Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

An itibariyle; hoş geldin diyarbakır

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Valla ne yalan söyleyeyim, bir futbolsever olarak üzüldüm. Düştükleri sezon başta olmak üzere süper ligdeyken yaptıklarını herkes gördü. Çirkeflikler, rakip futbolculara saldırılar, rakip soyunma odasının suyunu kesmeler, gaz vermeler, maç sırasındaki mahkemeye gitseniz saldırı sayılacak "müdahale"ler, kavga gürültüler, üzerine bir de düşecekleri kesinleşince aman düşmesin diye yapılan dalavereler, bu sene ligde düşme olmasın demeler falan.

Kısacası ligde olmayı benim görüşümce kesinlikle haketmeyen rezalet bir takım, en azından en son baktığımda öyleydi, tabii 1. ligi çok takip etmiyorum, neler yaptılar düzeldiler mi bir fikrim yok ama pek sanmam açıkçası.

Eğer hakkaten kendilerine çeki düzen vermişlerse, "insan olmuş"larsa hoşgelmişler. Yok eski tas eski hamamsa, geçen senelerde olduğu gibi tekrar düşmeleri için duacı olacaz heralde.

Ha nolur nolmaz, konu hassas malum, son bir dip not yazayım, gerçi anlaşılmıştır, ama siyasetle ya da herhangi başka konuyla alakası yok yazımın, sadece futbol sahası ve çevresinde olanları baz alarak diyorum bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğin olayları hatırlamıyorum ama bişeyler olduğunu zamanında hatırlıyorum ki bi 2-3 sene öncesiydi yanılmıyosam.ben fanatik bi taraftar değilim ama fenerbahçeli olmama rağmen Diyarbakırspor'u bin kat daha sever,sayar,tutarım.Benim zamanında tanık olduğum bi kaç olay hiçbişey yokken direk PKK dışarı diye provakatör sloganlar atılmasıydı stadda ki bunun öncesinde hani bişey yapmış olur diyarbakırlılar eyv ama hiçbişey yokken böyle provake ederlerse öyle olur,bu çok açık ve net.tartışmanın anlamı yok futbol bu ama şunu söyliim bu şekilde bi yazı yazılmasını da doğru bulmadım şahsım adına,Diyarbakırspor taraftarı ne beşiktaşın çarşısından,ne fenerin GFB'sinden ne de başka gruplardan daha Holigan,daha saldırgan değildir heralde.eğer insanlık aranıyosa önce buralara baksak sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Artı her maç kafa göz yarılacak ya en azından stadlarda adamlar bıçaklanmıyo diye biliyorum ben ..

neyse ben çok fazla tartışmak istemiyorum bu konuyu zira çok hakim diilim öncesine,işallah güzel bi sene olur işallah güzel şeyler yaşanır,işallah futbola siyaseti karıştırmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
bahsettiğin olayları hatırlamıyorum ama bişeyler olduğunu zamanında hatırlıyorum ki bi 2-3 sene öncesiydi yanılmıyosam.ben fanatik bi taraftar değilim ama fenerbahçeli olmama rağmen Diyarbakırspor'u bin kat daha sever,sayar,tutarım.Benim zamanında tanık olduğum bi kaç olay hiçbişey yokken direk PKK dışarı diye provakatör sloganlar atılmasıydı stadda ki bunun öncesinde hani bişey yapmış olur diyarbakırlılar eyv ama hiçbişey yokken böyle provake ederlerse öyle olur,bu çok açık ve net.tartışmanın anlamı yok futbol bu ama şunu söyliim bu şekilde bi yazı yazılmasını da doğru bulmadım şahsım adına,Diyarbakırspor taraftarı ne beşiktaşın çarşısından,ne fenerin GFB'sinden ne de başka gruplardan daha Holigan,daha saldırgan değildir heralde.eğer insanlık aranıyosa önce buralara baksak sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Artı her maç kafa göz yarılacak ya en azından stadlarda adamlar bıçaklanmıyo diye biliyorum ben ..

neyse ben çok fazla tartışmak istemiyorum bu konuyu zira çok hakim diilim öncesine,işallah güzel bi sene olur işallah güzel şeyler yaşanır,işallah futbola siyaseti karıştırmazlar.

Beşiktaşın Çarşısından GS nin FB'nin gruplarından yapılan eylemlerin boyutu, planlılığı ve sürekliliği olarak da bayağı farkı olmasının yanı sıra en büyük farkı da yapanların sadece taraftar değil de taraftarın yanısıra yöneticilerin ve futbolcuların da olmasıydı.

Geçmişi tartışmanın çok bir anlamı yok tabii, önemli olan bundan sonra öyle davranıp davranmamaları. Ama Diyarbakır sıradan bir futbol takımı taraftarıyla sınırlandırılacak kadar basit şeyler yapmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

şuda aşikardır ki Diyarbakırspor'a da sıradan bir futbol takımı gibi davranılmadı.Artı geçmişi bencede tartışmayalım zira bi çok anadolu klübünün mazisinde yaşanan çirkinlikleri bir araya getirsen,bizim üç büyüklerin geçmişte yaşadıkları olayların yarısı etmez,bunuda tartışmanın pek manası yok herşey aşikar.İstanbulda bi fener-beşiktaş maçı olduğu zaman bundan bir iki yıl öncesine kadar,kadıköyde beşiktaşıların,beşiktaşta fenerlilerin ağızları burunları mı kırılmadı,arabaları mı patlatılmadı ... yani bence bazı klüplere bişiler derken önce diğer klüplerede bakmak lazım.ha siyasi düşüncelerinden ötürü bu şekilde yaklaşıyosan (ki bunun bence başka açıklaması yok mazur gör fikrimi :) ) o zaman dicek bişi yok.her klüp geçmişte malesef kavgalar dövüşler etmiştir,ama niyeyse bunlara Diyarbakırspor karışınca olaylar 100 kat abartılmıştır.Bu arada önceki konulara pek vakif değilim ama Fener'in Beşiktaş'ın neler yaptığını çok iyi biliyorum aralarından pek çok insanla diyaloğum var,dolayısıyla insanlık-hayvanlık aranmaması lazım futbolda,aranyosa da önce buralara bakılmalı kanımca : )

anlamsız tartışma olmasın daha,konu amacını aşmasın bence,her iki takıma tekrar şahsım adına başarılar diliyorum,işallah bu sene lig daha güzel olcak..
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi çok normal insanlar sevmeyebilir bazı takımları,bende bi sürü takımı sevmiyorum,ben bi diyarbakırlı olarak takımımın çıkmasından gurur duyuyorum,sevinç duyuyorum,bu da çok normal.ha sadece şeye üzülürüm,karşı çıkarım; yok olay çıkarttılar o oldu bu oldu falan filan diye,olayın hasının neler olduğunu bilipte bunlar söylenmemeli o kadar.Yoksa seven sever sevmeyen sevmez normaldir : )

+misal bende Sivasspordan nefret ediyorum :d
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
yok olay çıkarttılar o oldu bu oldu falan filan diye,olayın hasının neler olduğunu bilipte bunlar söylenmemeli o kadar.

Sen de bir öyle bir böylesin ama. Olaylar diyoruz "ya ben pek olay duymadım bilmiyorum şimdi çıkardılar mı" diye yuvarlıyorsun konuyu, ondan sonra "ama Diyarbakır'a da PKK dendi küfür edildi şöyle böyle" diye bütün detayları bilip anlatıyorsun, anlamadım ben bu işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şehir takımı. ;)

Diyarbakır lige ordaki insanlar futbolla ilgilensin, terörizm'i biraz olsun kendinden uzak tutsun diye çıkarıldı lige.

Tutunamadılar, düştüler.

Tabi düşerken de her türlü pisliği yaptılar. Bir de Malatyaspor vardı. Ligden düşme potasındayken rakip soyunma odasına gaz veriyorlardı, sıcak suyu falan kapatıyorlardı. (Bursaspor maçında iyice cılkını çıkarmışlardı) O sene kalmışlardı, sonraki ya da 2 sene sonra patladılar. Yükselme kategorisinden de düşüyorlarmış. Ne kadar sevindim arkadaş.

Manisaspor'a da hoşgeldin diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

bank asyada hiç bi takım top oynamıyor arkadaş ne manisa ne diyarbakır ne altay ne de karşıyaka.. eskiden 1. lige çıkan takımlarda bir kaç yetenekli adam olurdu onları izlerdik aa seneye süper ligde iyi oynar bu diyeceğimiz o kadar az topçu var ki.. umarım altay çıkar playofflardan da.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim olaylar üstünden yorum yapıyorum bunun için olayların kronolojisine gerek yok bence,zira tü kaka pis diyarbakır hep,bu konu altında bunu tartışmak istemiyorum çünkü konunun misyonu bu diil,sadece çıkan takımları paylaştım,yorumlar yapılsın çıkmaları hakkında,bok atılmasın,eski defterler konuşturulmasın veya "insaniyet" kavramları sorgulanmasın bence. bunları yapcaksak diyarbakıra gelene kadar bi sürü takım var da : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...