mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 IAHAHHA SÜPER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu konuşmayı yapan içinizden biri mi b uarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: heyo You: Your conversational partner could not recieve your message at this time. Stranger: :( You: Your conversational partner could not recieve your message at this time. Stranger: stop it! Stranger: :( You: Your conversational partner could not recieve your message at this time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 muhabbet koyulaştı lan finlandiyalıyla ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 1.78 boyunda, sarışın hollandalı kardeşimizle konuşurken bağlantım kesildi. Allahsız türk telekom. Elin çinli gay'i HI diye girizgah yapınca kesilmez, DH AKARRRRRR diye spamleyen malına dert anlatırken kesilmez, böyle sarışın hatunu görünce kesilir. Heyallam.ç Ayrıca, oha: Stranger: h Stranger: i You: Hi, asl? Stranger: 56 hermaphrodite north carolina Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu insanların cinsel ayrımcılıüğı beni çok üzdü :( ilginç Stranger: hi You: hi Stranger: asl? You: I want cock does asl matter? Stranger: age, sex, location = asl :D You: I'm tsansexual.. will you chat with me anyeay? Stranger: okay You: do you have fantasies? Stranger: yes :D You: mien too :) You: how long is yours? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abiiiiii offffff 2 tane hollandalı emoyla konuşuyorum 17 yaşında. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 e konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ardeth said: Stranger: hi You: I put on my wizards hat and robe Your conversational partner has disconnected. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: Hello You: hi Stranger: how art thou You: not bad You: how about urself Stranger: i fine thanks Stranger: where are you from You: uk You: and u? Stranger: turkey You: oo SELAM You: AKJSBDNAS Stranger: hafd Stranger: iyiymiş You: naber abi Stranger: iyilik babuş senden Stranger: eaheh You: iyidir AGA You: çok sıkıldım Stranger: hacı neler yapıyosun You: böyle boş işlere verdim kendimi Stranger: ben de ajan ya You: olm You: birşey sorucam peki Stranger: sor tabiki You: paticikten misin Stranger: evet Stranger: ahahaha You: JHBASDHVGQW3Y4HVF You: KJABRHA3GBR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Fly said: e konuşma o kadar kolay değil yüzüne mi kapiyim convırseyşını fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 fede said: Fly said: e konuşma o kadar kolay değil yüzüne mi kapiyim convırseyşını fsdf bana nası kapadın cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahahahaha niye sen de mi emosun AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 gençleri sekse hazırlamak Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Helleuuu ;d You: Helü Stranger: where r u from?:) You: Kalimdor Stranger: i don't know where that is XD You: It's an island Stranger: is it an existing country? :P You: Big one You: Well yeah Stranger: where in the world is it?:P You: How can I describe =) Stranger: near which country? You: North America may do well I think =) Stranger: oooh ok:D Stranger: do you speak english there? You: Mostly yeah You: But French also is native Stranger: I'm from Holland :D Stranger: little one Stranger: :D You: Wow great Stranger: you think so?:P You: Sure, pot is legal Stranger: hahaha You: Coolest country ever You: lol Stranger: so is going to prostituetes Stranger: or however you may wright that You: Red district was it? Stranger: red light district Stranger: haha Stranger: you ever been there? You: Oh but it was close =P You: Nope but my son did =) Stranger: or is holland just famous? Stranger: ooooh Stranger: ok :) Stranger: you have a son?:) You: Yeap, 17 now =) Stranger: i don't. Stranger: :) Stranger: Not even a daughter Stranger: but i'm only fifteen, so that might be a little weird You: I've become a father when I was 17 so, not too late for you You: Go my son Stranger: really? You: Girls are waiting out there for you sperms You have disconnected. Cizıs Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: lsa You: Yeah it's me Jesus Stranger: from? You: Heaven You: God bless you my child You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sesu said: Stranger: Hello You: hi Stranger: how art thou You: not bad You: how about urself Stranger: i fine thanks Stranger: where are you from You: uk You: and u? Stranger: turkey You: oo SELAM You: AKJSBDNAS Stranger: hafd Stranger: iyiymiş You: naber abi Stranger: iyilik babuş senden Stranger: eaheh You: iyidir AGA You: çok sıkıldım Stranger: hacı neler yapıyosun You: böyle boş işlere verdim kendimi Stranger: ben de ajan ya You: olm You: birşey sorucam peki Stranger: sor tabiki You: paticikten misin Stranger: evet Stranger: ahahaha You: JHBASDHVGQW3Y4HVF You: KJABRHA3GBR Bunun diğer tarafı km peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sesu said: Stranger: Hello You: hi Stranger: how art thou You: not bad You: how about urself Stranger: i fine thanks Stranger: where are you from You: uk You: and u? Stranger: turkey You: oo SELAM You: AKJSBDNAS Stranger: hafd Stranger: iyiymiş You: naber abi Stranger: iyilik babuş senden Stranger: eaheh You: iyidir AGA You: çok sıkıldım Stranger: hacı neler yapıyosun You: böyle boş işlere verdim kendimi Stranger: ben de ajan ya You: olm You: birşey sorucam peki Stranger: sor tabiki You: paticikten misin Stranger: evet Stranger: ahahaha You: JHBASDHVGQW3Y4HVF You: KJABRHA3GBR lol kim bu kimse ortaya çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 fede said: ahahahaha niye sen de mi emosun AHAHAH hyr değilim. sen emolara kapatamıosn ne alaka sen demi emosn dıosn.nese -son- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Nosfe said: ahahaha You: hey Stranger: hell yeahh You: türk? Stranger: yes =) Stranger: nasıl anladın be You: hell yeah denir mi olm Stranger: ne diim ki You: hello mr and mrs brown AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Saeros said: lol kim bu kimse ortaya çıksın ehe benim yahu konuşuyoruz şu an sesuyla (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 17 f brazil ile konuşuyoruz konuştk konuştuk sonra ben nişanlşımdan bahsettim.. çıktı gitti bu AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 BabacumMostors said: Nosfe said: ahahaha You: hey Stranger: hell yeahh You: türk? Stranger: yes =) Stranger: nasıl anladın be You: hell yeah denir mi olm Stranger: ne diim ki You: hello mr and mrs brown AHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: yalnız bende böyle alet var Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hazuhazu Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bella said: fede said: ahahahaha niye sen de mi emosun AHAHAH hyr değilim. sen emolara kapatamıosn ne alaka sen demi emosn dıosn.nese -son- doğru saçma oldu benim sorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: FUCK YOUR GRANDMOTHER HAS SOME GOOD SHIT!!!!! You: oh yeah you bet she does You: so does ur mum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar