calimero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 selamlar, ben daha dün ilk defa ALES sorularına baktım. sözel full gibi neredeyse ama mantık bölümünde baya zaman kaybediyorum. akşam gidince biraz daha bakıcam belki çözerim de bikaç sorum olacak kafama takılan yerlerden. mantık sayısal konular arasında geçiyor konu anlatımında, ama sözel sınavı içinde soruları. sözel olarak mı geçiyor sayısal olarak mı puanlamada? ayrıca "hmmm orası öyleyse burası böyle. şöyleyken böyle böyleyken şöyle" diye mi çözüyoruz mantık sorularını yoksa denklem falan kurarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Alisik degilsen denklemle rahat cozersin. Zaten cok hasir nesirsen dusunerek de halledebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kimler girio alese yarın bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 <- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 çalıştın mı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 said: c) BİR FOTOĞRAF: Sınavda görevliler, adayı kolaylıkla tanıtabilecek bir fotoğraf isteyebilirler. Bu amaçla, her adayın yanında kendini açık bir şekilde tanıtan bir fotoğraf bulundurması gereklidir. Her aday bu fotoğrafın arkasına mutlaka T.C. Kimlik Numarasını, adını ve soyadını yazmalıdır. Bunu getirmemenin bir etkisi olur mu? (Giriş belgesinde de kimlikde de fotoğraf var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bendede foto yok bakalım sorun olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ne olucak yahu. yanında ehliyet veya nüfus cüzdanı olsun yeter. ayrıca ben böle sistemi seveyim. kadıköy seçmemize rağmen, sabah sabah kadıköyden kartala gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 aynen kartal ya hüseyin saim ekim iöo taa dragos da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Aynen, Pendik yolcusuyum ki ÖSYM'ye ne zaman işim düşse o tarafa yolluyorlar. Bu arada bu topikin ilk sorusu benim de başıma dert olmuş durumda. Soruları çözüyorum, doğru da çözüyorum ancak işlemci mi ısınıyor nedir, acayip sürüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 önceki sınavda sınava girip fail olan arkaaşlarımın yakındıkları şeyden bahsetmişin. sorular kolay ama vakit alıyo zihnini soru tiplerine ısındırmadıysan. aşina olup gene ezberden çözer gibi çözmek gerekiyo hız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sözeldeki mantık sorularına kadar her şey çok iyidi ,son 10 soruyu 4-5 i boş kalması üzerine allah ne verdiyse çözdüm . iğrençlerdi. aslı ,ceylan , ceyda ,fatma ,ahmet,mehmet. yok artık taburu toplamadıkları kalmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Aynen ben de orada patladım. Sayısal ise geçen sınava kıyasla daha kolay gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çorplama nedir ? yarım beyinli balık nedir ? tam beyinli balıklar niye bunları takip eder ? mayın tarlasının işi nedir ales te ? biz ne zaman o kadar madalya topladık ? sarışın kızların sayısı o kadar azken o kadar sarışın erkek niye var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ehuehahah çorplama çok iyiydi. Ben sınava 20 dakka geç kaldım hem hastaydım hem akşamdan kalmaydım uyanamadım. Sözelin son sorusu bitti o anda zil çaldı. Çok boşum var bu sene bi yere kabul edilmem heralde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 4 işlemi unutmuşum resmen yıllardır hesap yapmadığımı farkettim toplamada bile kitleniodum sonlara doğru:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fizban said: çorplama nedir ? yarım beyinli balık nedir ? tam beyinli balıklar niye bunları takip eder ? mayın tarlasının işi nedir ales te ? biz ne zaman o kadar madalya topladık ? sarışın kızların sayısı o kadar azken o kadar sarışın erkek niye var ? mayın tarlası ve çorplama en eglenceli sorulardı bence =) hatta çorplama yı okuyunca gülmüştüm (: uydurplama yapmışlar :D yarım beyinli balık sorusuna cvp olarak da "sürüden ayrılan balıgın tehlikede olabilecegini bu yüzden digerlerinin onu takip ettigini" işaretledim, dogru mu bilmem, türkçede son 10 soruyu yetiştiremedim zaten, kol gibi paragraflar vardı, sayısalda toplam 3 boşum var, bakalım kaç gelicek, ilk kez girdim sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 balık sorusunda sürü psikolojisini anlatan bi şık vardı, onu işaretledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bişey sorcam, yanlış dogruyu götürüomuydu bu sınavda yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aşırı kolay bi sınavdı, say1 le say2 arasındaki farkı anlamadım ama 3-5 bos bırakıp hepsini cozdum, boslara geri donup cozdum, yarım saat de erken cıktım 85 90 falan alırım heralde bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Say1 say2 çok kolaydı, ama önceki senelerin sorularına göre zorlardı. (2008 sonbahar sorularını çözdüm geçen akşam 15*20dk sürmüştü say1 sanırım.) Çorplamanın allah belasını versin, arkadaşlarla yıllardır espri konumuz olan böbrek taşı çorli geldi aklıma sınavda 5dk kaybettim gülerken. Sayısalda saçmalamadıysam hepsi doğrudur diyorum. Yalnız mantık ağzıma yüzüme vurdu, nasıl olsa türkçede hep fullüyorum diye hiç çalışmamıştım, meğer 4 sene test çözmeyince fonksiyonlar yavaşlıyormuş xD. Son 30dkde 20 sorum biraz da boşum vardı, o 20 sorunun içinden çıkamadım ne yalan söyleyeyim. Bir de matematikte paralelin çevresi sorusu vardı, 5 dakika uğraştım, sonra eksik bilgi var lan dediğim noktada alan değil çevre sorduğunu farkettim. 20 boşum falan var sanırım sözel kısımdan, yanlışım olacağını sanmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 34 tü cevap. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sonuclar ne zaman acıklanıyo bide oglen baktigimda sorular ve cevaplar yoktu sitede koyarlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar