Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 acıların en büyüğümüş.. tam da üst dudağın ortalarında çıkmış (fırçalarken nasıl becerdiysem elim kaydı, fırçanın tersi yardı) adam gibi gülemiyorum bile, direkt acıyor. :/ var mı krem vs oraya sürebileceğim, yaranın daha hızlı kapanmasını sağlayacak, acısını dindirecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aspirini kır ortadan yapıştır yaranın üstüne yarım saat sonra ağzını suyla çalkala bişey kalmaz ertesi gün kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 agiz icindeki yaralar icin krem var da, cok rahatsiz edici birsey. yarayi ozletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 çay bardağında ılık suya 2-3 çay kaşığı karbonat atınız. karıştırıp eritip, gargara yapınız. (mümkünse gece yatmadan önce yapın) biraz yanar ama iyi sonuç verir. benimde çok stresli günlerimde hemen ağzımın içinde yara tanecik dedikleri şeylerden bolcana çıkar. antibiyotikti kremdi bi yere kadar. işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yaraları iyileştirme konusunda burdan tavsiye alma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 tuzlu su.. bende iltihap filan var sandım diş etinde.. direk kanal tedavisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kanal falan tırs gelir abi bana. 4 tane kanal tedavisi gördüm geçirdim.. tuzlu suya, isot ve sarımsak tozu falan atınca daha iyi geldi. kendim keşfettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 oha orgazm filan oluyosundur şu an.. delimisin la rakı filan iç geçer icat yapmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 KENACORT-A vardır ağız yaraları için, saniyesinde geçirir. Bir eczaneye sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 önce rakı sonra kenacort. baya geçirir bu ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 elinde ozel bisey yoksa, once gargara cak (gargara da yoksa tuzlu su), sonra da bepanten, evet bildigin bepanten, sur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kahve koy yatarken, ki bu yazış değil denenmiş ve onaylanmıştır. Ha biraz uyku tutmayabilir, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Killer said: yaraları iyileştirme konusunda burdan tavsiye alma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://www.farmacep.com/img/200/klorobensprey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar