BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Efrasiyab said: Sen kızın ev numarasını yaz Toplu Pati Telefon Sapıklığı Organizasyonu yapalım. Herkes 1 kere arayıp yasemin adlı telekızdan randevu almak istiyorum diye arasa kızın ailesi kızı evden atar:D HOP DEDiK PATi DEDiDiGiN ELALEMiN KARISINA KIZINA SARKMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kişisele açmıştım konu garbage düştüğü için dalga geçiyorsunuz ama şu an baya kötüyüm aslında , ayyaş oldum iyice , haziranda alaskaya somali balığı fabrikalarına amelelik yapmaya gidiyorum uzaklaşmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 alaska'ya git iki dağ havası çek, ne kız kalır aklında ne bişey. keşki ben gidebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 umarım öyle olur buyse , herkes değmez diyecek , değmediğini biliyorum ama şu lanetolasıca duyguları sökemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kasımpaşa iyice döl yatağı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kasımpaşada sallama ya aklısıra beni korkutucak sonrada sultanbeyli dedi heralde biraz daha üzerine gitsem misisipideyim derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kazımkarabekir said: kişisele açmıştım konu garbage düştüğü için dalga geçiyorsunuz ama şu an baya kötüyüm aslında , ayyaş oldum iyice , haziranda alaskaya somali balığı fabrikalarına amelelik yapmaya gidiyorum uzaklaşmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Değer mi lan üzmeye bırak alla sen.2 ay sonra bunun için mi üzüldm çektirsin gitsin diceksin biliyosun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Üff saçmaladın ha bıraksana olm kim o ya onla mı doğdun? 2 sene önce o mu vardı? onu mu seviyodun yoo tanımıyodun bile e bundan sonra da olmaması için bi sakınca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 somali balığı nedir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yaşıyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ginaly said: kazımkarabekir said: nerde görüşelim dedim , kasımpaşa dedi yeniköy'e gel deseydin. bir ev 2.00 otel 25.00 asdasdasdadasda tek kelimeyle şahaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kazımkarabekir said: kişisele açmıştım konu garbage düştüğü için dalga geçiyorsunuz ama şu an baya kötüyüm aslında , ayyaş oldum iyice , haziranda alaskaya somali balığı fabrikalarına amelelik yapmaya gidiyorum uzaklaşmak için kazımkarabekir said: alaskaya somali balığı kazımkarabekir said: somali balığı kazımkarabekir said: somali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bence korsanlık yapmaya gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 cenx said: st paticik şovalyeleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bence aslında o somon balığı falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ha somon ha somali anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sen bırak somonu somoliyi de ne gelişme var ondan haber ver heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 gelişme melişme yok hadi kapatıyoruz dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Vay vay neler kaçırmışız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 neler dönmüş burda serhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ahahaha bu değil bir önceki eski sevgilim(o öyle zannediyordu) aradı haziranda geliyormuş bir ay kalıcak istanbulda ,bende tam haziranın sonunda gidiyorum,görüşelim dedim ok dedi bala bak ya,çivi çiviyi söksün bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Şu çakma Sedat Peker'in yiğenlerindense haberim olsun. Amcam acayip sinirlenmeye başladı bu şekilde adının lanse edilmesine 2 kere şahit oldum adını kullandı diye çocuğu cezaevine götürttürüp orada dövdüğüne. çok çakmayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 türkiyede 100k sedat pekerin yeğeni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar