Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 x3 güzeldi ama zamanında adam gibi oynamaya bi türlü vakit bulamamıştım. strateji diyorsan da biraz eski bir oyun söyleyecem, master of orion 2 diyecem. xp de sorunsuz çalışıyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 X serisi için bol vakit ve ÇOK sevmek lazım oyunu. Ben sanırım 2'de menüler arasında biraz biraz kaybolmamaya başlamıştım ehe. Universal Combat'a, caps açmak zorundayım ama SAKIN HA BULAŞMAYIN, SAKIN. REZALET. The Tomorrow War gibi bir adı olan bir oyun çıktı gezevenlere gidilebilen falan ama FPS oluyor muydu bilmiyorum çünkü çok ilerleyemedim, fazla büyük yapmışlar, uzun sürüyor falan. Onu da çok ağır deep space kafasındaysanız deneyin. Sahi hazır kafasından bahsetmişken, Deep Space baya iyi. Ben de şu Parkan 2'ye bakayım. Sevdim bu topiği hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Parkan 2 çok kötü hiç indirme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 freelancer'ın klonu darkstar-one var pek iyi sayılmaz ama çıkan artifacler sayesinde gemimizi ve var olam super silahı farklı şekilerde geliştirebiliyorduk birde evochron legends grafikler pek elle tutula bilir değil ama HARBİ uzayda kaybolma geyiği var yakıt biterse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 egosoft'u tutup dovmek lazim. hersey iyi ama oyunun acayip kullanissiz ve sinir eden interface'i var. hem menude hemde gemi icnde bogdu, o yuzden x2'yi direk gectim. x3'u deneyecegim simdi. eger sararsa gold pack cikacakmis reunion + terran conflict, onu alabilirim. parkan 2 tipik "iyi fikir ama rus oldugum icin yapamadim" konsepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 x3 joystick destekliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ben dayanamadım 10. kez oynadım bitirdim freespace2 yi DIVE DIVE DIVE HIT YOUR BURNERS PILOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 orda amma afallamıştım ilk seferimde :) Noluyoz ne ediyoz derken birde bakıyorsun üstüne devasa bişey geliyor. uzayda geçen oyun demek freespace serisi demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Innuendo said: egosoft'u tutup dovmek lazim. hersey iyi ama oyunun acayip kullanissiz ve sinir eden interface'i var. hem menude hemde gemi icnde bogdu, o yuzden x2'yi direk gectim. x3'u deneyecegim simdi. eger sararsa gold pack cikacakmis reunion + terran conflict, onu alabilirim. parkan 2 tipik "iyi fikir ama rus oldugum icin yapamadim" konsepti. X3'ten ben direkt hiç bir şey anlamamıştım, X2'de gene iyi kötü çözüyorsun zamanla sdf. Ama X3'ün yanlış hatırlamıyorsam grafikleri baya iyiydi. Freespace çekeyim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yardımınızı istiycem bi. x3ün herhalde bi ana oyun bi expansion var yanılmıyosam? reunion'mı ana oyun? bodos oradan başlasam kaçırdığım şeyler olur mu? ikincisi coyistik desteği var mı? hatta saitek x52 ile deneyen var mı? bi de 24üne kadar biter mi oyun. çok mu uzun? askere gitmeden tadına varayım falan. //mal edit:şunları gugıllamayı akıl edemedim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 X3 Reunion ilk oyun, X3 Terran Conflict ek paket olması lazım. Biri 2006'da, diğeri 2008'de çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 x3'de sevemedim. isin ilginc yani oyun cok cok iyi ama oyundan sogutan yapisi var. ne kadar ugrastiysam da bir turlu isinamadim. milyon tane tus ezberlemen lazim, navigation icin resmen 20 dakika ekranla bogustum, oyundaki iconlar ufacik, menuleri acinca scroll down yapabilirsun ama buttonlar gorunmeyecek kadar koyu renk ve ufak, tutorial var ama mesaj yoluyla geliyor ve mesaj kutusunu nasil acacagini oyun soylemiyor, gezegen sandigim bircok sey megerse menuleri acan buttonlarmis. cogu interface ile alakali milyon tane uyuzluk var. su oyunun soyle bir eve online, freelancer gibi interface'i olsaydi mukemmel olurdu. 10 yildir yol alamamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ya yenilerden tomorrow war'ı oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bi oyun vardı geçen sene mi ondan önceki sene mi çıktı hatırlamıyorum.grafikleri baya güzel ve uzayda geçiyodu sanırım.kızılderili bi adamı kaçırıyolardı oyunun başında.o olabilr tabi adı aklma gelirse veya biri yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kızıl derili adam dediğin PRAY mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 prey sanırım evet ufo mufo kaçırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 razzRaziel said: ya yenilerden tomorrow war'ı oynayan var mı? said: The Tomorrow War gibi bir adı olan bir oyun çıktı gezevenlere gidilebilen falan ama FPS oluyor muydu bilmiyorum çünkü çok ilerleyemedim, fazla büyük yapmışlar, uzun sürüyor falan. Onu da çok ağır deep space kafasındaysanız deneyin. Meraktan için içini yiyorsa dene derim ama ben uyarmış olayım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://ja-games.co.uk/java-action-games/space-defender-game/space-defender-game.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sins of solar empire uzayda geçen strateji var güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar