Benim ilk muhabbetim sananedeydi Uo ile ilgili
Şimdi bi warrior acmıstım Koşturuyodum Mel mel
sonra mezarlıgın yukarsına gittim ve dexim düştü Bi anda ten rengim Mor oldu erheheh koptum yaws sonra geri dondum eski ten dedimki "Haaaa demekki böyle fazla gidince ten değişiyo"
Muhahzuhauhazuhazuh[hline]God's mercy and grace Trabzon was back
Snn zamanlarında Buc's a sürekli açık olan kapının dibinde pk çıksın diye bekliyorduk. Biri vortex attı. Kapıdan girdi vortex bekliyoruz birileri kaçmak için girsin kapıdan diye. Birden adamın attığı vertex çıktı kapıdfan 4-5 kişiyi öldürdü yok oldu. PK arkadaşım vardı anlatıyo o da vortex kapıdan girmiş sakin sakin gidip diğer kapıya geri girip gitmiş :)[hline]AstBilakParbilakir, SuhTangusMoipiar
arkadaşlarla cafede C&C Renegade (taparım multisine) oynuyoruz.Arkadaş yeni öğreniyo oyunu.ama tanka binemiyo salak "e" tuşunu düşünememiş:) almış tankı binadan bu herif NOD yukardan uçaktan bıraktılar tankı bu da aşada pistte bekliyo tank (flame tank) arkadan geldi ve çarptı öldürdü bunu.yarıldık orda.sonra da "üle ben bu tankın ucunu g.tümde hissettim nedense" dedi biz ikinci krize girdik.[hline]LevieMaxilack®²ºº³
Disappear, 24 April 2003 19:56 tarihinde demiş ki:
Lord British kostumlu bi gm etrafta dolasiyo falan bende lambayi acip kapadim sonra f4e basili tuttum yanip sonuyo isik.adamin biri geldi `ne o abi britain meydan diskomu actin ` dedi bende guldum biri ordan atladi `british abinin malina zarar vermek bize ters` falan ordan british geldi `Oglum ayip degilmi utanmiyomusun devletin maliyla oynamaya` dedi ve benim makine dumuru kaldiramayip restart atti =p[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela
karpuz, 23 April 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
Puahahaha şey geldi aklıma...
-abi bak tamingim o kadar yüksek ki energy vortex bile tame ettim deminden beri peşimden geliyo all come all come
-yok tamelememişsindir
-valla tameledim bak all stop
anaa durmadı lan dursana lan LAN LAAN DUR LAN!
OoOOoOoO
-dedim olm ben sana! LAN DUR
OoOOooO ooooOOO ooOOO[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
w3 oynamaktayız bir arkadaşlar online..
adama dedim sen bu oyunun singleını bitirdinmi dedim..adam evet dedi..iyi dedim..o undead oldu..oyuna başladıktan 5 dakka sonra adam:Ya bu undeadler niye ağaç kesmiyor..kopmuştum..
ultima anılarımı aklıma getirmek istemiyorum tehlikeli olabilir geri dönüş açısından..[hline]ExperienceMyDeadSide
sylveriada bize bi page gelmişti. adamın teki birinin speed yaptığını iddia etmişti. tespit edip jail + stone yapmıştım. sora adam bi page atmıştı. 'gm bey gelin isterseniz koşu yarışı yapalım' diye. baya gülmüştük :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
sylvanthas, 24 April 2003 01:46 tarihinde demiş ki:
bu snn deki orc olayı yeni pörtlemiş
-sen attan inmek
-niye
-yemeğe binilmez[hline]consumetheforsaken
[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
LeadeR, 24 April 2003 21:46 tarihinde demiş ki:
sylveriada bize bi page gelmişti. adamın teki birinin speed yaptığını iddia etmişti. tespit edip jail + stone yapmıştım. sora adam bi page atmıştı. 'gm bey gelin isterseniz koşu yarışı yapalım' diye. baya gülmüştük
green acres e aldıgımda adam ın stone u açtım herif koşturmaya başladı etrafımda ya ne speedi bak normal hızda koşuyorum diyo hehe
bi diğeride orc speedi köklemiş yakaladım greene aldım "lam bizde at mı var y------m açıcaz heralde" diyo hehe. güzel chardı baya skilli falan ..
başka bi page xxx savaşırken salute yapıyor bilginize arz ederim..
brit bankaya bi npc summonladık giysileri cıkarttık ve dolaştırıyoruz bankada sonra mavişler doluştu yanına bizde npc ye xasy le bişiler söyletiyorşturmaya başladı etrafımda ya ne speedi bak normal hızda koşuyorum diyo hehe
bi diğeride orc speedi köklemiş yakaladım greene aldım "lam bizde at mı var y------m açıcaz heralde" diyo hehe. güzel chardı baya skilli falan ..
brit bankaya bi npc summonladık giysileri cıkarttık ve dolaştırıyoruz bankada sonra mavişler doluştu yanına bizde npc ye xasy le bişiler söyletiyoruz mavişlerden birisi oyuna yeni başlamış " vay be hep derdim burası süper abi gmlere bak konuşan npc yapmışlar " sonra npcye .xsay yakışıklı adın ne?, bende senin gibi güçlü bi warrior arıyordum birlikte takılalımmı?, vsvs şeyler söylettik player kardeş en baş işe baya kaptırdı hatta etraftakilerden uzak tutmaya calısıyordu bizim npc yi, işin iyice cıvıgını cıkartınca biz( bankamda bir adet beyaz renk gm robe, bi adet katana force var sat%uz mavişlerden birisi oyuna yeni başlamış " vay be hep derdim burası süper abi gmlere bak konuşan npc yapmışlar " sonra npcye .xsay yakışıklı adın ne?, bende senin gibi güçlü bi warrior arıyordum birlikte takılalımmı?, vsvs şeyler söylettik player kardeş en baş işe baya kaptırdı hatta etraftakilerden uzak tutmaya calısıyordu bizim npc yi, işin iyice cıvıgını cıkartınca biz( bankamda bir adet beyaz renk gm robe, bi adet katana force var satıyorum hepsi 250k alan varmı vssv) anladı hehe.
csde mutfakta geçen bi bölüm var herkes minyatür mutfak dev gibi işte o sırada t lerden 4 kişi biyerden karşıya atlayalkım derken peş peşe intaar ettiler ctlerden " şok şok! balinaların toplu intaar girişimi sonucunda 4 ü öldü.."
diablo 1 battle netteyken açtık hilelnladık giysileri cıkarttık ve dolaştırıyoruz bankada sonra mavişler doluştu yanına bizde npc ye xasy le bişiler söyletiyorFDyorum hepsi 250k alan varmı vssv) anladı hehe.
csde mutfakta geçen bi bölüm var herkes minyatür mutfak dev gibi işte o sırada t lerden 4 kişi biyerden karşıya atlayalkım derken peş peşe intaar ettiler ctlerden " şok şok! balinaların toplu intaar girişimi sonucunda 4 ü öldü.."
diablo 1 battle netteyken açtık hilelnladık giysileri cıkarttık ve dolaştırıyoruz bankada sonra mavişler doluştu yanına bizde npc ye xasy le bişiler söyletiyoruz mavişlerden birisi oyuna yeni başlamış " vay be hep derdim burası süper abi gmlere bak konuşan npc yapmışlar " sonra npcye .xsay yakışıklı adın ne?, bende senin gibi güçlü bi warrior arıyordum birlikte takılalımmı?, vsvs şeyler söylettik player kardeş en baş işe baya kaptırdı hatta etraftakilerden uzak tutmaya calısıyordu bizim npc yi, işin iyice cıvıgını cıkartınca biz( bankamda bir adet beyaz renk gm robe, bi adet katana force var satıyorum hepsi 250k alan varmı vssv) anladı hehe.
bi beceremedim be uzun mesaj atınca yazılar hep bole 2 şer cıkıyo karışıyo falan
halbuki öyle bişi yazmıyorum ne iş[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Tam gaz olmuşum SNNin başında ben keserim ben asarım moddayım Red Baron ama kimi görse kesiyor benide 3kere kesti bende hala kesicem moddayım bug bulduk curse attık setlere filan str:123 dex:122 (tam rakam) yaptık heh ben ne bileyim skill diye birşey daha gerektiğini uoyu statlardan ibaret sanıyordum hatta aşağıda mavi çıkan skill yazılarından nefret ediyordum saldırdım Red Barona tabi yine öldük :)[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus
snn..
ilk kez warrior açtım
50 swords 50 tactics
magery kastım 30 teachten 10 da ben kastım 40 magery
reactive + pro çektim
bucs a recall
üsümde robe ve newbie longsword var başka bişe yok aqhaha
2 pk geldi bende at bile yok kaçmadım o yüzden
güldüler
biri bana daldı
adamda bronze set vardı
nası oldu bilmiyorum ancak adamı paramparça ettim , pvp bilgisi de değil olduğumuz yerde daldık o zaman bırakın pvp yi uo yu bilmiodum zaten eheh
neyse
arkadaşı dalmadı izlio o
baktı bronze set li ölüyo
heal etmeye başladı
yok.. benim karakter hala dövüyo bunu ahaha
adamlar kopmuştu
öldüm ama baya uzun sürdü
normalde 2-3 vuruşta ölmem lazım dı, adamlar kopmuştu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
efsanevi rıza vardı
brit alt koprude 4-5 adam almısım, grup olarak toplanıp ölenleri seyreden tiplere artıslik yapıyoz falan
birden rıza belirdi bunu gören 4 pk "eyvah rıza" diye kaçışıyoduk falan, adam thief çünkü ;)
bikere runden bilmemnerdeki balrona recall çektim
bi grup toplanmış hayvana paralyze çekiyolar
rıza balrona yaklaşıyo, arkadan bi ses "çantayı al lan çantayı"[hline]consumetheforsaken
nebula gitmiş uo clientle oynaşmış hackler falan çalışmasın diye
kimse asmden anlamadığından da macro, multiuo falan filan yapamıyo
gittim kırdım nbl clientini multi uo için, kimseye daıtmadım boku çıkmasın diye
neyse, destard şraynın orda iki yeni yapılmış karakter duruyo, birinde hide ve stealth 50, öbüründe magery falan
gidip bi dragonun dötünün dibine giriyorum, hayvan atak verince koşup gidip bi başka birinin altına giriyorum, hayvan "pığh" yapıyo, kapışmaya başlıyolar falan filan birbirlerini öldürdüklerinde lootu topluyorum falan.
bi hafta boyunca saat 04-06 arası böle her 30 saniyede zart zurt dragonların altına girip ölen bi tip düşünün,
gelen "aa manyaa bak" diyip gidiyodu ehueh[hline]consumetheforsaken
lol, geç oldu brz ama şu at olayı gerçekten hoşmuş.[hline]I asked a god for poison, cradle me sown to my dreams, souls searching death blossoms where clouds lie over me held in god's hands death blooming...
Kediyle GLdeyiz(greatlakes) destarda girdik
içerde bi tabela lütfen dungeon içine ev koymayın :)
bi digeride europata vesper mezarlıgındayım mezarlıgın içinde small tower
yanında da bi tabela Gm hede hodo lütfen en kısa sürede evi kaldırın yoksa silicez :))
ehe ama favorim atlanticteki türk bi elemandı(ismini unuttum)
icqdan mesaj geliyo
xxxx-ya benim tame ettigim hayvanım yemek yemiyo
ben-üzerine bırakman yeterli
xxxx-denedim olmuyo
ben-hayvanın tame olduguna eminmisin?
xxxx-evet komutlarımı dinliyo
ben-ne tameledin? ve ne veriyosun hayvana
xxxx-great hart tameledim ama verdigim ETleri bi türlü yemiyo
lol be adam geyik et yermi diyesim geldi ama kırılır diye laf etmedim :P[hline]Prince"Kazuyama"Cratty
je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne
ehueu o hataya bende düşmüştüm çook eskiden :)
ama kendim basmıştım olayı neyseki..
nerden bileyim adamların oyunda et obur ot obur diye ayırmayı düşünebildiklerini[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Öne çıkan mesajlar
Sum41
Şimdi bi warrior acmıstım Koşturuyodum Mel mel
sonra mezarlıgın yukarsına gittim ve dexim düştü Bi anda ten rengim Mor oldu erheheh koptum yaws sonra geri dondum eski ten dedimki "Haaaa demekki böyle fazla gidince ten değişiyo"
Muhahzuhauhazuhazuh[hline]God's mercy and grace
Trabzon was back
Sosyal ağlarda paylaş
bLackcha0s
kimse baymamış demekki :)[hline]bla bla bla ...
Sosyal ağlarda paylaş
Caranlothwen
Sosyal ağlarda paylaş
Sly-One
Sosyal ağlarda paylaş
MrLevie
Sosyal ağlarda paylaş
Halfmumi
rofl.....
devletin malı
zuahuzhuahe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş
kermit
zhuahua direk yarıldım varya :) komedi yaw
Sosyal ağlarda paylaş
kermit
last object last target
im por ylem
direk 50 kişi yerde :)
Sosyal ağlarda paylaş
kermit
baymadınızmı diyene bak benmi kastım 1 hafta poisoning :)
Sosyal ağlarda paylaş
Gilean
adama dedim sen bu oyunun singleını bitirdinmi dedim..adam evet dedi..iyi dedim..o undead oldu..oyuna başladıktan 5 dakka sonra adam:Ya bu undeadler niye ağaç kesmiyor..kopmuştum..
ultima anılarımı aklıma getirmek istemiyorum tehlikeli olabilir geri dönüş açısından..[hline]Experience My Dead Side
Sosyal ağlarda paylaş
HellHound
"O GM Robe'u getirin yoksa cok fena olacak"
biri calmis robeu... nasil iptal olacagimi bilemedim...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god
Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş
ivan
Sosyal ağlarda paylaş
Predator
Sosyal ağlarda paylaş
DynamicK
green acres e aldıgımda adam ın stone u açtım herif koşturmaya başladı etrafımda ya ne speedi bak normal hızda koşuyorum diyo hehe
brit bankaya bi npc summonladık giysileri cıkarttık ve dolaştırıyoruz bankada sonra mavişler doluştu yanına bizde npc ye xasy le bişiler söyletiyorşturmaya başladı etrafımda ya ne speedi bak normal hızda koşuyorum diyo hehe
brit bankaya bi npc summonladık giysileri cıkarttık ve dolaştırıyoruz bankada sonra mavişler doluştu yanına bizde npc ye xasy le bişiler söyletiyoruz mavişlerden birisi oyuna yeni başlamış " vay be hep derdim burası süper abi gmlere bak konuşan npc yapmışlar " sonra npcye .xsay yakışıklı adın ne?, bende senin gibi güçlü bi warrior arıyordum birlikte takılalımmı?, vsvs şeyler söylettik player kardeş en baş işe baya kaptırdı hatta etraftakilerden uzak tutmaya calısıyordu bizim npc yi, işin iyice cıvıgını cıkartınca biz( bankamda bir adet beyaz renk gm robe, bi adet katana force var sat%uz mavişlerden birisi oyuna yeni başlamış " vay be hep derdim burası süper abi gmlere bak konuşan npc yapmışlar " sonra npcye .xsay yakışıklı adın ne?, bende senin gibi güçlü bi warrior arıyordum birlikte takılalımmı?, vsvs şeyler söylettik player kardeş en baş işe baya kaptırdı hatta etraftakilerden uzak tutmaya calısıyordu bizim npc yi, işin iyice cıvıgını cıkartınca biz( bankamda bir adet beyaz renk gm robe, bi adet katana force var satıyorum hepsi 250k alan varmı vssv) anladı hehe.
diablo 1 battle netteyken açtık hilelnladık giysileri cıkarttık ve dolaştırıyoruz bankada sonra mavişler doluştu yanına bizde npc ye xasy le bişiler söyletiyorFDyorum hepsi 250k alan varmı vssv) anladı hehe.
diablo 1 battle netteyken açtık hilelnladık giysileri cıkarttık ve dolaştırıyoruz bankada sonra mavişler doluştu yanına bizde npc ye xasy le bişiler söyletiyoruz mavişlerden birisi oyuna yeni başlamış " vay be hep derdim burası süper abi gmlere bak konuşan npc yapmışlar " sonra npcye .xsay yakışıklı adın ne?, bende senin gibi güçlü bi warrior arıyordum birlikte takılalımmı?, vsvs şeyler söylettik player kardeş en baş işe baya kaptırdı hatta etraftakilerden uzak tutmaya calısıyordu bizim npc yi, işin iyice cıvıgını cıkartınca biz( bankamda bir adet beyaz renk gm robe, bi adet katana force var satıyorum hepsi 250k alan varmı vssv) anladı hehe.
