ol bu zamana kadar büyüttün asdasdas.Adam iyi öldürmemiş kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yazık adama, adi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 /ban kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya, ah be nimet abla sdf. yazık adamcağıza hakikaten. kadın ucuz kurtarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Kadında iyi cesaret varmış bu tip olaylarda bu işin sonu balta bavul çöp üçkeniyle bitiyor. Mahkeme çocuklar için ayda 50'şer tl nafaka kararı vermiş gidip dava açmalı bana göre. O çocukları kendi çocuğu gibi görüp masraflarını cebinden karşılamak isterse zaten yapacaktır mühim olan mahkeme kararı. Ha adam bunları düşünecek ruh halinde değildir. Epey bir süreye ihtiyacı var yalan dolan ve ahlaksızlığın tam ortasında bir ömür geçirmiş, yazık hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Şahsen ben olsam kadından ayrılırdım ama çocukları bırakmazdım. Bu arada asıl gerçek babaya ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Öğrenmek mi iyi ögrenmemek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar