Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şerefsizin dölü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:
Sen kızın ev numarasını yaz Toplu Pati Telefon Sapıklığı Organizasyonu yapalım. Herkes 1 kere arayıp yasemin adlı telekızdan randevu almak istiyorum diye arasa kızın ailesi kızı evden atar:D

HOP DEDiK PATi DEDiDiGiN ELALEMiN KARISINA KIZINA SARKMAZ
Mesaj tarihi:
kişisele açmıştım konu garbage düştüğü için dalga geçiyorsunuz ama şu an baya kötüyüm aslında , ayyaş oldum iyice , haziranda alaskaya somali balığı fabrikalarına amelelik yapmaya gidiyorum uzaklaşmak için
Mesaj tarihi:
kazımkarabekir said:
kişisele açmıştım konu garbage düştüğü için dalga geçiyorsunuz ama şu an baya kötüyüm aslında , ayyaş oldum iyice , haziranda alaskaya somali balığı fabrikalarına amelelik yapmaya gidiyorum uzaklaşmak için

Mesaj tarihi:
kazımkarabekir said:

kazımkarabekir said:
alaskaya somali balığı

kazımkarabekir said:
somali balığı

kazımkarabekir said:
somali
Mesaj tarihi:
Ahahaha bu değil bir önceki eski sevgilim(o öyle zannediyordu) aradı haziranda geliyormuş bir ay kalıcak istanbulda ,bende tam haziranın sonunda gidiyorum,görüşelim dedim ok dedi bala bak ya,çivi çiviyi söksün bakalım
Mesaj tarihi:
Şu çakma Sedat Peker'in yiğenlerindense haberim olsun. Amcam acayip sinirlenmeye başladı bu şekilde adının lanse edilmesine 2 kere şahit oldum adını kullandı diye çocuğu cezaevine götürttürüp orada dövdüğüne.

çok çakmayım lan
  • Yeni Oluştur...