[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
[Bu mesaj DynamicK tarafından 25 April 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
DynamicK
halbuki öyle bişi yazmıyorum ne iş[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş
Virus
We Destroy Them.....
Virus
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
ilk kez warrior açtım
50 swords 50 tactics
magery kastım 30 teachten 10 da ben kastım 40 magery
reactive + pro çektim
bucs a recall
üsümde robe ve newbie longsword var başka bişe yok aqhaha
2 pk geldi bende at bile yok kaçmadım o yüzden
güldüler
biri bana daldı
adamda bronze set vardı
nası oldu bilmiyorum ancak adamı paramparça ettim , pvp bilgisi de değil olduğumuz yerde daldık o zaman bırakın pvp yi uo yu bilmiodum zaten eheh
neyse
arkadaşı dalmadı izlio o
baktı bronze set li ölüyo
heal etmeye başladı
yok.. benim karakter hala dövüyo bunu ahaha
adamlar kopmuştu
öldüm ama baya uzun sürdü
normalde 2-3 vuruşta ölmem lazım dı, adamlar kopmuştu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Sosyal ağlarda paylaş
sylvanthas
brit alt koprude 4-5 adam almısım, grup olarak toplanıp ölenleri seyreden tiplere artıslik yapıyoz falan
birden rıza belirdi bunu gören 4 pk "eyvah rıza" diye kaçışıyoduk falan, adam thief çünkü ;)
bikere runden bilmemnerdeki balrona recall çektim
bi grup toplanmış hayvana paralyze çekiyolar
rıza balrona yaklaşıyo, arkadan bi ses "çantayı al lan çantayı"[hline]consume the forsaken
Sosyal ağlarda paylaş
sylvanthas
nebula gitmiş uo clientle oynaşmış hackler falan çalışmasın diye
kimse asmden anlamadığından da macro, multiuo falan filan yapamıyo
gittim kırdım nbl clientini multi uo için, kimseye daıtmadım boku çıkmasın diye
neyse, destard şraynın orda iki yeni yapılmış karakter duruyo, birinde hide ve stealth 50, öbüründe magery falan
gidip bi dragonun dötünün dibine giriyorum, hayvan atak verince koşup gidip bi başka birinin altına giriyorum, hayvan "pığh" yapıyo, kapışmaya başlıyolar falan filan birbirlerini öldürdüklerinde lootu topluyorum falan.
bi hafta boyunca saat 04-06 arası böle her 30 saniyede zart zurt dragonların altına girip ölen bi tip düşünün,
gelen "aa manyaa bak" diyip gidiyodu ehueh[hline]consume the forsaken
Sosyal ağlarda paylaş
WeiRdo
Sosyal ağlarda paylaş
Popeye
içerde bi tabela lütfen dungeon içine ev koymayın :)
bi digeride europata vesper mezarlıgındayım mezarlıgın içinde small tower
yanında da bi tabela Gm hede hodo lütfen en kısa sürede evi kaldırın yoksa silicez :))
ehe ama favorim atlanticteki türk bi elemandı(ismini unuttum)
icqdan mesaj geliyo
xxxx-ya benim tame ettigim hayvanım yemek yemiyo
ben-üzerine bırakman yeterli
xxxx-denedim olmuyo
ben-hayvanın tame olduguna eminmisin?
xxxx-evet komutlarımı dinliyo
ben-ne tameledin? ve ne veriyosun hayvana
xxxx-great hart tameledim ama verdigim ETleri bi türlü yemiyo
lol be adam geyik et yermi diyesim geldi ama kırılır diye laf etmedim :P[hline]Prince"Kazuyama" Cratty
je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
ama kendim basmıştım olayı neyseki..
nerden bileyim adamların oyunda et obur ot obur diye ayırmayı düşünebildiklerini[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Sosyal ağlarda paylaş